Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει Ηλία Γεωργαλή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, για το δήμο Ξηρομέρου






 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ξηρομέρου συνεδρίασε το Σάββατο 23-11- 2013 με θέμα τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται. Συζητήθηκε η στρατηγική και αναλύθηκε η πολιτική συγκυρία, η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση γενικά και στο δήμο μας ειδικότερα.

 Τονίστηκε η αναγκαιότητα  ενός ευρύτατου αυτοδιοικητικού ρεύματος ανατροπής στο δήμο Ξηρομέρου και αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη στον Ηλία Γεωργαλή, επικεφαλής της Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου, ως υποψήφιο δήμαρχο.

Αυτή η θέση επιβεβαιώνει ................
την πάγια αντίληψη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για ανεξάρτητη και αυτόνομη τοπική αυτοδιοίκηση.

 Η μάχη θα δοθεί με ομοψυχία , αποφασιστικότητα και διαθεσιμότητα όλων των μελών για τη νίκη των δυνάμεων της ανατροπής στο δήμο Ξηρομέρου.

7 σχόλια:

  1. Τι δουλειά έχουν τα κόμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση;Αυτό είναι το άνοιγμα που έκανε η κίνηση πολιτών προς όλους τους χώρους.Ξυπνήστε μας φάγανε τα σωθικά μας τόσα χρόνια.Πασόκοι ,ΟΝΝΕΔίτες και τώρα οι αποτυχημένοι Πασόκοι στήριζουν Σύριζα (πχ υποψηφιότητα Μητρόπουλου στη Περιφέρεια).Όλους αυτούς που ο Σύριζα έβριζε τους κάνει σημαία και προσδοκά να γίνει ο 'Καίσαρας "αντί τον "Καίσαρα".Παιχνίδια εξουσίας που στο επίπεδο της τοπικής κοινωνίας δεν έχουν λόγο.Νέα πρόσωπα ,έξω από κομματικές κατευθύνσεις και αναθεματισμούς υπάρχουν;Aν ΝΑΙ αυτούς θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ,νάφήσει τα άλλα κόμματα να αλωνίζουν? ή όλοι εμείς να περιμένουμε πότε θα έρθουν οι ακομμάτιστοι,οι ανέγγιχτοι κλπ
    Να είμαστε λίγο ρεαλιστές..Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή, ειδικά στο Ξηρόμερο. Ας αφήσουμε τις κλάψες και να σηκώσουμε τα μανίκια, ο καθένας στο επίπεδο που μπορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI ΠΑΛΙΕς ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. Κ. ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΕΔΩ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ. Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Η ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ. Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟ. Ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κίνηση Πολιτών είναι μια συλλογικότητα που έχει προγραμματικές θέσεις, αρχές και ΦΥΣΙΚΑ τα μέλη της ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Η ένταξη αυτών των προσώπων στη συλλογικότητα δηλώνει τη συμφωνία τους με αυτές τις προγραμματικές αρχές. Το αν είναι ανεξάρτητη ή καθορίζεται από κομματικές επιλογές το έχει αποδείξει στα τόσα χρόνια που δραστηριοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η στήριξη που της παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη διαδικασία και αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο μπορεί να αποφασίσει να της παρέχει στήριξη η ΔΗΜΑΡ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ,ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι ή όποιος άλλος. Αυτό αφορά τα κόμματα. Η ανεξαρτησία λοιπόν μιας αυτοδιοικητικής παράταξης κρίνεται από το αν εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα ή προτάσσει το δικό της όραμα για την τοπική αυτοδιοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς που παραπονιέστε για το τι δουλειά έχουν τα κόμματα στην τοπική "αυτοδιοίκηση" δεν σας είδα να ενισχύετε και κανέναν χωρίς κομματικό χρίσμα.
    Στις προηγούμενες εκλογές που ο Γεωργαλής δεν είχε χρίσμα πόσοι τον προτιμήσατε ; Κάτι θα βρείτε φυσικά να του προσάψετε ως δικαιολογία για την μη προτίμηση σας ,άλλωστε για να εκλεγεί κάποιος χωρίς χρίσμα θα πρέπει οι υποψήφιοι του να έχουν μεγάλο σόι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Κ.Π......
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς 11.38
    Αν περιμένεις μέχρι τις μεθεπόμενες είναι σίγουρο ότι θα μάθεις ποιος καπελωνει ποιον στην ΚΠ
    Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να βοηθήσεις να βγάλουμε το μεγάλο καπέλο που μας έχουν φορέσει χρονια ολόκληρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο