Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σύλληψη 20χρονου από το Ξηρόμερο για την τραγωδία στην Πάλαιρο- αναζητούνται άλλοι τρεις

Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα αστυνομικές έρευνες που ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας με τους Σύριους μετανάστες στην Πάλαιρο το κύκλωμα των δουλεμπόρων είχε πλοκάμια και στην περιοχή μας, αφού φαίνεται να εμπλέκεται 20χρονος από το Ξηρόμερο, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί........


 Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχει προκύπτει επίσης η εμπλοκή ενός ακόμη άνδρα Παλαιστινιακής καταγωγής 58 ετών, που μάλιστα είναι ανάμεσα στα δεκαπέντε άτομα  που διεσώθησαν από το ναυάγιο και ήταν ο χειριστής του μοιραίου σκάφους και έχει επίσης συλληφθεί. Για την υπόθεση αναζητούνται τρία ακόμα άτομα, δυο Έλληνες και ένας Αιγύπτιος. Οι δυο Έλληνες είναι συγγενείς του συλληφθέντος 20χρονου.
Από τις έρευνες στις οικίες των φερομένων ως διακινητών  δεν προέκυψε κάτι αξιοσημείωτο, ενώ κατασχέθηκαν ένα βαν που βρέθηκε στο 5ο χλμ του δρόμου Παλαίρου- Μύτικα, το όποιο εκλάπη από την Αθήνα στις 31 Οκτωβρίου. Ένα ακόμη όχημα κατασχέθηκε στο Ξηρόμερο και συγκεκριμένα στην Κωνωπίνα που ανήκε στον Αιγύπτιο συνεργό με κλεμμένες πινακίδες από την Κανδήλα. Στον ίδιο χώρο κατασχέθηκε και τρίτο αυτοκίνητο που ανήκει στα μέλη της οικογένειας από το Ξηρόμερο που εμπλέκεται στην διακίνηση των μεταναστών.
Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο