Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αστακός φόρεσε τα γιορτινά του!

    
       Ο Αστακός, αν και αργά, φόρεσε τα γιορτινά του για τα Χριστούγεννα! Πολύ όμορφος ο στολισμός της πλατείας και του Ανεμόμυλου....


Δείτε φωτογραφίες....
(φωτ. Αλέξης Γιώτης)..........












http://www.astakos-news.gr/

5 σχόλια:

  1. χρονια πολλα σε ολους ο Αστακος ειναι πολη οι Φυτειες και η Κανδηλα ειναι κουτσοχωρια γιατι αν πατε θα δειτε δυο κολονες στολισμενες στην κανδηλα και οτι μπορεσε κ. Κολοβου στις φυειες γιατι αυτο?
    Οι πολιτες εκει μηπως ειναι δευτερας κατηγοριας?
    Μηπως εκει δεν ανηκουν στο δημο Ξηρομερου, δημο Αστακου?
    γιατι αυτη η αδιαφορια στα χωρια ?
    ας μας μιλησει καποιος απο τον δημο υπευθυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΕΧς ΔΕΙ..ΚΑΡΑΒΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ....ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΙΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στολιστε ολα τα χωρια ρεεεεε.ολοι γοιρταζουν και ειδικα τα χωρια μας που εχουν κατσει πισω μονο ανθρωποι που ζουν μονο με ενα τηλ. για να τους κανουμε μια ευχη.ολοι ΑΝΘΡΟΠΟΙ ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ 1005. ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΛΙΣΘΕΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΛΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΛΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΟΣ ΜΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΧΘΕΣ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΑΝΙΔΙΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΦΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο