Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μεσολόγγι: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Η ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ 
σας καλεί να γιορτάσουμε μαζί
Χριστουγεννιάτικο Παζάρι
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Κοινωνικό Παντοπωλείο*
Έκθεση φωτογραφίας 

      Η ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο χώρο της Σχολής (πίσω από την Πυροσβεστική, πάροδος Σταυροπούλου) την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12 π.μ. 
       Τα  γλυκίσματα που είναι καμωμένα με μεράκι από τα χέρια των παιδιών της Σχολής Μαγειρικής Τέχνης, καθώς και η λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα από τους επαγγελματίες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου, αναμένεται να προσδώσουν μία ευχάριστη νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα.........



     Προεξάρχουσα θέση στη γιορτή κατέχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς συγκεντρώνουμε  είδη τροφίμων και ρουχισμού  που προορίζονται σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. 
    Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Σχολής θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας της κορυφαίας ελληνίδας φωτογράφου Κλαίρης Μουσταφέλλου (National Geographic, Καθημερινή, Έθνος )  με θέμα «Τα παιδιά του κόσμου».
    Ελάτε να μοιραστούμε μαζί, σε πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης, το πανανθρώπινο πνεύμα των Χριστουγέννων, σκορπώντας ξανά το χαμόγελο. Το πανάκριβο ελιξίριο της ζωής! 

*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 26310-51013
ή να φέρνουν την προσφορά τους στη Σχολή από τις 10 π.μ έως τις 5 μ.μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο