Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Οι διακοπές του νερού εδώ και πολλούς μήνες δεν έχουν τελειωμό. Κύριοι της Δημοτικής Αρχής να παραιτηθείτε!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Η κατάσταση με τις συνεχιζόμενες διακοπές του νερού εδώ και πολλούς μήνες δεν έχει τελειωμό. Η αγανάκτηση και η οργή του κόσμου δικαιολογημένη. Η Δημοτική Αρχή ανίκανη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τα οποία η ίδια δημιούργησε, παίζει με τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια του λαού του Αστακού αραδιάζοντας ψέματα και δικαιολογίες ζητώντας συγγνώμη, αλλά και την κατανόηση του κόσμου.
    Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, η αδιαφορία σας είναι εγκληματική. Με τις επιλογές σας και την πολιτική σας διαλύσατε όλο το σύστημα της ύδρευσης της πόλης. Σας έχω καταγγείλει πολλές φορές την κατάσταση που υπήρχε και υπάρχει στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια του δικτύου ύδρευσης. Κατάσταση επιεικώς τριτοκοσμική.  
   Καθημερινές υπερχειλίσεις δεξαμενών (δε λειτουργεί φλοτέρ) έχοντας σαν αποτέλεσμα συχνότερες βλάβες των αντλιών λόγω της συνεχούς λειτουργίας, αλλά και μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος αυξάνοντας κατά χιλιάδες ΕΥΡΩ το κόστος….....



     Στα αντλιοστάσια παντελής έλλειψη συντήρησης των αντλιών με αποτέλεσμα συχνότερες βλάβες. Η κατάσταση και στα τρία αντλιοστάσια επιεικώς απαράδεκτη. Στο αντλιοστάσιο του Αγίου Δημητρίου υπάρχει και λειτουργεί μια αντλία, ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν τρεις όπως πριν.
       Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, επειδή το νερό είναι «κοινωνικό αγαθό», αλλά το χρυσοπληρώνουμε, επειδή η Δημοτική Αρχή πρέπει να το παρέχει «ανελλιπώς», αλλά το δίνει με δόσεις, επειδή πρέπει να το παρέχετε σε «άριστη» ποιότητα, αλλά η ποιότητα είναι κάκιστη και επικίνδυνη  και επειδή δε θέλετε και δε μπορείτε να λύσετε βασικά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί με δική σας ευθύνη, οφείλετε από σεβασμό και μόνο ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

Δημοτικός Σύμβουλος
Βότσης Γεράσιμος

 «Λαϊκή Συσπείρωση»

8 σχόλια:

  1. Αγαπητέ φίλε Μάκη
    Το θεωρώ απίθανο να παραιτηθεί η δημοτική αρχή η οποία εκφράζει την κρατούσα κατάσταση.
    Το ζητούμενο είναι να αντικατασταθεί μέσα απ΄ την εκλογική διαδικασία. Βλέπεις εσύ να υπάρχει τέτοια πιθανότητα ? Εγώ όχι.
    Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση αλλά και η Κίνηση Πολιτών ακολουθούν την παραταξιακή λογική και όχι τη λογική της προσφοράς για το καλό του τόπου.
    Βουλιάζουμε κι είμαστε με τα ρουθούνια έξω ίσα-ίσα που αναπνέουμε. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Σ΄ένα κόσμο που προχωράει εμείς πάμε ολοταχώς προς τα πίσω.
    Αν ενωθούν αυτές οι δυνάμεις της προόδου με υποψήφιο κοινής αποδοχής αδιαμφισβήτητου κύρους και προθέσεων θα μεταδημοτεύσω ναρθώ να σας ψηφίσω .
    Διαφορετικά εδώ θα λέμε τον πόνο μας, δεν θα μας ακούει κανείς και θα μας λένε «έχετε ότι σας αξίζει»
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πάρτε τις σωστές αποφάσεις, πρίν να είναι αργά
    Με εκτίμηση
    Γιώργος Κουβέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ <>. ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΤΩ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΕΚΛΟΓΗ , ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ. Δ. Ι. Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σεβαστό το ιερό δικαίωμα της επιλογής των ανθρώπων. Καλό όμως είναι να αντιλαμβανόμαστε τα αποτελέσματα των επιλογών αυτών, να δεχόμαστε τις συνέπειες που λογικά θα έχουν και να μη μας φταίνε μόνο "οι άλλοι"...
    Αναρωτιέμαι γιατί άραγε επιμένουν μερικοί τόσο πολύ σε αυτόνομες καθόδους, τι ελπίζουν? Όπου και να πατήσουν όσοι δεν είναι ρεαλιστές δεν γίνεται να πάνε ψηλότερα.
    Για ξανακοίταξε είδες πουθενά τη λέξη κομματικό συμφέρον?
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ΓΚ
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ
    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ(ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ
    ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΖΙΚΟ(ΦΟΡΕΙΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ).
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ κΒΟΤΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ;
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΜΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ;
    ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ,ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΟΥΝ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΜΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΚΠ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ
    ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ το τελευταίο σχόλιο αν ειναι δυνατόν μα μην δημοσιευθεί
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κπ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΒΑΡΕΜΕΝΟ ΠΑΡΟΝ!ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ 7.20
      Μέσα σε όλο αυτό τον κύκεωνα που ζεις διακρίνεσ οτι η ΚΠ σε δουλεύει
      Αετος είσαι μεγάλε

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο