Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κατούνα: Το κατηχητικό του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου απέκτησε ποδοσφαιρική ομάδα

     
     Με υπερηφάνεια και πολύ συγκίνηση η ενορία του Αγίου Αθανασίου Κατούνας ανακοίνωσε τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας. 

    Πολλά παιδιά, παιδιά του κατηχητικού σχολείου, παιδιά της ενορίας, έχουν ήδη εγγραφεί στην ομάδα και αποτελούν μια οργανωμένη ποδοσφαιρική ομάδα, με φανέλες που έχουν τα διακριτικά της Ενορίας......



     Όλα αυτά όμως δε θα ήταν τίποτα, αν δεν συνοδευόταν από την μεταξύ τους αγάπη, τόσο των παιδιών όσο και του δραστήριου Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Τριάντη. 
      Αυτό που πραγματικά κάνει την Ενορία Αγίου Αθανασίου Κατούνας  ξεχωριστή, πιο ανθρώπινη και πιο δημιουργική, είναι η ευγένεια και η ωριμότητα που δείχνουν αυτά τα παιδιά και έτσι κάνουν τη ενορία να συμβάλλει στη διάπλαση αυτών των καλόκαρδων και ευγενικών ψυχών.

Ο Θεός μαζί σας!!!  



4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Ο πατήρ Νεκτάριος κάνει εξαίρετο και θεάρεστο έργο. Συνεχίστε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o pater heli poles times exei prosferi para pola ston topotoy sinxaritiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πατήρ Νεκτάριος και οι εκλεκτοί συνεργάτες του, ακούραστοι και δραστήριοι, πραγματοποιούν θεάρεστο πνευματικό έργο, ιδίως στον τομέα της νεότητας. Οι νέοι της περιοχής, έχουν αγκαλιάσει τις δραστηριότητες της ενορίας και άνω των 100 παιδιών συμμετέχουν σε αυτές. Όσες φορές και αν τις παρακολουθήσαμε από κοντά, αγαλλίασε η ψυχή μας από τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους. Γενικώτερα δε, η ενορία αυτή αποπνέει ζωντάνια και σφρίγος. Ο Θεός να τους ευλογεί, να τους στηρίζει, και να αποτελούν παράδειγμα για πολλές ενορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο παπά συνέχισε έτσι γιατί τα παιδιά θέλουν υποστήριξη σε αυτή την οικονομική συγκυρία που ζούμε που μας κατάντησαν τα πολιτικά σκύβαλα που μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο