Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Με επιτυχία ο χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας



         Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας το βράδυ του Σαββάτου 18 Γενάρη, στο κέντρο «Αμφιλοχικό». 
      Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου, μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον, με άριστη εξυπηρέτηση και κέφι, το γλέντι ξεκίνησε νωρίς κι ο κόσμος ξεφάντωσε με τη συνοδεία τόσο παραδοσιακής όσο και λαϊκής ορχήστρας............



     Μέλη και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και ειδικότερα νέοι γέμισαν το χώρο της εκδήλωσης αποδεικνύοντάς μας ότι τιμούν και σέβονται την πολιτιστική κληρονομιά και βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου, ως άξιοι συνεχιστές της παράδοσης.
     Η Πρόεδρος Σοφία Ανδρίκουλα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιλοχίας ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους ελεύθερους επαγγελματίες του Δήμου που μας δώρισαν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τη λαχειοφόρο αγορά, τις ορχήστρες που πλαισίωναν τη βραδιά αλλά και τους διαχειριστές των ιστοτόπων για τη γνωστοποίηση και κάλυψη του χορού.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο