Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Aναστάσιος Κατσιπάνος: Για τις Ιχθυοκαλλιέργειες τότε και τώρα…

ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΤΟ 2013:

Aναστάσιος Κατσιπάνος: Να φύγουν και οι υπάρχουσες Ιχθυοκαλλιέργειες!


     Ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμου Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος  Aναστάσιος Κατσιπάνος  παίρνεi θέση για τις Ιχθυοκαλλιέργειες και μάλιστα κατηγορηματικά και σταράτα δηλώνει: «Να φύγουν και οι υπάρχουσες Ιχθυοκαλλιέργειες»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ
  
    Σε πρόσφατα δημοσιευμένα άρθρα στο ίντερνετ γίνετε λόγος για καινούριες  ιχθυοκαλλιέργειες. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ............



     Προτείνω να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τους επιχειρηματίες και να βρούμε την καλύτερη δυνατή  λύση και για την ανάπτυξη του τόπου μας αλλά και για αυτούς........ Χώρος υπάρχει για όλους ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.
    Συνεργασία μπορεί να βρεθεί, είναι κρίμα να καταστρέφονται τόσο όμορφες παραλίες.

Αυτά είπα εγώ ο Τάσος Κατσιπάνος στις 25-09-2013..

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ....
      Το 2011 ψηφίσαμε ομόφωνα να φύγουν τα ψάρια από τις ακτές, κάποιοι όμως άλλα λένε έξω για ψηφοθηρικούς  λόγους.  Ας αποφασίσουν τι θέλουν να φύγουν ή να  μείνουν. Αυτοί που κάνουν κουμάντο  Δήμαρχος, Γαλούνης και Μπελλές (Νηρέας) αντί να λύσουν τα προβλήματα στο Δήμο τρέχουν στα κανάλια.. 
     Προεκλογικά  ο Δήμαρχος, επειδή αυτοί που έχουν τις  ιχθυοκαλλιέργειες στήριζαν τον Γιάννη Λύτρα, ισχυριζόταν  ότι θα τα έστελνε στην Τουρκία.. Τώρα όμως  έκαναν το Δημαρχείο γραφείο ευρέσεως εργασίας…

Η παρέα μας μεγάλωσε….
Καπότη Μαριάννα του Δημητρίου.
Σαλαγιάννης Ηλίας του Σπυρίδωνος.
Καραπάνος Φώτιος του Ευσταθίου.
Καρακώστας Χρήστος του Κων|νου.
Μακρυπίδης Δημήτριος του Χρήστου
Ρούτσης Ιωάννης του Κων/νου.
Πούλιος Βασίλειος του Ευσταθίου.
Καλαντζής Νικόλαος του Φιλίππου.
Καραλής Χρήστος του Δημητρίου.
Αποστολάκης Ευάγγελος του Χρήστου.
Μπουκουβάλας Δημήτριος του Ιωάννη.
Μανδύλης Φώτιος του Κων|νου.
Δουρούκης Παναγιώτης  του Δημητρίου.
Γαλάνης Κων|νος του Δημητρίου.
Κουτσομπίνας Μιχαήλ του Φωτίου.
Μαυρέλη Χριστίνα του Λάμπρου.

Μακρυπίδης Ανδρέας του Κων/νου.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κ Κατσιπάνε. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ασχολήθηκα με τις ιχθυοκαλλιέργειες όσο μάλλον κανείς άλλος σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο πλην 3-4 συναδέλφων. Πηγαινοερχόμουνα Πάτρα Μεσολόγγι- Αστακό, Φωτοτύπισα και μελέτησα τεχνικούς φακέλους και νόμους με τη βοήθεια και τις γνώσεις του συζύγου Ταξίαρχου Μηχανικού Χρήστου Κολοβού, αφού δεν είχα υπάλληλο να βοηθήσει , έφερα εισηγήσεις, και πήραμε ομόφωνες αποφάσεις. Ποτέ μα ποτέ δεν θυμάμαι να έχετε έρθει στο γραφείο μου να ζητήσετε ενημέρωση για κάθε υπόθεση που εξετάσαμε, ούτε πριν ούτε μετά από συμβούλια τόσο της ΕΠΖ ή του Δ.Σ, ενώ λέτε ότι είναι βασική προεκλογική σας ανησυχία για να μάθετε περι τίνος θέματος συζητάμε. Αμφιβάλλω να γνωρίζετε για τη νομολογία περί ιχθυοκαλλιεργειών , την υπάρχουσα κατάσταση, χωροταξικά, χάρτες NATURA, ΖΏΝΕΣ, Α.Β Ή πχ Α3 κλπ. Συνεργάσθηκα με τους κ Γεωργαλή- κ Λύτρα Γιάννη, Ταμπάκη, προέδρους Αλυζίας πάρα πολλές φορές που έδειξαν ενδιαφέρον και με βοήθησαν πολύ. Δεν σας είδα στη Πάτρα, εφόσον αγωνιάτε για το ζήτημα των ιχθυοκαλλιεργειών, όταν πήγαμε με την επιτροπή αγώνα να δωσουμε αγωνιστικό παρών για το δίκαιο των θέσεών μας, όταν συζητούσαν τα θέματα αυτά . Αγαπητέ κ Κατσιπάνε το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες και προεκλογικά συνθήματα.Μας ενδιαφέρει όλους για το καλό του τόπου μας της ανάπτυξης και της ευημερίας των συνδημοτών.
    Ευθυμία Κολοβού Αντιδήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο