Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Διακόσιες κουβέρτες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Κεφαλονιά

     Στο πλευρό των σεισμοπλήκτων πολιτών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και ιδιαίτερα των κατοίκων της Κεφαλονιάς που χθες επλήγησαν από τον ισχυρότατο σεισμό, ο οποίος προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε διάφορα κτίσματα, βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
     Από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία τόσο με τον ομόλογό του στα Ιόνια Νησιά Σπυρίδωνα Σπύρου, όσο και με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη θέτοντας στη διάθεσή τους τις Υπηρεσίες και το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας, προκειμένου με κάθε τρόπο, όπου χρειαστεί να συμβάλουν στην ανακούφιση των σεισμοπαθών............



    Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δείχνει την έμπρακτη συμπαράστασή της στους πληγέντες κατοίκους και έπειτα από αίτημα του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθώς και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αποστέλλονται συνολικά διακόσιες (200) κουβέρτες προς τους σεισμοπαθείς, ως ελάχιστη προσφορά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

   «Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου και αλληλεγγύη μου στους κατοίκους του νησιού που από χθες βρίσκονται στο επίκεντρο του Εγκέλαδου. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι σεισμογενής περιοχή και γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει. Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τα Ιόνια Νησιά και ήδη στέλνουμε τις κουβέρτες προκειμένου να διανεμηθούν σε όσους έχουν ανάγκη» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο