Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ποιά αυτοδιοικητικά στελέχη ξεχώρισαν στους γαλάζιους Δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου Βόνιτσας;

          H Ν.Δ. στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στην Αιτωλοακαρνανία τερμάτισε νικηφόρα μόνο σε δυο Δήμους.       Ο Δήμος Ξηρομέρου και ο Δήμος Ακτίου πιστώθηκαν στο τότε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στην τετραετία που ακολούθησε η οποία ολοκληρώνεται σιγά – σιγά στο Δήμο Ξηρομέρου αναδείχθηκαν  είτε μέσα από την κοινωνική του παρουσία, είτε μέσα από την πολιτική του παρουσία ελάχιστα πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα δυο γυναίκες..........



        Ο λόγος για την Αντιδήμαρχο και υποψήφια Δήμαρχο κ. Ντίνα Σαμαρά, η οποία ετοιμάζεται να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο αλλά και για την επίσης Αντιδήμαρχο κ. Ευθυμία Κολοβού, μια γυναίκα με πολλές συμπάθειες στην περιοχή του Ξηρομέρου και μεγάλο ζήλο και αφοσίωση για τον τόπο της. 

     Στο Δήμο τώρα Ακτίου το έργο που αφήνει πίσω η Δημοτική Αρχή οφείλεται αποκλειστικά σε νέα αυτοδιοικητικά στελέχη που κόπιασαν και εργάστηκαν με ζήλο για την περιοχή. Εδώ απουσιάζει το άρωμα γυναίκας αφού άντρες κατέχουν τα πρωτεία! 
        Πρώτος στην τάξη και πιο δημοφιλής ο υποψήφιος σήμερα και Αναπληρωτής Δήμαρχος Θύμιος Φερεντίνος που πιστώθηκε πολλές θετικές κρίσεις για το πώς λειτούργησε ασκώντας διοίκηση! 
    Στα στελέχη που ανέδειξε η Δημοτική αρχή Σολδάτου συγκαταλέγονται και οι Αντιδήμαρχοι Μ. Γούδας και Κ. Κομποτιάτης που το έργο τους μετρήθηκε θετικά αλλά και τελευταία πολλές καλές κριτικές για την λειτουργία του στο θεσμό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου έχει αποσπάσει και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Καταγής
     Οι προαναφερόμενοι όπως μαθαίνουμε θα διεκδικήσουν (όχι τυχαία όπως αντιλαμβάνεστε) ξανά την ψήφο των πολιτών του Δήμου Ακτίου – Βονίτσης!

http://www.paronetol.gr/

9 σχόλια:

  1. Να μας λέγατε και τι έκαναν όλοι αυτοι θα ήταν πολύ καλύτερα . Τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ;Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝEWS! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε τωρα να τους εμπιστευτείς και με την ψήφο σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SXETIKA ME THN OIKONOMIA POY EXEI GENIKVW H XVRAN EKANAN PERISSOTERA APO TOYS PROHGOYMENOYS ALLVN ETVN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι πράγματα ειναι αυτά ρε παιδιά….ο Στάικος απειλούσε τη Ντίνα... Τι ντροπες ειναι αυτά; Που βρισκόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να σας πω! Έμεις στο Ξηρόμερο έχουμε μείνει έκθαμβοι από τις τοποθετήσεις των δυο κυριών στα δημοτικά συμβούλια! Η μόρφωση, η ευφράδεια και οι γνώσεις τους δεν κρύβονται με τίποτα!!! Όσοι είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε σε συμβούλια εκπλαγήκαμε από τη ρητορική τους δεινότητα!!!!
    Από προπαγάνδα δε; Άριστα απο την ανάποδη! Ου να μου χαθήτε που δεν έχετε ούτε το θάρος να υπογράψετε το κείμενό σας. Γι αυτό κι εγώ σας απαντάω ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ! ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαίνεται ότι το ΠΑΡΟΝ της Αιτωλ/νιας ειναι ΑΠΩΝ από τους δήμους και μάχεται γαι τους δικούς του. Διαφορετικά, θα διαπίστωνε πόοοοοσο πετυχημένοι είναι ο Φερεντίνος και ο Κομποτιάτης. Άφαντοι και οι δυό από τη κοινωνία , εκτός από τις τελευταίες κηδείες. Ήθελαν να μάθουν φαίνεται το τελετουργικό. ΕΜΕΙΣ τους ξέρουμε καλλίτερα. Και θα τους μαυρίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο