Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

«Mπλόκο» σε 200 κιλά χασίς στο Μενίδι

          Εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε «μπλόκο» στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, ενώ κατασχέθηκαν περίπου (200) κιλά κάνναβης.
         Συγκεκριμένα, συνελήφθη, σήμερα  το πρωί, στο Μενίδι Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.....................



         Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, επί της Εθνικής Οδού στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 25χρονο να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσα στο οποίο μετά από έρευνα, βρέθηκαν (186) δέματα με κάνναβη, βάρους (199) κιλών και (697) γραμμαρίων.
          Πέραν των ναρκωτικών, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
     Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο