Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Το λάδι στην φωτιά

Ως γνωστόν την φουντώνει ακόμη περισσότερο. Αυτό επιχειρούν να κάνουν τις τελευταίες ώρες κάποιοι, είτε μέσω των ανωνύμων σχολιαστών, είτε μέσω των διαδόσεων σε καφενεία και καφετέριες. Ο λόγος; νομίζουν ότι τους συμφέρει αυτό εκλογικά.. Δηλαδή η κόντρα  δυο υποψηφίων συμφέρει κάποιον τρίτο, αφού υπάρχει και ο δεύτερος γύρος..
 

Ασφαλώς και ο δρόμος προς τις εκλογές δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Όμως, όπως αναφέρει και στην τελευταία δήλωση της η Αντιδήμαρχος κ.Ντίνα Σαμαρά ας επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός....   
ksiromeritikimatia

3 σχόλια:

  1. ΑΚΟΥ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΝΤΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο ; Ο πολιτικός πολιτισμός, η συνδιαλαγή , η σύνθεση απόψεων, η μέση οδός ; Αν δεν θέλουμε να είμαστε μετανοειμένοι κοψοχέρηδες της Δευτέρας, πρέπει να λάβουμε σοβαρά την εκλογική διαδικασία , την επιλογή προσωπων και συνδοιασμών, την εξέταση προγραμμάτων και προτάσεων, αφήνοντας πίσω τα υσγγενολόγια, τα κόμματα και τις φιλίες. Οι επιλογές μας επηρεάζουν το τόπο και τους ανθρώπους του.
    SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν μας ξεκαθαρίζουν και οι δυο τι ειπώθηκε και να αφήσουν κατα μέρος τις κονξες
    Το οτι αναπτύσσεται παρά φιλολογία ευθύνονται και οι δυο ,γιατί δεν ξεκαθαρίζουν τη θέση τους.
    Τέλος αν θέλουν να γίνουν νούμερα ,το κάνουν μια χαρά μόνοι τους,ούτε ο Γεωργαλής,ΟΥΤΕ ο αρετακιας ούτε ο βοτσης τους έβαλαν να κάνουν αυτά που έκαναν.
    Αυτογελοιοποιηθηκαν και οι δυο και ο ΣΤΑΙΚΟΣ και η Ντίνα,
    Ας προσεχών
    Εκείνο που δεν περίμεναν ήταν η διάσταση που πήρε το θεμα.δεν τους ενόχλησε καθόλου ο λόγος για τον οποίο έγιναν νούμερα και τραγούδια,τους ενόχλησε ο ντορος.
    Είχαν μάθει να τα κουκουλώνουν.και ο μεν ΣΤΑΙΚΟΣ τη δημοσιότητας ήθελε,η Ντίνα με τον καιρό θα το μάθει το παιχνίδι.
    Περαστικά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο