Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ανίκητος στην έδρα του ο Παναιτωλικός(2-1)

Η έδρα του Παναιτωλικού αποδεικνύεται το μεγάλο εφετινό «όπλο» της ομάδας του Αγρινίου. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου έφτασε στην 4η νίκη του στο πρωτάθλημα και αυτή εντός έδρας σε 6 ματς που έχει δώσει στο Αγρίνιο (δύο τελείωσαν ισόπαλα). Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Γκάλο (απευθείας φάουλ στο 2΄) και Μπόγιοβιτς (13΄ κεφαλιά άουτ), στο 17΄ προηγήθηκε με την προβολή του Μπικέ από το κόρνερ του Θεοδωρίδη (1-0).
Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν καθολική στο παιχνίδι, ωστόσο, ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε 


και πάλι. Στο 43΄ κι ενώ δεν είχε απειλήσει ούτε μία φορά την εστία του Ράφαελ, ο Λεβαδειακός έφτασε στην ισοφάριση, με τη σέντρα σουτ του Μουλόπουλου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Βραζιλιάνου γκολκίπερ και με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-1. Το τυχερό γκολ των «πρασίνων», που χειροκροτήθηκε και από τους οπαδούς του Παναιτωλικού, ήταν το πρώτο εντός έδρας που δέχτηκε η ομάδα του Χάβου από την έναρξη της περιόδου!
Αποφασισμένος για τη νίκη μπήκε ο Παναιτωλικός στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό πήρε και πάλι...κεφάλι στο σκορ. Από τη λάθος έξοδο του Πριζόφσκι, ο Μπικέ με κεφαλιά από πάσα του Θεοδωρίδη, «έγραψε» το 2-1 κι έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στη συνέχεια για την ομάδα του Χάβου, ο οποίος στο 54΄ αποβλήθηκε από τον πάγκο του για διαμαρτυρία. Τέσσερα λεπτά, όμως, ο Κονέ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα,αφήνοντας του Βοιωτούς με 10 παίκτες.
Στο 70΄ ο Πριζόφσκι έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπόγιοβιτς και διατήρησε την ομάδα του «ζωντανή» στη διεκδίκηση της ισοπαλίας. Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Παναιτωλικό να παίρνει σχετικά εύκολα τη μεγάλη νίκη.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο