Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ: Εμπλουτισμός της λίμνης Αμβρακίας με γόνο Κυπρίνου


         Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών, αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, σε συνεργασία με τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, με τη στήριξη του Τμήματος Αλιείας της Περιφερικής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και με τη συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Κατούνας, θα πραγματοποιήσει εμπλουτισμό του ιχθυοπληθυσμού της λίμνης Αμβρακίας με γόνο κυπρίνου, με παράλληλη περιβαλλοντική δράση καθαρισμού του αιγιαλού..

ΘΕΜΑ: «Εμπλουτισμός με γόνο κυπρίνου του ιχθυοπληθυσμού της λίμνης Αμβρακίας, με παράλληλη δράση καθαρισμού του αιγιαλού της λίμνης, που προστατεύεται από τη Συνθήκη NATURA  2000 ».

    Σας γνωρίζουμε ότι, στις 20 Νοεμβρίου  2013 θα πραγματοποιηθεί ο συμβολικός εμπλουτισμός του ιχθυοπληθυσμού της λίμνης Αμβρακίας με γόνο κυπρίνου, που θα παρασχεθεί από το Κρατικό Κυπρινοτροφείο του Ψαθοτοπίου Άρτας, με παράλληλη περιβαλλοντική δράση καθαρισμού του αιγιαλού της, από σκουπίδια κλπ αντικείμενα......


   
   Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Λίμνη Αμβρακία προστατεύεται από τη Συνθήκη NATURA  2000.

       Οι παραπάνω δράσεις είναι απότοκος πρωτοβουλιών του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου και  του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, που στοχεύουν να εμπεδώσουν οικολογική και περιβαλλοντολογική συνείδηση, στους  ανθρώπους που η καθημερινότητά τους είναι συνυφασμένη  με τη λίμνη.
       Για τον σκοπό αυτό, και επειδή φρονούμε ότι η συμμετοχή σας, για την υλοποίηση των παραπάνω δραστηριοτήτων είναι απαραίτητη, που θα σηματοδοτήσει εμπράκτως την περιβαλλοντολογική σας ευαισθησία,  παρακαλούμε όπως στηρίξετε αυτές με την παρουσία σας, δυναμώνοντας την προσπάθειά μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Με τιμή



2 σχόλια:

  1. το νταμαρι της κναουφ ειναι στην περιοχη natura 2000...;;;;;;;
    με τζαμπα δωρεες η γερμανικη εταιρεια δειχνει την περιβαλοντικη της ευαισθησια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στο συλλογο και στους συμμετεχοντες για αυτην την πολυ καλη ενεργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο