Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ: Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας στην Κατούνα

     Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, στην Κατούνα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μεδεώνος.
        Η πρώτη συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 18:00, έχει 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η δεύτερη συνεδρίαση, που θα ξεκινήσει στις 20:00, έχει ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης, την ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων για το οικονομικό έτος 2014...............



1.-Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 

      Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην Δημοτική Κοινότητα Κατούνας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μεδεώνος (σύμφωνα με την αρίθ.198/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), στις 4 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.
2.- Ψήφιση του ετήσιου τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, έτους 2014. (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης Παναγιώτης)
3.- Περί αλλαγής Διευθύνουσας Υπηρεσίας για τα έργα «Τοιχείο Αντιστήριξης ΜΠΕΡΜΠΕΗ» και «Αποκατάσταση αγωγού ομβρίων στη θέση ΑΒΡΑΜΟΥ Δ.Δ. Κατούνας». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης Παναγιώτης)
4.- Περί αλλαγής Διευθύνουσας Υπηρεσίας για το έργο «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Δ.Δ. Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης Παναγιώτης)
5.-Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή σύγκλιση» για ένταξη του έργου «Βελτίωση υδρονομίας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, με παράλληλη μείωση των απωλειών νερού -μέσω συστημάτων τηλεμετρίας/τηλεχειρισμού». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης Παναγιώτης)
6.- Περί καθορισμού θέσεων περιπτέρων. (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
7.- Περί έγκρισης πρότασης στο Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Jessica για την χρηματοδότηση του έργου αντικατάστασης των λαμπτήρων οδοφωτισμού με λαμπτήρες LED και αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. Έτους 2013 του Δήμου. (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
8.- Παράταση προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
9.- Παράταση προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Ανέγερση νέου κτιριακού συγκροτήματος Κέντρου Υγείας Κατούνας Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
10.-Περί έγκρισης απολογισμού Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης» για το έτος 2012. (Εισηγήτρια κα Βασιλάκου)
11.- Περί έγκρισης προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγήτρια κα Βασιλάκου)
12.- Περί έκτακτης επιχορήγησης της «Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
13.- Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού 3ου τριμήνου 2013. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
14.- Περί εκμίσθωσης δημοτικού αγρού στη θέση «Κλειστό Γυμναστήριο» της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
15.- Περί έγκρισης καθορισμού ύψους αμοιβής για πληρωμή δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στην υπόθεση αίτησης ακύρωσης απόφασης της Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 και απόφασης του Γ.Γ. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για υπόθεση Χ.Υ.Τ.Α. Παλαίρου (μη εκλογή αντιπροσώπου στον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Γεωγραφικής Ενότητας Ν.Αιτωλ/νίας). (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
16.- Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
17.- Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
18.- Περί μειώσεως λογαριασμών από Χρηματικό Κατάλογο χρήσης Κοινόχρηστου Χώρου. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
19.- Ανανέωση εξουσιοδότησης συναλλαγών της Ταμειακής Υπηρεσίας με την Εθνική Τράπεζα. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
20.- Ρύθμιση τμηματικής καταβολής πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών προς Δήμο. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
21.- Κατανομή ποσού από Κ.Α.Π. στις Σχολικές Επιτροπές. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
22.-Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου για υπηρεσιακούς λόγους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΤΑΓΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

* Το Τεχνικό Πρόγραμμα δόθηκε μαζί με την πρόσκληση στους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και στους ανεξάρτητους συμβούλους.


2.-Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 

      Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην Δημοτική Κοινότητα Κατούνας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μεδεώνος (σύμφωνα με την αρίθ.198/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), στις 4 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης:

- Ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας οικονομικού έτους 2014. (Εισηγητής κ. Τομαράς)

- Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης 2014 Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας (Αρίθ.22/20-11-2013 εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών). (Εισηγητής κ. Τομαράς)

 * Σχέδιο προϋπολογισμού δόθηκε μαζί με την πρόσκληση στους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και στους ανεξάρτητους συμβούλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΤΑΓΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΙ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΟΛΔΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΜΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΤΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δημαρχος εχει κανει και αλλα συμβουλια στην κατουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο