Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ενίσχυση των Δημοτικών σχολείων Χρυσοβίτσας και Βάρνακα από το Δήμο Ξηρομέρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστακός, 29/11/2013

        Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά επισκέφτηκε σήμερα, 29/11/2013, το Δημοτικό Σχολείο Χρυσοβίτσας. 
     Η κα. Σαμαρά παρέδωσε στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου ένα πολυμηχάνημα (fax, εκτυπωτής, σαρωτής (scanner), φωτοτυπικό), εργαλείο πολύτιμο και αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.
      Επίσης η κα Σαμαρά είχε παραδώσει προ ημερών έναν καινούργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή στο Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα που ήταν απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του............



      Με αφορμή την επίλυση προβλημάτων, και την ενίσχυση των σχολικών μονάδων η κα. Σαμαρά προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

  «Η δημοτική αρχή Ξηρομέρου έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τα θέματα Παιδείας. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας, όπως όλοι οι δημότες γνωρίζουν, σε ότι αφορά τα σχολεία μας δεν κάνουμε εκπτώσεις…. Και το αποδεικνύουμε καθημερινά αυτό. 
    Έχοντας άριστη συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και συμβάλουμε αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. 
     Είμαστε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, δίπλα στους μαθητές, στους γονείς και τους δασκάλους. Στεκόμαστε αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν, και συνοδοιπόροι στον κοινό μας στόχο: Ένα σχολείο σύγχρονο και δημιουργικό».

Ευχαριστήρια επιστολή Δημοτικού σχολείου Βάρνακα 
ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή

       Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2/θεσιου Δημοτικού Σχολειού Βάρνακα ευχαριστούμε θερμά την κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά, Αντιδήμαρχο Δήμου Ξηρομέρου για την άμεση ανταπόκριση της στην αγορά ενός καινούριου Ηλεκτρονικού Υπολογιστή που ήταν απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου μας.
       Η ευγενική αυτή προσφορά της, δείγμα της ευαισθησίας της ως πολίτη, συμβάλλει θετικά στην πραγμάτωση του κοινού μας στόχου για ένα σχολείο σύγχρονο, όμορφο και ικανό να πετύχει.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΓΑΡΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ


7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας
    Χρειάζεται να οπλιστει κάποιος με μεγάλη υπομονή,να πάρει τουλάχιστον ένα κουτί χαπάκια αδιαφορινης,να είναι στο προθάλαμο εντατικής και μετά να επιχειρήσει να διαβάσει το κείμενο του γρ.τυπου του ΔΞηρομερου,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γλιτώσει στην καλύτερη περίπτωση το εγκεφαλικό.
    Όταν στηθεί κάποτε τύμβος ψεύδους και υποκρισίας το δελτίο τύπου του ΔΞηρομερου θα είναι το καλύτερο επίγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευτυχως που δεν κανετε εκπτωσεις, ευτυχως που βοηθατε τοσο πολυ τα σχολεια του δημου μας! Φαινεται αλλωστε!ποιον κοροιδευετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επικοινωνιακά τερτίπια!!!Μάλλον πιστεύουν οτι θα ξεχάσει ο κόσμος την αδιαφορία που έχουν επιδείξει σε όλα τα επίπεδα...από τα απλά καθημερινά μέχρι και όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις που γίναν ψέματα.Που είστε όλο αυτό το διάστημα ...τώρα μυρίσατε εκλογές και βγήκατε για προβολή;Σοβαρευτείτε...Η θητεία σας δεν τελείωσε ακόμα και αντί να λύνετε προβλήματα ,φωτογραφίζεστε .Ποια είναι η ενίσχυση στα σχολεία.ΤΟ ΜΗΧΆΝΗΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ,ενώ αντίθετα σε έργα που πάνε σκανδαλωδώς κατα ανάθεση σπαταλάτε 12000.Που είναι η αντιπολίτευση ,γιατί σιωπένεται κε Λύτρα ,κε Γαλούνη και λοιποί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την μεγάλη ενίσχυση των σχολείων αξίξει και επιβάλεται να γίνει προτομή της κ. αντιδημάρχου στο προαύλιο των σχολείων . ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΩΣ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ . ΑΛΛΑ "ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ Η ΝΤΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ Ε?
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο