Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αίολος Αστακού κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη. Αρχίζουν οι πρώτοι αγώνες των PLAY-OFFS (β’ φάση) της A’ ΕΣΚΑΒΔΕ

     Αίολος Αστακού κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη. Ορίστηκε ο πρώτος αγώνες των PLAY-OFFS (β’ φάση) της A’ ΕΣΚΑΒΔΕ μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και είναι:

ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΣΑΒΒΑΤΟ 1/3/2014, ΩΡΑ 17:00 ΑΙΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ


Να είμαστε όλοι εκεί…

1 σχόλιο:

  1. Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από το blog σου Ξηρόμερο,να υπενθυμίσω κάποια πράγματα στα άτομα που εδώ και μερικές μέρες έχουν αρχίσει μια σπέκουλα περί της ομαλής διεξαγωγής του προηγούμενου αγώνα με τον Τρικούπη.Η ομάδα του οποίου όντως έτυχε θερμής υποδοχής,αλλά πως έφτασε να δημοσιεύει γελιότητες περί μολότωφ στην επίσημη ιστοσελίδα της δε μπορώ να καταλάβω.Μάλλον δεν έχουν μάθει να άνουν.Το γήπεδο του Αιόλου δεν ειναι το καταλληλότερο για τέτοιου είδους αγώνες μιας και οι οπαδοί ειναι σε απόσταση αναπνοής με τους παίχτες,αλλά μέχρι εκεί,δε τους πείραξε κανεις.Άρχισαν μέσα απο δημοσιεύματα να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα αμέσως μετα την ηττα τους.Οι οπαδοί που ακολούθησαν τον Τρικούπη,χάζευαν και οι ίδιοι με τους Σταμόπουλο-Πανάρα και συζητούσαν το πόσο μπορεί να ξεφύγει η διαφορά ακόμη και πάνω απο τους 30 πόντους.Επίσης έλεγαν για τον φανατισμό τον οπαδών αστιευόμενοι μεταξύ τους και εκθιαζοντας σε εισαγωγικα τον κόσμο που ηρθε να βοηθήσει την ομάδα.Μετά οι ιδιοι κύριοι μέσα απο sites&blogs μιλούσαν για κλίμα τρομοκρατίας και για ολα αυτα που καταγγέλει ο Τρικουπης στην ανακοινωσή του.
    Ένα έχω να πω.Να μην τσιμπήσει ο κόσμος,με φωνές και καυτη ατμοσφαιρα να βοηθησει τον Αίολο στην προσπάθεια που κάνει χωρίς να "τσιμπήσει" σε προκλήσεις και χωρίς να ενοχλήσει κάποιον αθλητη.

    ΥΓ.1:Όντως η γραμματεία δεν πέρασε ενα διποντο στο 2ο δεκάλεπτο στον Τρικούπη.Οι κ.κ Καλισώρας 7 Χαντζης να ειναι πιο προσεκτικοι για να μην δινουν λαβές για σχόλια και αμφισβητησεις.
    ΥΓ.2: Με 46 βολές που εκτέλεσε ο Τρικούπης και με 5 αποβληθέντες παιχτες του Αιόλου με φάουλ,δε νομίζω πως δικαιούται να μιλάει για τη διαιτησία η οποία σταθηκε στο υψος της κατα γενική ομολογία.

    -Ενας Αστακιώτης φίλαθλος του μπάσκετ-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο