Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη ένας απο τους κλέφτες του ψητοπωλείου-αναζητούνται οι άλλοι τρείς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι τέσσερις Ρομά προξένησαν σωματικές βλάβες στα οικεία πρόσωπα της ιδιοκτήτριας του ψητοπωλείου που προσπάθησαν να τους σταματήσουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Εξιχνιάστηκε άμεσα, η ληστεία που συνέβη σήμερα (9-11-2013) τα ξημερώματα, σε οβελιστήριο στο Αγρίνιο........


Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη σήμερα το πρωί, στα Αγιοβασιλιώτικα Αγρινίου, μετά από ταυτόχρονες κατ’ οίκον έρευνες των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ένας 18χρονος ημεδαπός Ρομά, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας δυο ακόμα συνεργών του, οι οποίοι και αναζητούνται.
Ειδικότερα σήμερα την 01:00, τέσσερις ημεδαποί άνδρες (ρομά) μετέβηκαν σε κατάστημα οβελιστήριο 53χρονης στο Αγρίνιο, όπου αφαίρεσαν από τα ράφια και το ψυγείο του καταστήματος οινοπνευματώδη ποτά και αναψυκτικά και αρνούμενοι να πληρώσουν, αποχώρησαν.
Κατά την έξοδο τους από το κατάστημα και προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία, επιτέθηκαν με κλωτσιές και γροθιές σε δυο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας  50 και 28, οι οποίοι ήταν φιλικά – συγγενικά πρόσωπα της παθούσας, προξενώντας τους σωματικές βλάβες.
Από την άμεση και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, προέκυψε ότι δράστες της ληστείας ήταν τρεις ημεδαποί Ρομά ηλικίας 33, 18 και 18 ετών καθώς και ένας ακόμα συνεργός τους, τα στοιχεία του όποιου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.
Για τη σύλληψη των δραστών πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί ταυτόχρονες αστυνομικές έρευνες σε οικίες στα Αγιοβασιλιώτικα Αγρινίου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ενός 18χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών και για τυχόν εμπλοκή τους και σε παρόμοια αδικήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.
 agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο