Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Απευθείας Βενετία από Άκτιο με 19 ευρώ!

      Μετά την Κέρκυρα, η low cost αεροπορική εταιρία Volotea ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια απευθείας σύνδεσης του αεροδρομίου του Ακτίου με τη Βενετία τον Ιούνιο.
     Στόχευση του δρομολογίου, η προσέλκυση τουριστών για το νησί της Λευκάδας, μετά από ενέργειες και επαφές με τους εκπρόσωπους της αεροπορικής εταιρίας που έκαναν τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου του νησιού αλλά και φορέων της γύρω περιοχής (Πρέβεζα, Πάργα).

Με τιμές από 19 ευρώ!
       Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 9 αεροπλάνα τύπου Boeing 717-200, 125 θέσεων, ενώ όσον αφορά την Ελλάδα εκτελεί πτήσεις από Βενετία προς Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονο, Ηράκλειο, Σκιάθο, Κω, Ρόδο και Σάμο με εισιτήρια που ξεκινούν από 19 ευρώ!.....



   Τα δρομολόγια ξεκινούν την 1η Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 7 Σεπτεμβρίου δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.
      Η αεροπορική εταιρεία Volotea ανήκει στην εταιρεία Alaeo, με έδρα τη Βαρκελώνη, και οι ιδρυτές της εταιρείας είναι οι ιδρυτές και της εταιρείας Vueling. Τα δρομολόγια ξεκίνησαν στις 5 Απριλίου 2012 και χρησιμοποιείται το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας ως βάση του στόλου. Η εταιρεία υποστηρίζεται από τρεις εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, δύο ευρωπαϊκές και μία που εδρεύει στις ΗΠΑ, έχοντας εξασφαλίσει 50 εκατομμύρια ευρώ για την έναρξη των εργασιών της.

Καθοριστικής σημασίας για τη Λευκάδα
    Πάντως, για τη Λευκάδα και την Πρέβεζα, η επιτυχία των δρομολογίων του 2014 θα αποτελέσουν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Λευκάδας, καθοριστικό παράγοντα για την περαιτέρω προοπτική «όχι μόνο για την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων αλλά και νέων αεροπορικών συνδέσεων (Νάπολι, Μπάρι, Παλέρμο) που έχει η εν λόγω εταιρεία με ελληνικούς προορισμούς. Η επιτυχία του εγχειρήματος είναι καθοριστική όχι μόνο για την αύξηση της ιταλικής αγοράς, αλλά και για τη μελλοντική προσέλκυση άλλων αεροπορικών εταιρειών».
   Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων των φορέων Λευκάδας, Πρέβεζας και των γύρω προορισμών του αεροδρομίου Ακτίου, στην οποία θα συζητηθεί η επιτακτική ανάγκη στήριξης της νέας αεροπορικής σύνδεσης.
http://www.corfupress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο