Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τοποθέτηση Ηλία Γεωργαλή στην εκδήλωση της Ένωσης Αστακηνών

     Ως επικεφαλής της «Κίνησης Πολιτών Ξηρομέρου» και υποψήφιος δήμαρχος ο Ηλίας Γεωργαλής, χαιρέτισε και τοποθετήθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Αστακηνών…..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…..







Παρέμβαση Πάνου Χολή στην εκδήλωση της Ένωσης Αστακηνών
     Ο ενεργός πολίτης Πάνος Χολής χαιρέτισε την εκδήλωση της Ένωσης Αστακηνών, λέγοντας: 


4 σχόλια:

  1. ΗΛΙΑ, ΘΑ ΗΣΟΥΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΜΕ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΟΜΩΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ. ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ (ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟΣ) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ. ΔΟΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΑΝΩΝΥΜΟΙΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε,
    Φαίνεται πραγματική αγωνία στο σχόλιο σου. Αυτή την ίδια έχουμε κι εμείς. Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί εισπράττεται μια τέτοια εικόνα μας από ανθρώπους με γνήσια , ανιδιοτελή ανησυχία και διάθεση προσφοράς. Γιατί αν στο στοίχημα της συμμετοχής και της ανοικτής σχέσης με την κοινωνία αποτύχουμε, τότε θα έχουμε αποτύχει σ΄όλα. Αναρωτιέμαι, γιατί ουσιαστικά κι όχι τυπικά, επιδιώξαμε επανειλημμένα διάλογο με τον κόσμο, με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε προτάσεις και προτεραιότητες.
    Η ισορροπία ανάμεσα στο όραμα και τον ρεαλισμό είναι στα πάντα και για πάντα το δύσκολο ζητούμενο. Γιατί παραμονεύει η εκτροπή είτε στην ιδεοληψία είτε στον κυνικό πραγματισμό. Προσωπικά και τα δυό μου είναι αφόρητα , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πολλές φορές δεν έχω σκοντάψει και στα δυο προσπαθώντας να τ΄αποφύγω. Σε βεβαιώνω όχι από επιλογή. ‘Όπως και να έχει είμαι βέβαιος πως με ανθρώπους της δικής σου λογικής θα συναντηθούμε οπωσδήποτε. Θα συμφωνήσεις πως αυτό χρειάζεται κοινή προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, κύριε Γεωργαλή. Σε ένα δήμο,ο οποίος παρουσιάζει μια εικόνα διάλυσης αλλά και αναποτελεσματικότητας σε όλα τα επίπεδα θα χρειασθεί τεράστια προσπάθεια, καταρχήν για την οργάνωση των υπηρεσιών του, για να πεις ότι θα παρέμβεις στα θέματα της διαχείρισης και ανάπτυξης της περιφέρειάς του.
    Η οργάνωση αυτή και ο σχεδιασμός της ανάπτυξης προϋποθέτει εξαντλητικές διαβουλεύσεις και συνεργασίες, παρουσίαση από τώρα πλάνων και σκέψεων, τα οποία δεν έχουμε δει, ενώ οι εκλογές πλησιάζουν και εσείς αναλώνεστε σε γενικόλογες συζητήσεις και πολιντικάντικες τοποθετήσεις που δεν αφορούν τους ντόπιους, και οι οποίες συνήθως διαπνέονται από ένα φόβο και μια έρπουσα κινδυνολογία, που δεν διαμορφώνουν κατάλληλο κλίμα για αποδοχή και συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μέλος της Κίνησης Πολιτών12 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:47 μ.μ.

    1.08. Πρώτον.Αντιφάσκεις.Από τη μια λες ότι ο δήμος παρουσιάζει εικόνα διάλυσης και από την άλλη ότι ο Γεωργαλής κινδυνολογεί
    Δεύτερον. Πολύ κοινοτυπία.Πετάς τη λέξη πολιτικαντισμός που είναι πολύ πιασάρικη αλλά δεν μας τον εξηγείς κιόλας. Μήπως τον μπερδεύεις με την πολιτική ανάλυση ή μήπως αυτή δε χρειάζεται; Για τα περί οργάνωσης των υπηρεσιών τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές.Δεν μας λες κάτι καινούργιο.
    Τρίτο και τελευταίο. Αν κάποιοι έχουν βάλει ένα πλαίσιο προγραμματικών θέσεων αυτή είναι η Κίνηση Πολιτών. Δέκα χρόνια αυτή τη δουλειά κάνουμε. Αν δε βαριέσαι μπορείς να ανατρέξεις στα κείμενα. Αλλά αν περιμένεις από μας ένα "πρόγραμμα" φτιαγμένο από image maker όπως αυτά τα κ@@@χαρτα που κυκλοφορούν πριν τις εκλογές και λεν τα πάντα χωρίς να λένε τίποτα δεν θα το δείς. Αντ' αυτού θα δεις κατάθεση συγκεκριμένων πακέτων προτάσεων για όλα τα θέματα του δήμου. Να μας λες όμως ότι Νοέμβρη του 2013 δεν τις έχουμε καταθέσει για τις εκλογές του 2014 δείχνει προκατάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο