Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Με απόλυτη επιτυχία η εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας στο Μύλο των Ξωτικών


        Μία εκδρομή – απόβαση με τρία (3) πούλμαν πραγματοποίησε χθες Κυριακή, ο Σύλλογος Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας στο μαγευτικό μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα. 
      Ήταν μια συντονισμένη και καλά οργανωμένη εκδρομή, που την χάρηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα παιδιά και οι εκδρομείς το καταευχαριστήθηκαν, έπαιξαν, διασκέδασαν, χάρηκαν και έζησαν το προσωπικό τους χριστουγεννιάτικο όνειρο στους γιορτινούς χώρους του Μύλου των Ξωτικών.........




        Πολύς κόσμος, πολλά παιδιά χαρούμενα, απόλαυσαν την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, χάρηκαν τα δώρα του Αη Βασίλη, γεύτηκαν τις λιχουδιές, θαύμασαν τον «μάγο», φωτογραφήθηκαν μπροστά στο μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου μα, περισσότερο απ’ όλα, χάρηκαν το πάρκο με τα παιχνίδια. Το αστείρευτο γέλιο τους, ο ενθουσιασμός τους και η χαρούμενη διάθεσή τους αποζημίωσε τις Γυναίκες του Συλλόγου  για την απόφασή τους να οργανώσουν την εκδρομή.

    Τα έσοδα της εκδρομής διατέθηκαν για την οικονομική κάλυψη των παιγνιδιών μέσα στο μύλο των Ξωτικών και τα οποία παιγνίδια σκόρπισαν χαρά σε όλα τα παιδιά.


      Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλες-ους τους εκδρομείς για τη συμμετοχή τους και τους περιμένει στην επόμενη εκδρομή για να απολαύσουμε το χιόνι…..


      Επίσης ο Σύλλογος Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας υπενθυμίζει ότι μας περιμένει όλες-ους στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόνιτσας.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο