Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

BINTEO ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ: Οι νέοι διεκδικούν για το αύριο του Ξηρομέρου….

        Στη Κυριακάτικη εκδήλωση της Ένωσης Αστακηνών στην Αθήνα, την παράσταση έκλεψαν πέντε (5) νέοι, οι: Γαλάνης Δημήτρης, Μπαμπούρης Θεόδωρος, Μακρή Ελίνα, Σκάντζας Πάνος και ο Γουλές Γιάννης.
      Οι νέοι με πύρινο λόγο έχουν αποφασίσει να παλέψουν για το κοινό καλό, και μίλησαν για τις επιλογές τους, τους στόχους τους και για τις δυνατότητες ανάπτυξης του τόπου καταγωγής τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…






Παρέμβαση Χρήστου Καρασεβδά για το Πλατυγιάλι 
      Ο Αστακιώτης Χρήστος Καρασεβδάς εκανε τοποθέτηση στη Κυριακάτικη εκδήλωση της Ένωσης Αστακηνών στην Αθήνα και μίλησε για την πρόταση που έφερε για την ανάπτυξη του Πλατυγιαλίου…..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ....

3 σχόλια:

  1. NAI TWRA EIDIKA ME TA KLOUBIA O TOURISMOS THA EKTINAXTHEI STA UPSI...H ANERGEIA THA MEIWTHEI...KAI THA ZEITE MIA XARA..NA XARV EGV NEOLAIA POU SUMPASXEI ME TOUS KARXARIES XERI-XERI.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΗΣΑ ΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ "ΝΕΟΛΑΙΑ"ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ?ΑΠΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ?ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ?ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ-ΡΙΒΙΟ-ΑΓΙΟΣΤΕΦΑΝΟ-ΚΟΥΒΑΡΑ-ΜΑΧΑΛΑ-ΜΠΑΜΠΙΝΗ-ΜΑΧΑΙΡΑ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ-ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ-ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΟ....ΤΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ...ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΣΤΑΚΟ...ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΟΓΓΑΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο