Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η απονομή του βραβείου στο Ράφαελ έγινε στο café ΠΑΝΘΕΟΝ, από το Χ. Κουτσομπίνα

Ο Ράφαελ Μπρακάλι αναδείχτηκε νικητής στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής, κερδίζοντας την προτίμηση του 40% των φίλων της ομάδας που πήραν μέρος στην ψηφοφορία........


Η απονομή του βραβείου έγινε το μεσημέρι στο café ΠΑΝΘΕΟΝ και το Πρακτορείο ΟΠΑΠ “Η γωνιά της τύχης”, που είναι χορηγοί του Παναιτωλικού. Ο ιδιοκτήτης τους κ. Κουτσομπίνας, απένειμε το βραβείο στον τερματοφύλακα της ομάδας.

Ο Ράφαελ μετά την απονομή δήλωσε: «Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, γιατί δεν παίζω μόνος μου στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στον Παναιτωλικό. Ήρθα μόλις δέκα μέρες πριν αρχίσει η σεζόν και οι συμπαίκτες μου, όπως και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, με βοήθησαν να ενταχθώ και τώρα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Είναι δουλειά όλων ότι καταφέραμε μέχρι σήμερα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».
Το café ΠΑΝΘΕΟΝ και το Πρακτορείο ΟΠΑΠ “Η γωνιά της τύχης” λειτουργούν εδώ και περισσότερο από ενάμιση χρόνο στην οδό Πανεπιστημίου 56 στο Αγρίνιο, ενώ παράλληλα λειτουργούν ίδιες επιχειρήσεις στην Αθήνα (Ελλησπόντου 28 – Νίκαια) και στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας.
Ο κ. Κουτσομπίνας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ράφαελ για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα με την Καλλονή, αλλά και τη γενικότερη παρουσία του μέχρι τώρα στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι. Η θέση του τερματοφύλακα έχει περισσότερες ευθύνες και αυτός έχει δείξει τα καλύτερα στοιχεία. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια».
Στην εκδήλωση, που έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο café ΠΑΝΘΕΟΝ, εκ μέρους της διοίκησης παρέστη το μέλος της κ. Θωμάς Σπύρου, που ευχαρίστησε τον χορηγό για την συμμετοχή του στην προσπάθεια που κάνει φέτος ο Παναιτωλικός, τονίζοντας ότι μέσω των βραβεύσεων που καθιερώνονται, η ΠΑΕ θέλει να προβάλει όσους τη στηρίζουν με τη χορηγίας τους.




panetolikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο