Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Κύκλωμα κλοπών αυτοκίνητων: Δράση στην Ακαρνανία-ψάχνουν μάντρα σε χωριό του Αγρινίου

Τη δράση του κυκλώματος κλοπών αυτοκινήτων, κυρίως αγροτικών,  στην Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας ερευνούν πλέον οι αστυνομικές αρχές μετά τις συλλήψεις χθες δυο ατόμων 26 και 35 ετών που μετέφεραν αγροτικό αυτοκίνητο που νωρίτερα είχαν κλέψει στην Άρτα........


     Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως η Αστυνομία βρίσκεται μπροστά στη δράση μεγάλου κυκλώματος. Συγκεκριμένα, τα πρώτα επίσημα στοιχεία για την πολυμελή εγκληματική οργάνωση που προχωρούσε σε κλοπές, τα αποσυναρμολογούσε και τα διοχέτευε στην αγορά, δίνει στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, η εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιούνταν στους Νομούς Αττικής, Άρτας, Πρέβεζας και Ακαρνανίας, ενώ έχουν εξιχνιαστεί μέχρι τώρα περισσότερες από 15 κλοπές αυτοκίνητων.
   Η δικογραφία που σχηματίζεται περιλαμβάνει τέσσερις ημεδαπούς (μεταξύ των οποίων και ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης) και άλλους τρεις τουλάχιστον συνεργούς τους.
Συνελήφθησαν επ” αυτοφώρω στην Άρτα, δύο μέλη της οργάνωσης, τη στιγμή που έκλεβαν φορτηγό, ενώ εντοπίστηκε μάντρα στο Αγρίνιο, στην οποία μεταφέρονταν τα κλεμμένα οχήματα. Η μάντρα βρίσκεται σε χωριό του Αγρινίου και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή της Δ.Ε. Παναιτωλικού και από σήμερα το πρωί αστυνομικοί κάνουν ελέγχους  στο χώρο όπου βρίσκονται διάσπαρτα ανταλλακτικά και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί όχημα που εκλάπη από την περιοχή.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr ο εγκέφαλος της οργάνωσης διαθέτει νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πρέβεζα, την οποία επισκέπτονταν από την Αθήνα όπου ζει, σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 agriniopress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο