Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τι έγινε πραγματικά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κατούνα;

         Διπλή  συνεδρίαση  του Δημοτικού   Συμβουλίου Ακτίου- Βόνιτσας  πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Κατούνα. 
     Το πρόβλημα  των  αυξημένων λογαριασμών του νερού που έφτασαν σε πολλούς  συγχωριανούς μας απασχόλησε την συνεδρίαση. Αφού το συγκεκριμένο  θέμα εκμεταλλεύτηκε  ψηφοθηρικά η αντιπολίτευση και μερίδα υποκινούμενων συγκεντρωμένων δημοτών, την λύση έδωσε ο υποψήφιος και αναπληρωτής Δήμαρχος   Θύμιος Φερεντινος  ο οποίος τοποθετήθηκε τελευταίος από όλους για το θέμα  και  πρότεινε συγκεκριμένη λύση η οποία ικανοποίησε τον συγκεντρωμένο  κόσμο.
     Στην διάρκεια της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Νίκος Σολδάτος επιχείρησε ένα απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του. Μίλησε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για όσα έχουν προγραμματιστεί, ενώ εξήγησε προς πάσα κατεύθυνση  την δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται ο Δήμος , ιδίως λόγο χρεών που έχει κληρονομήσει  από την συνένωση των τριών πρώην Καποδιστριακών Δήμων!........



     Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργος Αποστολάκης προσπάθησε με τα λεγόμενά του να προπαγανδίσει και να ακυρώσει την πολιτική της ομάδας  Σολδάτου με πολλές πλάγιες  και ευθείες αναφορές στο αντίπαλο του Θύμιο  Φερεντίνο. 
     Η προσπάθεια αυτή του κ. Αποστολάκη έπεσε στο κενό αφού τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο υποψήφιος Δήμαρχος του εξήγησαν ότι τα χρέη που κληρονόμησαν και τα δάνεια από όταν εκείνος ήταν Δήμαρχος Ανακτορίου, ευθύνονται για την όποια στασιμότητα παρατηρείται  σε έργα. 
Αυτά συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

      Τώρα για όσους δεν ήταν στην αίθουσα συνεδριάσεων αλλά εξέφρασαν άποψη τέτοια που τους βόλευε, το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι περαστικά τους. 
      Φάνηκε  από την συνεδρίαση και  ποιος  είχε ηγετικά χαρακτηριστικά και ποιος κορόιδευε τον κόσμο και ποιος ξέχασε τα "φέσια" που άφησε ....

http://katounavoice.blogspot.gr/

25 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΓΙΑ ΤΑ 220.000,00€ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ? ΜΗΠΩΣ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ!ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΚΟΜΗ? ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ? ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΥΠΟΘΕΤΩ....Ε ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΥΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΩΡΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ Κ. ΣΟΛΔΑΤΟ? Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ Η ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ(ΧΑ ΧΑ ΧΑ) ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΔΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ. ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ?Ο Κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΟΥΓΚΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ? ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΟΑ ΧΑΡΑ...
    ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΚΟΠΗΣ.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε! Φτάνει πιά ο λαϊκισμός και το λιβάνισμα ! Χορτάσαμε πιά με υποσχέσεις και παραπληροφόρηση. Εξηγούμε : Ο εκλεκτός σας υποψήφιος και νυν αντιδήμαρχος κ. Φερεντίνος ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ . Βρέθηκε ξαφνικά προ μιας καθολικής αντίδρασης των Κατουνιωτών και προκειμένου να κερδίσει ψηφουλάκια , μετέθεσε το ήδη ψηφισθέν ζήτημα στο μέλλον. Γνωρίζει ότι για να αλλάξει η απόφαση , χρειάζεται νέα απόφαση του ΔΣ. Δλδ , να ξαναψηφίσουν οι ΔΣύμβουλοι αντίθετα σε αυτό που ήδη ψήφισαν. Τέτοια σοβαρότητα, τέτοια σοβαρή μελέτη, τόσος σοβαρός προβληματισμός για ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στη τοπική κοινωνία, την οποία μάλιστα δεν έλαβαν καθόλου υπόψιν όπως όφειλαν, πριν αποφασίσουν. Άντε τώρα να αξιολογήσεις αυριανούς υποψηφίους . Αυτούς που δημιουργούν με τις αποφάσεις τους εντάσεις, που δείχνουν ότι αποφασίζουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τις τοπικές κοινωνίες και με ευκολία , για λόγους ψηφοθηρικούς , παίρνουν τους λόγους τους – ψήφος τους – πίσω. Που υπόσχονται ότι θα ξανασυζητηθεί το θέμα. Άντε τώρα να πάρεις σοβαρά τέτοιους υποψηφίους. Λοιπόν, φερέφωνα παπαγαλάκια του κάθε επίδοξου σωτήρα. Έχουμε και κριτική άποψη αλλά και μνήμη. Θυμόμαστε τις προεκλογικές υποσχέσεις και τις μετεκλογικές πρακτικές τους. Αποδείχθηκαν λιγότεροι των προσδοκιών. Και θα κριθούν με βάση τα εργα τους . Από λόγια , χορτάσαμε.
    ΕΝΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάτε για χρέη ,αλλά δεν μιλάτε για τα έργα που έγιναν προς όφελος των δημοτών. Άλλωστε, τα έργα που υλοποιούνται σήμερα στο παλιό δήμο Ακτίου, έργα του Αποστολάκη δεν είναι; Αν δεν ήταν και αυτά εξασφαλισμένα, δεν θα κινούνταν τίποτε στο Δήμο. Δεν χρειάζεται προπαγάνδα από κανένα για να ακυρωθεί το έργο του νυν δημάρχου. Έχει ακυρωθεί από μόνο του, ή καλλίτερα, βούλιαξε στις λακούβες και τα λασπόνερα που αφήνει πίσω του μετά από τριάμισυ χρόνια. Αυτά είναι προς όφελος των δημοτών ή του εργολάβου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ! ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ! Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΧΟΥΪ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Φ ΚΑΙ Ζ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ!! Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΥΠΑ Η Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ??? ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ !! ΟΙ ΜΠΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ Κ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!! ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠςΣ ΣΤΗ ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΟΥΛΑ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ!! ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: Η ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΜΕΝΕΙΣ Κ ΤΡΩΣ Κ ΕΣΥ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΤΖΑΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΕΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΕΥΦΥΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΕΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ?? ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!! Ο+Ο=Ο ΒΑΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδια αφιστε τον στουπα εκανε μια πολικη κινηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΥΨΟΥΣ 2.800.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΛΙΣ 70.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ! ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Κ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε παλί τα ίδια για χρέη . Οι ωραίοι έχουν χρέη. Για να μη χρεώσει το δήμο Παλαίρου, καθόνταν και αγνάντευε τους άλλους να προσπερνούν .Ρίχνουμε και κανένα δεκάρικο λόγο για τη κατάντια μας, με σάλτσα από οικονομικο-κοινωνικο-πολιτικίστικα, και μακάριοι ξαπλωτοί αγναντεύουμε τους άλλους να χρεώνονται . Αλλά να μας πουν πόσα έργα βρήκαν ενταγμένα και εγκεκριμένα στους πρωην δήμους. μας πει και τους λόγους που αποχωρεί, εκτός κι αν θεωρεί ότι ολοκλήρωσε το έργο του.
    ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκείνος ο Αντιδήμαρχος πρέπει να έχει εμμονή ή φοβία με τα δικαστήρια. Γιατί απείλησε έμμεσα τον Αποστολάκη με δικαστικές διωξεις για πιθανές παραβάσεις όταν ήταν δήμαρχος; Τι περίμενε τρια χρόνια , για να προστατέψει το δημόσιο συμφέρον ; Μήπως, με τη τακτική αυτή παρανόμησε ό ίδιος ; Και λιβανίζεται σήμερα και ως προστάτης ; Όπως προστάτεψε τον Αμβρακικό και τον πήγε 2 κατηγορίες κάτω. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Λαϊκιστής Αντιδήμαρχος και επίδοξος δήμαρχος. Τι σημαίνει λαϊκισμός :εσκεμμένη ανειλικρίνεια ,διάδοση θέματος που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα , με σκοπό την αυτοπροβολή του ίδιου σαν προστάτη και σωτήρα, η υιοθέτηση θέσεων και τάσεων που ευχαριστούν το λαό, χωρίς να τον ωφελούν ή που να τον βλάπτουν μακροπρόθεσμα, με μοναδικό πάντα σκοπό την εξασφάλιση της εύνοιάς του. ελπίζω να νοιώθει περήφανος για το πολιτικό του λόγο. Ελπίζω να είχε και άλλες, πιο ταιριαστές.
    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε πάλι με τα χρέη. Οι ωραίοι έχουν χρέη και προκειμένου ο κ. δήμαρχος να μη χρεώσει τη Πάλαιρο καθόνταν και έβλεπε τους άλλους να προχωρούν. Την ίδια φοβισμένη πολιτική και στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας. ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ , έριχνε και κανένα νομικίστικο λογιστικο-οικονομικό και χαίρονταν σαν μικρό παιδί τα κατορθώματά του και τις νίκες του. Ας μας πει , ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ βρήκε εγκεκριμένα από τους πρωην δήμους; Ας μη μιλάει για χρέη αλλά για οφέλη στις τοπικές κοινωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΌ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΞΑ! ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ! ΟΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ 2.800.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ! ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΕΚΕΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΜΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΣ! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΝΟΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ! ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ-ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ! ΠΙΑΘΤΕ ΑΦΘΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΑΝ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΑ? Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ(ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ &ΥΔΡΕΥΣΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ,ΓΠΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ) Η ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΩΡΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΥΔΡΕΥΣΗ& ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΤΟΥΝΑΣ) ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝΕ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί έκανε περικοπές στον εργολάβο ο αποσθολακης. Μήπωθ δε τα βρήκαν στη μοιρασιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ 2.800.000€ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΣΥ? ΟΥΤΕ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ?ΔΕΝ ΤΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. 200.000€ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΑΙ 200.000€ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ 1.000.000€. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ) ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΙΑΣΘΕ ΑΦΘΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Νίκος ο Αρνής; Ρε, σαν νωρίς δεν φέρατε τον Απρίλιο; Αυτό είναι σοβαρό blogg . Ο Αρνής δεν είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ; Αλλαξε κι αυτός; Λες να πήρε την άποψη του ντοκτορά; Ε,ρε γυρίσματα που χει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΟΛΔΑΤΟ ΚΑΙ ΘΥΜΙΟ !ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ? ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΦΙΧΤΑΓΓΙΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΩ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΑΡΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!!!!! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ! ΩΡΑΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ! ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΩ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΤΕ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τ Η ΝΑΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΒΟΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΙΝ ΠΡΡΩΙΝ ΘΑ ΓΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΒ ΗΤΤΑ ΑΠΟΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΧΑΧΑΧΧΑ ΟΧΙ ΣΟΛΔΑΤΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΞ ΓΕΥΣΗ ΦΕΡΕΝΤΙΝΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΔΕΩΝΟΣ. ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο