Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αλλαγή φρουράς στο νοσοκομείο Αγρινίου (φωτο)


    Ο κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στο Νοσοκομείο Αργολίδας παρέδωσε τη σκυτάλη της διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου στον νέο διοικητή κ. Γιώργο Βλάχο.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου. Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του νοσοκομείου γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό αποχαιρέτησε με ένα θερμό, εγκάρδιο και ειλικρινές χειροκρότημα τον κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη, ο οποίος αναλαμβάνει μεν καθήκοντα στην Αργολίδα και το εκεί νοσοκομείο, όπως ο ίδιος τόνισε όμως, η σκέψη του θα είναι πάντα εδώ......



    Έθεσε, άλλωστε, εαυτόν στη διάθεση του νέου διοικητή και επεσήμανε πως για οποιοδήποτε ζήτημα θα είναι πάντα διαθέσιμος. Ο κ. Δημητρογιάννης αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση που δέχθηκε ο ίδιος στην αρχή, αμφισβήτηση, όπως είπε, στη γενιά που εκπροσωπεί: «Μια γενιά που πρωταγωνιστεί σήμερα και που αποδεικνύει ότι μπορεί να παράγει έργο».
      Και το έργο που ο ίδιος αφήνει στο νοσοκομείο, κάθε άλλο παρά μικρό είναι. Το δύσκολο εγχείρημα της μεταφοράς στο νέο κτίριο ολοκληρώθηκε ύστερα από μήνες σχεδιασμού, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα για τους πολίτες. Υπήρξε μείωση δαπανών και εξορθολογισμός, κυρίως μέσω της μείωσης του κόστους των προμηθειών, με όλες τις προκηρύξεις να έχουν ολοκληρωθεί, επετεύχθη ενίσχυση κλινικών, εργασιακή ειρήνη και διοικητική συνοχή.      Όλα αυτά χάρη και στην μεγάλη προσπάθεια των γιατρών και του συνόλου των εργαζομένων, τους οποίους ο κ. Δημητρογιάννης ευχαρίστησε θερμά, κάνοντας ειδική αναφορά στα μέλη της διοίκησης κ.κ. Αλεξόπουλο και Παπαθανασίου, οι οποίοι αργότερα πήραν το λόγο για να αναφερθούν με τη σειρά τους στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.
      Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στη συμβολή του δημάρχου Π. Μοσχολιού, που «έπραξε τα δέοντα» για το σύστημα ύδρευσης-αποχέτευσης και για τον κόμβο, ώστε να καταστεί εφικτή η μεταφορά στο νέο κτίριο.
      Τέλος, ο κ. Δημητρογιάννης ζήτησε από όλους να στηρίξουν τον νέο διοικητή, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα τα καταφέρει εξίσου καλά. Και αμέσως μετά… ζήτησε συγνώμη για όσα δεν πρόλαβε ή δεν μπόρεσε να κάνει!

      Ο νέος διοικητής κ. Γιώργος Βλάχος με δυο μόνο λέξεις έδωσε το στίγμα της πολιτικής που σκοπεύει να ακολουθήσει: «Αξιοκρατία και αξιοκρατία»! Απευθυνόμενος στο προσωπικό του νοσοκομείου είπε ότι έχει αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στη γραμματεία, ώστε να μπορούν όλοι να τον βρουν για ότι ενδεχομένως χρειαστεί.
      Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Βλάχος είπε ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες στο νοσοκομείο και πως, αντίθετα, η εντολή είναι να ενισχυθεί σε προσωπικό. Τόνισε ακόμη ότι «το νοσοκομείο του Μεσολογγίου θα το προσέξουμε ιδιαίτερα», αποκαλύπτοντας ότι… έχει καταγωγή απ’ την Ιερά Πόλη.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο