Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πάλαιρος: Από Αγρινιώτη επιχειρηματία κλάπηκε το μακάβριο σκάφος...

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
     Δεκαπέντε συνολικά άτομα, Σύριοι και Παλαιστίνιοι, σώθηκαν τελικά από το ναυάγιο της Παλαίρου, που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Λευκάδας και Πρέβεζας. 
     Το ναυάγιο  κόστισε τη ζωή σε 12 λαθρομετανάστες. Αρχικά είχαν βρεθεί 8 πτώματα, λίγο αργότερα όμως προστέθηκαν και άλλοι 4, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στην καμπίνα του σκάφους, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε Αγρινιώτη επιχειρηματία, ο οποίος είχε σπίτι στην Πάλαιρο και συχνά έμενε εκεί
    Το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Παλαίρου, όμως άγνωστοι, πιθανά χθες το βράδυ, το έκλεψαν για να κάνουν το μακάβριο ταξίδι............



     Τραγικό ναυάγιο σημειώθηκε τη νύχτα στην θαλάσσια περιοχή της Παλαίρου, όταν ένα σκάφος με λαθρομετανάστες βγήκε σε απόκρημνη ακτή μεταξύ Παλαίρου και Μύτικα.
       Προφανώς το σκάφος κατευθυνόταν προς την Ιταλία, όταν κάποιοι από τους επιβαίνοντες επικοινώνησαν με την αστυνομία μέσω κινητού τηλεφώνου, ότι βρίσκονται σε κίνδυνο. 
     Έσπευσε πλωτό του Λιμεναρχείου Λευκάδας, που κατάφερε να απεγκλωβίσει 4 άτομα από την καμπίνα του σκάφους, ενώ άλλοι 15 περίπου διασώθηκαν. Ο τραγικός απολογισμός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 12 νεκροί μεταξύ των οποίων και 4 παιδιά.

http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο