Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

6 προσλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία

Στην πρόσληψη έξι (06) ατόμων για τεχνικό προσωπικό προχωρά άμεσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών ήτοι, από 4-12-2013 μέχρι 3-2-2014, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών της Π.Ε. Αιτωλ/νίας και ειδικότερα για τον καθαρισμό αυλακών και ρεμάτων που έχουν κλείσει από υλικά λόγω πλημμυρών, που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές της θερινής περιόδου.......


    Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com η Περιφέρεια θα προχωρήσει και σε άλλες προσλήψεις χειριστών μηχανημάτων, εφ’ όσων αυτό κριθεί απαραίτητο, κάτι που θα εξαρτηθεί απ’ τις συνθήκες που θα επικρατήσουν το επόμενο διάστημα.
    Υπενθυμίζουμε ότι για την πολιτική προστασία είναι σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός, ενόψει του χειμώνα που ακολουθεί και η Περιφέρεια, όπως άλλωστε και οι Δήμοι με τις δικές τους δυνάμεις, έχει ήδη ξεκινήσει παρεμβάσεις σε ρέματα και χειμάρρους. Έχει, ταυτόχρονα, μεριμνήσει, για την προμήθεια άλατος, ώστε να μην υπάρξουν αποκλεισμοί σε ορεινά χωριά.
    Η σχετική απόφαση για τις έξι προσλήψεις, πάντως, ελήφθη κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αναλυτικά οι ειδικότητες:
1. Έναν (01) χειριστή προωθητήρα, κατηγορίας ΔΕ
2. Έναν (01) χειριστή φορτωτή (J.C.B.), κατηγορίας ΔΕ
3. Έναν (01) χειριστή γκρέϊντερ, κατηγορίας ΔΕ
4. Τρείς (03) εργάτες, κατηγορίας ΥΕ
Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό έτους 2013 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νιας με το συνολικό ποσό των 12.700 ευρώ.

agrinioreport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο