Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Διαπλάτυνση γεφυριών και διευθέτηση ομβρίων στον Μύτικα. Έργα που εξελίσσονται κανονικά.

Την περασμένη Παρασκευή κάναμε τον κόπο να επισκεφτούμε επί τόπου τα δύο έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στο Μύτικα. Στο σημείο των έργων συναντήσαμε και ανθρώπους του Δήμου, την Αντιδήμαρχο κα Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά και τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Ταμπάκη, που βρίσκονταν εκεί για να δουν την πρόοδο των έργων και να ενημερωθούν από τους εργολάβους........


Τα έργα για τα οποία σας μιλάμε είναι η διαπλάτυνση των γεφυριών στο Μύτικα αλλά και τα έργα συλλογής των ομβρίων που γίνονται σε μία περιοχή με πολύ μεγάλο πρόβλημα, όπως με παλαιότερη ανάρτηση μας (δείτε εδώ) είχαμε αναδείξει.
Και οι δύο εργολαβίες προχωράνε κανονικά και πολύ σύντομα τα δύο αυτά έργα θα τελειώσουν μαζί με την μικρή ταλαιπωρία που κάθε έργο στην φάση κατασκευής του δημιουργεί.





mytikaspress


5 σχόλια:

  1. EKLOGES ERXONTE KANOUME ERGA THA PAROUME MERIKOUS PSIFOUS. KALA XRISTOUGENNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STHN KSOYBITSA POTE THA GINEI EKEINOYS O DROMOYS. EXOYME KANEI SMPARALIA TA AYTOKINHTA MAS. ELEOYS POIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχισαν οι ανιδημαρχοι και βγαινουν εξω για τα εργα. Μεχρι τωρα δεν τους ειχαμε δει πουθενα. Ασ ρωτησουν να μαθουν που ειναι και αυτος ο δρομος Παλαιομανινας -Αστακου και Χρυσοβίτσας για να το περπατησουν και μετα να τον μπαλωσουν εαν χρειαζετε.(βγαλτε και καμια φωτογραφια χρειαζετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ντίνα σε ρόλο επιθεωρητή και αντί αυτού!!! Να τη χαιρόμαστε και να τη καμαρώσουμε και δήμαρχο. Μπράβο και στον αντιδήμαρχο Αλυζίας. Από τη φωτογραφία φαίνεται να της κάνει καλή ενημέρωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο