Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αλέξανδρος Φραίμης διευκρινιστική δήλωση: Προς το παρών με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η μαχόμενη Δικηγορία και όχι το Δημαρχιακό αξίωμα

     Σε διευκρινιστική δήλωση για το δημοσίευμα του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWΣ με τίτλο: «Παρών δηλώνει ο Αλέξανδρος Φραίμης για το δήμο Ξηρομέρου», προέβη ο Αστακιώτης Δικηγόρος Αλέξανδρος Φραίμης και ο οποίος τονίζει κατηγορηματικά ότι προς το παρών τον ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η μαχόμενη Δικηγορία και όχι το Δημαρχιακό αξίωμα….

Αναλυτικά:

         Σε δημοσίευμα  που αναρτήθηκε το προηγούμενο 24ωρο φέρομαι, στους τίτλους, να δηλώνω   υποψηφιότητα για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές  για Δήμαρχος Ξηρομέρου.  Προς αποκατάσταση  της αλήθειας  και επειδή  δεν  αναρτήθηκε   το κείμενο της συνομιλίας  με τον τρόπο και το ύφος  που ετέθη, αλλά  με τρόπο  του να προκαλέσει  είδηση,  παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή.
       Στο  προ ημερών  γενόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο παρευρισκόμουν  για  επαγγελματική  υπόθεση, μου ετέθη τηλεφωνικά  ερώτηση για το αν προτίθεμαι να   διεκδικήσω  την θέση του Δημάρχου στις εκλογές του 2014.         Επι λέξει, προφορικά, ανέφερα τα εξής: «Προς το παρών με ενδιαφέρει  αποκλειστικά  και μόνο   η μαχόμενη  Δικηγορία και όχι  το Δημαρχιακό αξίωμα  το οποίο και δεν επιδιώκω.  Με  συγκινεί το γεγονός ότι υπάρχουν φωνές που θα με στήριζαν σε   ενδεχόμενη τέτοια πρωτοβουλία. Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα και ιδέες που θα πρέπει να συνυπάρξουν με    τις πλέον ώριμες.   Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται   άτομα με μανδύα  κοινωνικού   status  ή  μεσσίες,  αλλά με γνώση και όρεξη για δουλειά.   Επειδή λοιπόν ζω και εργάζομαι  στον τόπο μου  γνωρίζω τα προβλήματα του  σε αντίθεση με άλλους  που  πιστεύουν  εξ΄ αποστάσεως το αντίθετο .  Η  δημοσιοποίηση του νέου νόμου και  οι  προϋποθέσεις που αυτός τυχόν θέσει θα με κάνουν να  επανέλθω στο ζήτημα και να δηλώσω την οποιαδήποτε θέση μου».  Το ανωτέρω κείμενο είναι  το αληθές  και  ακριβές συνάδει  δε απόλυτα  με το  ύφος  της  σκέψης  μου............



       Συμπληρωματικά λοιπόν  και σημειώνοντας ότι  οι μέχρι σήμερα γνώσεις μου  για την δημόσια διοίκηση  (νομικές και μη) με κάνουν να μην επιδιώκω να  διαχειρίζονται τρίτοι το κοινωνικό μου προφίλ,  αναφέρω ότι η παρουσία μου στα δημοτικά δρώμενα όλο αυτό  το χρονικό διάστημα  ήταν  άκρως ενεργό
     Τούτο φαίνεται από πρωτοβουλίες   μου ή  συμμετοχές μου  σε (μηδαμινές) κινήσεις   φορέων  ή  μεμονωμένων ατόμων
    Ενδεικτικά αναφέρω  την ενεργή συμμετοχή μου και αποτελεσματική παρέμβαση στην από πολλά έτη  «κολλημένη»  εφαρμογή σχεδίου πόλεως Αστακού,  στην  επαναφορά  του  Λιμενικού Ταμείου   από το Δήμο μας, την  ενεργή παρουσία  και θέση μου  για  το πρόσφατο θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών, την  προσωπική παρέμβαση  στους αρμοδίους Αντιδημάρχους  για  πλήθος  θεμάτων και προβλημάτων  είτε  με σκοπό το δημόσιο  όφελος  είτε  εξυπηρέτησης συνδημοτών  και πολλά άλλα .
    Καλό θα ήταν λοιπόν  να εκλείψουν τα φαινόμενα ανώνυμης   κριτικής  και  οι κριτές να   εισέλθουν στον στίβο της κρίσης, εφόσον  το γνωστικό και ηθικό τους   αντικείμενο τους το επιτρέπει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  Κ. ΦΡΑΙΜΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

10 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΙΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ?? ΑΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ βλέπω οτι όλοι για την καρέκλα αγονιζονται. δεν ειχε βαλει για βουλευτησ απετυχε.τωρα θελει για δημαρχος. ολοι για την καρεκλα και ο φραιμης δεν αποτελει εξαιρεση . αφου λεει οτι μονο η δικηγορια τον νιαζει γιατι δεν καθετε στο γραφειακι του και στα δικαστιρια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής , για τα θέματα που αναφέρει ο κ. Φραίμης , μόνο για το θέμα του Λιμενικού Ταμείου ορίστηκε γιατί δεν υπήρχε άλλος που να ήξερε να το διαχειριστεί ... οπότε αυτά που λες κ. 10.59 είναι κατευθυνόμενα. Επίσης για την αποκατάσταση της αλήθειας κ. 11.06 , σε 10 ημέρες προεκλογικού αγώνα πήρε κοντά 4.000 σταυρούς χωρίς καν να είναι πολιτικός.... 2500 απο το Ξηρόμερο και απ΄ότι φαίνεται απο την δήλωση του αυτό κάνει ασχολείται με την δουλειά του ... Αντι να κοιτάξουμε να βάλουμε μπροστά τέτοιους ανθρώπους για να δούμε και τίποτε καλό προτιμάμε τους άσχετους . Πρώτα μαθαίνουμε να γράφουμε σωστά ελληνικά και μετά κάνουμε κριτική ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ 7.54 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ (ΠΑΙΔΑΚΙΑ)ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ...ΦΙΛΕ 7.54 ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΙΛΙΟΒΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ...ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΡΑΙΜΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ .ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προσφορά του κΦραιμη,όπως αυτή περιγράφεται απο τον ίδιο,μου θυμίζει το αμιμητό´´κατοπιν ενεργειών μού´´....
    Αν αυτή τη λογική χρειάζεται ο ΔΞ ας τη δοκιμάσουμε.Το ´50 δεν ειναι και πολύ μακρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.24 να μιλάς για τον εαυτό σου. Οι υπόλοιποι βαρεθήκαμε Σαμαρέους , Γαλουναίους και γαμπρούς . Αν κατέβει ο Φραίμης θα σαρώσει. 9.49 παλαίοτερα γίνονταν και κανά έργο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για όλα η Παιδεία φταίει .. Άμα δεν στρώσεις κ.... ΓΡΑΜΜΑΤΑ δεν μαθαίνεις και προσωπικό δάσκαλο να σου βάλουν. Ακόμα η υπογραφή για το Λιμενικό ταμείιο ; Ακόμα η υπογραφή για το Σχέδιο Πόλης ; Ήταν που θα κρατούσατε την Εφορία, το ΙΚΑ και το Ειρηνοδικείο . Ερημώσανε τα χωριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΩΛΟ ΦΙΛΕ 7.19 ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ...ΦΙΛΕ 7 15ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΑΜΑΡΑΙΟΥΣ ΓΑΛΟΥΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΑ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ''ΒΕΛΑΖΟΥΝ''ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ.ΦΙΛΕ 7.19 ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ..ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΤΑΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣ..ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ..ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αλήθεια είναι ότι ο Φραίμης θα τους κάνει ζημιά έτσι και ασχοληθεί... θα ιδρώσουν για να του παρουν τις εκλογές και θα στάξουν χρήμα . Όλοι οι νέοι, απο Αλυζία, Φυτείες και Αστακό θα βόλευε να μαζευτούν και να αποτελέσουν ενιαία κίνηση χωρίς κομματικές ταυτότητες όπου και αν ανήκουν, μαζί Φραίμης, Τριανταφυλάκης , Γεωργαλής κ.α . Για το καλό του τόπου ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 9.14 ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο