Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση Παναγιώτη Στάϊκου στον Ηλία Γεωργαλή

     Επανέρχεται με νέα παρέμβασή του ο π. Δήμαρχος Αστακού και γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος και απαντά στον επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» Ηλία Γεωργαλή.
Αναλυτικά γράφει:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΗΛΊΑ

Αγαπητέ Συνάδελφε και φίλε  Ηλία
  Παρά το γεγονός  ότι έχεις καλή κλασική παιδία  και  γνωρίζεις πολύ καλά  τα φιλικά μου αισθήματα προς το πρόσωπό σου, ξεχνάς  φαίνεται  ότι  ζούμε στην χώρα του Σοφοκλέους, με κορυφαίο έργο του την  Αντιγόνη, η οποία προκειμένου  να υπερασπιστεί την τιμή του αδελφού της, αγνόησε τον Νόμο της πολιτείας, δηλαδή  του Βασιλιά  της πολιτείας Κρέοντα, ο οποίος ήταν ο Νόμος και με τίμημα την ζωή της, υπακούοντας στους άγραφους Νόμους  και την Συνείδησή της, έθαψε  τον αδελφό της  με τίμημα την ίδια την ζωή της.
      Εγώ τους νόμους της πολιτείας όταν υπερβαίνω το όριο ταχύτητας τους παραβαίνω  και πληρώνω το πρόστιμο (είμαι δυστυχώς  ταχτικός πελάτης και δεν πήγα ποτέ μου να μου σβήσουν την κλήση. Στο  ταχυδρομείο ξέρουν πόσες κλείσεις έχω πληρώσει για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Ή  μήπως εσύ δεν έχεις υπερβεί το όριο ταχύτητας ποτέ σου;).............



      Επίσης όταν ένας καθηγητής της κόρης μου στην Αθήνα  <βίαζε την ψυχή της κόρης  μου> η οποία εκτός από άριστη  μαθήτρια που σε όλες τις  τάξεις προαγόταν με βαθμό 20 (το γνωρίζει αυτό η γυναίκα σου που τη είχε μαθήτρια)!!!, περνώντας με τη Πρώτη στην Ιατρική, αλλά και στην συνέχεια στην Φιλολογία, μιλώντας 5 γλώσσες και παραμένει και σήμερα ένα πολύ σεμνό κορίτσι, εγώ υπακούοντας στους άγραφους νόμους και παραβιάζοντας τους νόμος της πολιτείας  τον έστειλα  στο Νοσοκομείο για ένα μήνα, γράφοντας 22 μήνες φυλακή και πλήρωσα αδιαμαρτύρητα και 1 εκατομμύριο δραχμές με τους νόμους της πολιτείας της Αστικής Δημοκρατίας.
      Τους άγραφους νόμους του Ξηρομέρου  στα 34 χρόνια που ζω εδώ  δεν τους παρέβηκα ποτέ  και είμαι έτοιμος σαν την Αντιγόνη, προκειμένου να υπερασπιστώ την  τιμή  και την αξιοπρέπεια της οικογένειας μου και εμού, όχι απλά να πάω φυλακή , αλλά και να πεθάνω αν χρειαστεί. Αυτό ας το καταλάβουν καλά και οι πέτρες  και χίλιες φορές ας μη βγω Δήμαρχος.!!!   
        Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την νομολατρεία  σου για την Αστική Δημοκρατία και τους νεοκομφορμισμούς  σου, όταν πριν από λίγα χρόνια δήλωνες εξωκοινοβουλευτικά αυτόνομος και όχι στο 3% που λες ότι εκτοξεύτηκε!!!!!.
 Ή  μήπως είναι η εξαργύρωση των γραμματίων στον Κουρουμπλή, στον Τσουκαλά, τον Φωτόπουλο και τα άλλα τα παιδιά για το Χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ που σου δώσανε, με αποτέλεσμα να γίνεις  Βασιλικότερος του Βασιλέως.
     Σου εύχομαι καλή εκτόξευση και καλή επιτυχία, για να τα λέμε στο Δημαρχείο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Dr  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ


14 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΪΚΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ; ΤΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ; ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΗΝΥΓΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατρέ έχεισ χασει τι μπαλα...παραδεξου το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Στάικο μπορειται να μας πείτε το λόγο
    για τον οποίο έγιναν όλα αυτά?
    Αν και ειναι γνωστός βέβαια σε όλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιοι ειναι οι λογοι τησ παρεξιγησησ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατρέ απο το να απαντάς σε σχόλια δημοτών δεν μας εξηγείς καλύτερα τι σε έκανε και έφτασες εκτός ορίων; καπου πηρε το αυτί μου για κάποια πραγματάκια γιατί σωπαίνεις; ή υπάρχουν άλλοι λόγοι; μετά από καραμπίνες γίνατε φίλοι; ο λαος δεν κοιμάται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΣΤΑΙΚΕ,,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ, ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ,,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ,,ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΣΟΥ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ..ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΛΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ .. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΟΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕ ΕΘΕΟΦΟΒΕ ΟΙ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΗΒΑΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
    ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ
    ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ περιεργη υποθεση γιατρε,πολλα ερωτηματικα για πολλους,Αστυνομια,Σαμαρα,Ντινα,τι ειναι αυτο που σας εφτασε στα ακρα και τι ειναι αυτο που σας ηρεμησε τοσο συντομα;η αστυνομια τι εκανε;αν ηταν ενας απλος πολιτης θα το χωνανε μεσα.Οι εξηγησεις που δινετε εσεις και Το ζευγος Σαμαρα ειναι παραμυθια για να κοιμουνται μικρα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παναγιώτη, τώρα αυτή η συζήτηση περί Εξουσίας, Νόμου, αστικής δημοκρατίας κ.λπ. δεν μπορεί να γίνει μέσα από τα blog, γιατί δεν αφορά και πολλούς. Είναι μια κουβέντα να την κάνουμε κατ' ιδίαν. Το δεύτερο μέρος της απάντησής σου (εννοώ αυτό με τις προσωπικές βολές, τα χρίσματα, το σύριζα και τα άλλα φαντάσματα που βλέπεις πίσω από τη Συλλογικότητά μας) νομίζω ούτε ο ίδιος καταβάθος τα πιστεύεις, ούτε και κανείς που στοιχειωδώς παρακολουθεί την πολιτική πορεία μας όλα τα χρόνια. Τέλος πάντων, αν κάτι είναι χρήσιμο για τον κόσμο νομίζω ότι είναιη οργάνωση σε κάποια στιγμή ενός δημόσιου διαλόγου με βάση τη Στάση, τις Θέσεις, και το Πρόγραμμα του καθενός. Για κάτι τέτοιο είμαι πάντα διαθέσιμος.

    Φιλικά,

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. enas grafei 2 mhnhmata ana 1 ora. adika agkomaxaei. o staikos ua katebei h ntina den mporei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ?ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάτι ακούστηκε ότι ο κ. Στάϊκος φλερτάρει με τη στήριξη της Ν.Δ. Είναι αλήθεια? Όχι ότι θα εκπλαγώ και ιδιαίτερα! Στην εποχή μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τ ακούσουμε όλα...ακόμα και τη σύγκριση μεταξύ της Αντιγόνης του Σοφοκλή και του Στάϊκου!!! Βέβαια, υπάρχει ένα κοινό σημείο: τραγωδία η μία, τραγωδία (άλλου είδους) κι άλλη!!! μόνο που εδώ δεν είναι μίμισης πράξεως ούτε σπουδαίας ούτε τελείας, αλλά βλακείας στο τετράγωνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο