Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Χρυσοχοϊδης από Βόνιτσα: 4.000 θέσεις εργασίας στην Ιόνια

Ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στο εργοτάξιο του άξονα Ακτιο – Αμβρακία κοντά στην Βόνιτσα, ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί σήμερα σε διάφορα εργοτάξια της Αιτωλοακαρνανίας, θέλοντας έτσι να σηματοδοτήσει κυρίως την επανέναρξη της Ιόνιας οδού......


Ο κ. Χρυσοχοϊδης, σε δηλώσεις του μετά από σύσκεψη , έκανε λόγο για «έργα – ορόσημα» για την ανάπτυξη της περιοχής και όχι μόνο, επισημαίνοντας πως η επανέναρξη των αυτοκινητοδρόμων θα έχει θετικότατες επιπτώσεις στην προσπάθεια της χώρας για ανάπτυξη και έξοδο από την κρίση.
Ειδικότερα για τον άξονα Ακτιο – Αμβρακία, έκανε γνωστό πως μέσα σε ενάμιση χρόνο θα έχει ολοκληρωθεί, ενώ ανακοίνωσε την προκήρυξη του έργου της σύνδεσης του συγκεκριμένου οδικού άξονα με την Λευκάδα και την επίσπευση των διαδικασιών για την δημοπράτηση της υποθαλάσσιας σήραγγας της Λευκάδας.
Σχετικά με την Ιόνια, που θα επισκεφτεί στη συνέχεια τόνισε πως με την εξέλιξη του έργου θα απασχοληθούν 4.000 άτομα και περίπου 500 επιχειρήσεις θα ωφεληθούν από την εκτέλεση του.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του υπουργού ΠΟΜΕΔΙ,  είναι ο ανισόπεδος Κόμβος Αμβρακίας – εργοτάξιο Ιόνιας Οδού (πλησίον εργοστασίου της Knauf) και θα ακολουθήσει το απόγευμα επίσκεψη στην σήραγγα Αγίου Ηλία – είσοδο προς την πλευρά της Ιόνιας Οδού και τέλος στην Κλόκοβα.
Τον υπουργού συνοδεύουν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρ. υφυπουργός Θάνος Μωραΐτης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απ. Κατσιφάρας, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Υφαντής και Βασίλης Αντωνόπουλος, δήμαρχοι της περιοχής , υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου κλπ.


agriniopress

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΛΙ ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΟΔΟΥ..??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ.. ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ..ΚΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ...!! Α ΡΕ JUMBO ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο