Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ Κ. ΤΣΙΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

       Εντυπωσιάστηκαν  αλλά και εντυπωσίασαν οι αθλητές του Αστακού, οι οποίοι συμμετείχαν σε μία μοναδική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα  το Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2013. 
     Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι αθλητές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Αστακού το Σάββατο 02-11-2013 οι οποίοι συμμετείχαν σε σεμινάριο αγωνιστικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο οποίο δίδαξε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος κ. ΤΣΙΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος και πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα  στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ........



      Στο σεμινάριο καλεσμένοι ήταν συγκεκριμένοι σύλλογοι και συμμετείχαν αθλητές επιπέδου, οι οποίοι ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο δυναμικός σύλλογος του Αστακού με 12 αθλητές αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. 
      Ο προπονητής της Εθνικής , ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις κορυφαίες επιτυχίες του ελληνικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με αποκορύφωμα αυτές των Ολυμπιακών Αγώνων αφού ήταν προπονητής των Ελλήνων Ολυμπιονικών  σε τέσσερις Ολυμπιάδες, ακούραστα και με πολύ κέφι δίδαξε σε πρώτο μέρος για τρεις ώρες διάφορες τεχνικές του Ολυμπιακού αθλήματος και στο δεύτερο μέρος έγιναν αγώνες μεταξύ των αθλητών των συλλόγων  που συμμετείχαν. Οι αθλητές του Αστακού παρόλο που ο πήχης ήταν πολύ ψηλά, αφού συμμετείχαν πανελλήνιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές, στάθηκαν επάξια απέναντί τους σημειώνοντας αρκετές νίκες και ιδιαίτερα τα κορίτσια ήταν αυτά που εντυπωσίασαν για ακόμη μία φορά. Σκοπός της συμμετοχής των αθλητών ήταν η προετοιμασία τους για τα πανελλήνια πρωταθλήματα και για το κύπελλο Ελλάδος που θα γίνουν σύντομα και όπως αναμένεται θα υπάρξει μεγάλη και δυναμική συμμετοχή, με τον σύλλογο του Αστακού να ετοιμάζεται να δώσει μία ακόμη μάχη για διάκριση.
ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ  ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ  ΣΧΕΤΙΚΑ.

ΜΕΝΤΗ ΡΑΝΙΑ
Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα η συμμετοχή μου στο σεμινάριο, είδα καινούργιες μεθόδους και τεχνικές τις οποίες θα τις δουλέψω με το δάσκαλό μου στη σχολή προκειμένου να ετοιμαστώ για το επόμενο πρωτάθλημα. Αυτό που χάρηκα ιδιαίτερα είναι ότι παρόλο υπήρχε πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών τόσο   εγώ όσο και οι συναθλητές  μου δείξαμε με την αγωνιστική μας παρουσία ότι  είμαστε μέσα σε αυτό το επίπεδο και δίκαια θεωρούμαστε από τους πιο  δυνατούς συλλόγους στην Ελλάδα.


ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
Ήμουνα ο μικρότερος αθλητής σε ηλικία στο σεμινάριο, είμαι 11 ετών και νιώθω μεγάλη χαρά που έκανα προπόνηση με το μεγάλο δάσκαλο και προπονητή  της Εθνικής Ελλάδος κ. ΤΣΙΔΗΜΟΠΟΥΛΟ. Μετά από αυτό το σεμινάριο αισθάνομαι πιο έτοιμος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβω μέρος. 
     Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλό μου κ. ΜΑΡΙΝΟ Γιώργο για τις μοναδικές  ευκαιρίες που μας δίνει. Νιώθω χαρούμενος  που είμαι σε αυτόν το Σύλλογο. Είμαστε  μία ωραία αθλητική οικογένεια. 









        

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο