Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΒΟΝΙΤΣΑ: Επανέρχεται ο Γιάννης Κουνέλης στο συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη

       Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Κουνέλης, ο όποιος είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του Νίκου Σολδάτου και διατέλεσε και για 2 χρόνια πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, επανέρχεται  στο συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη από όπου είχε ξεκινήσει την αυτοδιοικητική του πορεία.
Αναλυτικά το ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS γράφει:

      Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από στιγμή σε στιγμή ο π. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιάννης Κουνέλης (που είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του κ. Σολδάτου στις προηγούμενες εκλογές) θα είναι ξανά υποψήφιος, αυτή την φορά με ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη.......



     Όπως ξέρουμε όλοι ο Γ. Κουνέλης ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του νεοσύστατου Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας από το 2010 έως το 2012 που κατά κοινή ομολογία όλων είχε μια επιτυχημένη πορεία.


http://katounanews.blogspot.gr/

26 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον αυτός τους έμαθε και τους δυο από μέσα. Έκανε τη κριτική του επιλογή και προτίμησε τον Αποστολάκη. Κάτι ξέρει περισσότερο από τους άλλους
    ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω οτι ο Γιαννης δεν εχει μεινει ποτε στον ιδιο συνδυασμο για 2 συνεχομενες εκλογικες αναμετρησεις. Οποτε το οτι αλλαξε συνδυασμο δεν λεει και πολλα..
    Σημ. Παντως καταφερνει να εκλεγεται με οποιο συνδυασμο κα αν βαζει και αυτο ειναι σημαντικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε βέβαια αυτός και κάτι άλλοι ποτέ από δω ποτε από κει ποτέ. Και νομίζουν αυτοί ότι μπορούν να κάνουν και τους ανθρώπους ότι θέλουν. Λάθος τα δικά τους συμφέροντα ένιωθα τα εξυπηρετούμε εμείς πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυυμε εκ πεποιθησεως μηπως πρεπει να μας εξηγησεις το φαινομενο τηςκυβιστησηςς, κολοτουμπας κοινως; διοτι εδω σχηματιζεται ο συνδυασμος της κωλοτουμπα; οποιος θελει διευκρηνισεις να τις δωσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ ανώνυμε 4.13, η κυβίστισης διδάσκεται στις τελευταίες τάξεις δημοτικού σχολείου και αδυνατώ να επιστρέψω εκεί, να σε βοηθήσω να καταλάβεις. Σοβαρά τώρα : κρίνουμε τους υποψηφίους , τους συνδυασμούς και τις δυνατότητες που έχουν να ηγηθούν, να τρέξουν για το τόπο. Όσο επιλέγουμε με βάση κόμματα , συγγένειες, φίλους, παρατρεχάμενους, συμφέροντα και ελπίδες βολέματος, κοινωνικές κάστες και ακόμα χειρότερα από μίσος για κάποια πρόσωπα , κλπ. , ο τόπος θα παραμένει εγκλωβισμένος στη δεκαετία του 60. Αν κατάλαβες , κατάλαβες (αν και δεν ελπίζω σε τίποτε…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ.....ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζαλιστήκαμε από τις κολοτούμπες. Μετά τις εκλογες αν εκλεγει ο Αποστολάκης αφου κανει την θητεια του ως προεδρος θα αρχίσει το ιδιο τροπαρι... Κριτικη λαικίστικη λες και αυτος δεν έχει καμμια ευθυνης σε εναν συνδιασμο που έχει εκλεγει και διοικει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κουνέλης δεν είναι ο μόνος κωλοτούμπας βέβαια...: Νιάφας, Δρίβας, Θ. Στούπας, Παντ. Αποστολάκης κατέβηκαν στις προηγούμενες εκλογές με σημαία ότι ο Αποστολάκης είναι (όχι κακός Δήμαρχος, οπότε η αναθεώρηση συζητιέται), αλλά διεφθαρμένος μέχρι το κόκκαλο. Τώρα, οι δύο πρώτοι που δεν βγήκαν και οι δύο τελευταίοι που δεν πήραν τη θεσούλα από το Σολδάτο λένε άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιαννη μην περημενεις πως απο τωρα κ στο μελλον θα ηπαρξει ξανα ΜΠΟΥΛΟΥΒΙΝΑ απο τωρα και μετα απο ΑΛΑΤΟΣΑΚΛΟ αντε το πολυ-πολυ ΤΑΪΣΑΡΑΚΙ
    Παντως κ την προηγουμενη φορα ολοι ελεγαν πως η μεταγραφη στο ΣΟΛΔΑΤΟ ηταν με υποσχετικη για μια θητεια!!!!
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ 'Η ΒΕΛΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εαν ειναι ο καθε Κουνελης απο Βονιτσα, ο καθε Θ. Στπουπας απο κλατουνα και ο καθε Βιτσας η γεροκωστοπουλος απο Παλαιρο να καθοριζουν τους εν δυναμει υποψηφιους Δημαρχους τοτε ημαστε αξιοι της μοιρας μας και θα μεινουμε μια ζωη σε προηγουμενς δεκαετιες. ο Κουνελης δλδ τιαλλξε στν Αποστολακη και ξαφνικα τον υποστηριζει; Ο Θ. Στουπας οταν ανεξαρτοποιηθηκε ειπε οτι θα εξηγησει τους λογους αποχωρησης του αλλα ακομα τιποτα.
    Συνδημοτες ολοι αυτοι το παιζουν παραγοντες ο ενας με τα λογιστικα του και ο αλλος με μια θητεια Αντινιομαρχη που ειχε. Ποιος μπορει να μου δειξει το εργο τους;
    Προσωπικα δεν θα τους ηθελα στον συνδιασμο κανενος οπως και τον Βαρβατο
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο<> ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
    ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι...για το που έχει φτάσει σήμερα το ''εκκρεμές''..για το αύριο δεν ξέρουμε...μπορεί να πάει και στου διαόλου τη μάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΠΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ.ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΗ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ως εδω και μη παρέκει...

    Ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος. Πάρα πολύ. Κάθε μέρα, ο δείκτης απόγνωσης ανεβαίνει . Οι νευρώσεις δίνουν και παίρνουν.
    Δεν φτάνουν μόνο αυτά, πρέπει να τρώμε και στην μάπα τους επαγγελματίες Δημοτικούς Συμβούλους που επιδίδονται στην διαδικασία « αλλαξ….λιας» και επεκτείνουν την εμετική………μηδενισμού.
    Κόσμος σοβαρός ,νομιμόφρων, αξιοπρεπής με άποψη που πλήττεται από τις ανάλγητες πολιτικές που εφαρμόζουν τα λαμόγια , Ψυχασθενείς,Επαγγελματίες άνεργοι,Καβαλημένοι,Επαγγελματίες Πολιτικοί.
    «Στόχος να εκλέξουμε το καλύτερο από τους καλύτερους και όχι τον λιγότερο χειρότερο από τους χειρότερους»
    Ποιος σας έδωσε Κύριοι τον τίτλου του απαραίτητου, δεν ντρέπεστε καθόλου δεν έχετε τσίπα και φιλότιμο πάνω σας ? ποιος σας είπε ότι 20 χρόνια θα σας έχουμε στον σβέρκο μας?
    Στόχος σας είναι ο τίτλος η επιβίωση και να εκλεγείτε για να καλύψετε τα κόμπλεξ κατωτερότητας που έχετε .
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ…. ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ …. ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.
    ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ.
    Θέλουμε ανθρώπους να είναι έντιμοι , εργατικοί, αφιλοκερδείς, να έχουν λόγο, να μην δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐσε . “Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?
    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΣΤΙΡΗΖΑΤΕ? ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ? ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Π....ηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.
    ΟΡΙΣΜΟΣ :
    περιγράφει την ανάμιξη ή και το νταλαβέρι προσώπων από πολύ διαφορετικά περιβάλλοντα, ηθικές αξιολογήσεις και καταβολές ο καθένας, ανθρώπων των οποίων ο συγχρωτισμός και η συναναστροφή μας προξενεί έκπληξη μάλλον δυσάρεστη.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.......
    ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λαμόγιο είναι αυτός που υποκρίνεται τον αγοραστή(στην περίπτωσή μας υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος) για να προσελκύσει πελάτες (ψήφους) για χάρη κάποιου άλλου· που επωφελείται εξαπατώντας κι έπειτα αποχωρεί. Η πράξη στο σύνολό της αποκαλείται λαμογιά.

    Καιροσκόπος ο άνθρωπος που χωρίς να δεσμεύεται από αρχές καιροφυλακτεί και αρπάζει οποιαδήποτε ευκαιρία του προσφέρεται και έτσι συχνά αλλάζει στρατόπεδο, πολιτική τοποθέτηση, φίλους, συμμάχους κ.λπ.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαμόγιο είναι αυτός που υποκρίνεται τον αγοραστή(στην περίπτωσή μας υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος) για να προσελκύσει πελάτες (ψήφους) για χάρη κάποιου άλλου· που επωφελείται εξαπατώντας κι έπειτα αποχωρεί. Η πράξη στο σύνολό της αποκαλείται λαμογιά.

    Καιροσκόπος ο άνθρωπος που χωρίς να δεσμεύεται από αρχές καιροφυλακτεί και αρπάζει οποιαδήποτε ευκαιρία του προσφέρεται και έτσι συχνά αλλάζει στρατόπεδο, πολιτική τοποθέτηση, φίλους, συμμάχους κ.λπ.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελπίζω ο Γιάννης που είναι ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος στο τέλος να μη ξεφτιλιστεί και να μη βάλει υποψήφιος.Μην αυτογελειοποιείσαι άλλο Γιάννη. Εκεί που έφτυνες μη γλυφεις. Κάτσε καλύτερα αμέτοχος. Ήρθε η ώρα να μη πάρεις ούτε τη δική σου ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΉ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΕΣ. ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΕ 9-47 [Ο ΚΟΥΠΑΣ]ΑΣΧΩΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ....ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΕ ΕΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ...ΕΠΩΝΥΜΑ....Κ ΤΑ ΛΕΜΕ...ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ...Κ ΤΙ ΚΑΝΩ...ΤΟ ΧΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΘΑΣ ΣΕ ΒΑΡΑΓΕ ΜΠΑΤΣΕΣ ΑΚΟΜΗ [ Ο ΚΑΡΥ]..ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ...ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΑΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. για μερικές λέξεις στα λεξικά όπως
    Α Ρ Ι Β Ι Σ Μ Ο Σ
    δε χρειάζονται πλέον επεξηγήσεις με΄σω κειμένων, αρκούν απλά οι φωτογραφίες κάποιων προσώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ...(με την ψήφο μας) στους ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ..

    Τελικά οι πολιτικές κωλοτούμπες στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα μείνουν στην ιστορία.
    Σας έχουμε τσεκάρει, σας γνωρίζουμε, μαντεύουμε τον σκοπό σας, είστε αναξιόπιστοι, ευκαιριακοί πολιτικοί χωρίς ηθικούς φραγμούς.

    Εσείς δεν ήσασταν πριν 4 χρόνια που βάλατε την τρικλοποδιά στον κ. Αποστολάκη ?
    Εσείς δεν ήσασταν που είχατε κάνει το στόμα σας ΟΧΕΤΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΆΤΩΝ με ανυπόστατες κατηγορίες ?
    Μήπως πρέπει τώρα έστω και ετεροχρονισμένα να τα φάτε... (τα σκατά)?
    Είστε καιροσκόποι, αναξιόπιστοι και λαμόγια, είστε το ίδιο επικίνδυνοι σε όποιον συνδυασμό και αν πάτε...
    ΑΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
    Δυστυχώς αν τα έχει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτά , η Κοινωνία ΤΙΜΩΡΕΙ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

    ΑΡΙΒΙΣΜΟΣ

    Είναι η τάση για γρήγορη ανάδειξη με τη χρησιμοποίηση οποιουδήποτε μέσου.

    Κύριοι κωλοτούμπες τα βρώμικα πολιτικά παιγνιδάκια σας έχουν τελειώσει.... Έχουμε φρεσκάρει την μνήμη μας και σας περιμένουμε ....

    Το κουνέλι που έγινε Λαγός καλύτερα να κρυφτεί στην φωλιά του κάνοντας χώρο και για τον Λάκια μαζί με τον Παντελή. λίγο στριμώκολα αλλά θα χωρέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παρακαλούνται κάποιοι κ.κ. δημοσιολογούντες, που διεκδικούν η γνώμη τους να θεωρηθεί στοιχειωδώς έγκυρη απο άλλους αναγνώστες, να μάθουν πρώτα ορθογραφία, ιδίως αν στοχεύουν να εμπλακούν ενεργά με τα δημόσια πράγματα του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο