Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Δεν παραδόθηκαν τα αδέρφια απ’ την Κωνωπίνα…

Δεν παραδόθηκαν τα αδέρφια απ’ την Κωνωπίνα, λόγω της χθεσινής επιχείρησης στην οικία τους. Συνεννοήσεις του συνηγόρου τους με την ανακρίτρια για την νέα ημερομηνία παράδοσης........

   Εντός των επομένων ημερών, χωρίς, όμως, ακριβή προσδιορισμό απ’ την πλευρά τους, πρόκειται να παραδοθούν τα δυο αδέρφια απ’ την Κωνωπίνα του κεντρικού Ξηρομέρου, που εμπλέκονται στο κύκλωμα των δουλεμπόρων και στην τραγωδία της Παλαίρου.
     Θυμίζουμε ότι μέσου του δικηγόρου τους είχαν εκφράσει τη βούληση να παραδοθούν σήμερα, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, μετά το χθεσινό περιστατικό, όμως, στο σπίτι τους, όπου στο παραπέντε διέφυγαν τη σύλληψη, …μετέβαλαν άποψη. Οι δυο, μαζί με τον Αιγύπτιο που επίσης αναζητείται απ’ τις αρχές, πρόλαβαν να διαφύγουν όταν τους ενημέρωσε 47χρονος Αγρινιώτης για την έλευση του λιμενικού και της αστυνομίας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις στο agrinioreport.com του δικηγόρου τους, κ. Αριστείδη Φατούρου,  τα δύο αδέρφια έχουν κατανοήσει τη θέση τους και θα παρουσιαστούν στις αρχές, αφού πρώτα διευθετήσουν ορισμένες υποθέσεις τους. Αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες.
Θυμίζουμε, τέλος, ότι για την ίδια υπόθεση κρατείται ο τρίτος αδερφός και η μητέρα τους.

agrinioreport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο