Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Bρήκαν κλεμμένα οχήματα στη μάντρα της Αγίας Παρασκευής (Δημοτική ενότητα Παναιτωλικού δήμου Αγρινίου)

         Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες για την πολύ σοβαρή υπόθεση της σπείρας που έκλεβε οχήματα στη Δυτική Ελλάδα και τα οποία αποσυναρμολογούσε σε μάντρα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής της ενότητας Παναιτωλικού του δήμου Αγρινίου.
      Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου όλη την ημέρα σήμερα κατέγραφαν τα ευρήματα στη μάντρα που βρίσκεται σε χωράφι στις παρυφές του οικισμού Άγιοι Απόστολοι κοντά στην Αγία Παρασκευή ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο. 
      Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νεκροταφείο οχημάτων και καθώς αυτά είναι διαλυμένα είναι δύσκολη η ταυτοποίηση με κλεμμένα. Προς το παρόν πάντως ταυτοποιήθηκαν δύο Ι.Χ. οχήματα που είχαν κλαπεί  το ένα προ ημερών στην Πάτρα και άλλο στην Αθήνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr.......



       Αξιοσημείωτο πάντως πως ο 39χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας, κάτοικος Αγρινίου,  συνελήφθη σήμερα γιατί στην κατοχή του βρέθηκε κυνηγετικό όπλο του οποίου δεν είχε ανανεωθεί η άδεια. 
      Στις έρευνες αναμένεται και η ανάμειξη του ΣΔΟΕ  ενώ αναμένονται αύριο και οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.

http://www.agrinionews.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ . ΘΥΜΗΘΗΤΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ... ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ .. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ . ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΡΜΟΝΑ , ΤΗΣ ΤΑΛΕΠΩΡΙΑΣ ... ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ?>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο