Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Και πανελλήνια πρωτιά (η Χαρά Πουλάκη) για τον Αστακό στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!


    Οι επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου ΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συνεχίζονται…..
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!
  1 ΧΡΥΣΟ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ – 3 ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ 20, 21 ΚΑΙ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
Ο Μ Α Δ Α  Ο Ν Ε Ι Ρ Ο.....

ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Η ΠΟΥΛΑΚΗ ΧΑΡΑ, ΧΑΛΚΙΝΗ Η ΚΟΝΙΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ 5η ΘΕΣΗ ΔΟΥΝΗ ΝΙΚΗ, ΜΕΝΤΗ ΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. 
     Άλλη μια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ επιτυχία για τον ΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ο οποίος κατάφερε και διακρίθηκε σε ένα δυνατό πανελλήνιο κύπελλο στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 1800 Αθλητές από όλη την Ελλάδα..........



     Η Αστακιώτικη   ομάδα ήταν οργανωμένη και συγκροτημένη σε όλους τους τομείς και το σπουδαιότερο ήταν αγωνιστικά έτοιμη για να συμμετέχει σε πανελλήνια διοργάνωση. 
      Απόδειξη τούτου είναι ότι οι τρεις αθλητές που κατέλαβαν την 5η θέση ΔΟΥΝΗ ΝΙΚΗ, ΜΕΝΤΗ ΡΑΝΙΑ και ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ηττήθηκαν μετά από δυο και τρεις αγώνες και δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Η έμπειρη Αθλήτρια   ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία και αυτή την φορά κατάφερε να είναι μέσα στα μετάλλια δείχνοντας την σταθερή της πορεία.
       Το μεγάλο γεγονός είναι βέβαια η μοναδική επιτυχία της Αθλήτριας ΠΟΥΛΑΚΗ Χαράς η οποία άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους με την ψυχική της δύναμη και αγωνιστική της κατάρτιση κερδίζοντας ΠΕΝΤΕ αγώνες, με τους δυο τελευταίους να είναι συναρπαστικοί αφού αντιμετώπισε τα φαβορί της κατηγορίας της, φτάνοντας σε ένα φοβερό τελικό με το μισό στάδιο να έχει στρέψει το βλέμμα του πάνω στον αγώνα, με τους δυο προπονητές και  τις δυο αθλήτριες να τα δίνουν όλα για το χρυσό μετάλλιο και τελικά με την αθλήτρια από τον Αστακό να καταφέρνει να βγαίνει νικήτρια με σκορ 4-3 και να πιάνει την πρώτη θέση στην Ελλάδα, κάτω από τις ιαχές των συναθλητών της οι οποίοι την ενθάρρυναν σε όλο τον αγώνα.
      Οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής οι οποίοι παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν να διακριθούν ήταν: ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος, ΧΡΟΝΗΣ Βασίλης, ΣΟΜΠΟΛΟΣ Γιάννης και ΖΟΥΛΑ Κων/να.
       Όλα αυτά μετά από μια κοπιώδη προετοιμασία για τους Αθλητές του Αστακού αφού προετοιμαζόταν ένα μήνα για τους συγκεκριμένους Αγώνες, διακρίθηκαν και κατάφεραν να κλείσουν το 2013 με τον καλύτερο τρόπο.

      Όταν καταφέρνεις να έχεις τέτοιες επιδόσεις και διακρίσεις σε ολυμπιακό άθλημα και μάλιστα σε πανελλήνιους αγώνες πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια!!!   








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο