Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ: Ο ΘΥΜΙΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

          Ο Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Φερεντίνος θα είναι τελικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας από την Δημοτική ομάδα του κυρίου Σολδάτου. 
    Ο σημερινός Δήμαρχος Νίκος Σολδάτος όπως  αναφέρει η εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου την θέση του Δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου, για καθαρά προσωπικούς λόγους.
      Στο σημερινό προσυμβούλιο της δημοτικής του ομάδας, ο κύριος Σολδάτος ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του, όπως είχε ήδη προαναγγείλει ότι θα έκανε μέσα στον Οκτώβριο. Μάλιστα ο ίδιος πρότεινε ως υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Φερεντίνο, πρόταση η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους (απουσίαζαν οι κ.κ.Τζαβαλάς και Κουνέλης)..............



     Το γεγονός ότι ο κ. Φερεντίνος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος το είχα αναφέρει πριν από δύο μήνες και πιο συγκεκριμένα  από τον Αύγουστο στην στήλη του ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ. Και για να φρεσκάρω την μνήμη σας, σας παραθέτω αυτούσια αυτά που είχα αναφέρει πριν 2 μήνες!!!
     «Από την τωρινή δημοτική αρχή είναι δύο οι «υποψήφιοι» για να πάρουν το χρίσμα και να κατέβουν. Από την μία ο νυν δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κύριος Νικόλαος Σολδατος ο οποίος πάντως όπως έχει δηλώσει σε στενό του κύκλο θα ανακοινώσει τον Οκτώβριο την τελική του απόφαση.
     Από την άλλη ο αντιδήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κύριος Ευθύμιος Φερεντίνος. Ο κύριος Φερεντίνος σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε έχει ξεκινήσει τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του και θεωρεί δεδομένη την κάθοδό τους στις εκλογές του Μαϊου ως υποψήφιος Δήμαρχος.
      Δική μου πάντως άποψη, και εδώ θα διαφωνήσω με τον φίλο μου τον ΝΕΡΩΝΑ, είναι πως ο κύριος Φερεντίνος θα είναι αυτός που θα είναι υποψήφιος. Τώρα το εάν η ιστορία θα δικαιώσει εμένα ή τον φίλο μου τον ΝΕΡΩΝΑ θα το δείξει το μέλλον».
      Για ακόμη μία φορά λοιπόν η εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» και εγώ προσωπικά δικαιώνομαι για αυτά που γράφω.      Να σας θυμίσω πως και στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές πρώτη η εφημερίδα μας είχε αναφέρει πως υποψήφιοι Δήμαρχοι θα ήταν οι κ.κ. Αποστολάκης Γεώργιος και Σολδάτος Νικόλαος, από τα …τότε δύο μεγάλα κόμματα. Και τότε στο πρωτοσέλιδο είχα χρησιμοποιήσει τον τίτλο…. «Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ».

      Επίσης, από την εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» πρώτοι μάθατε πως ο κύριος Γεώργιος Αποστολάκης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαϊου. Τόσο από τον «ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ» στο τεύχος Μαρτίου όσο και από την αποκλειστική συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο πρώην δήμαρχος Ανακτορίου στο τεύχος Αυγούστου της εφημερίδας μας.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
http://www.amvrakikosnews.com/

33 σχόλια:

  1. Σολδατε εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΥΜΙΟ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΓΚΑΣ Ο ΣΟΛΔΆΤΟΣ. ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΣΙΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΘΎΜΙΟ . ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΝΤΡΙΒΗ Ο ΘΎΜΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ. ΑΣΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΙΚΌ ΘΩΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνγχαρητηρια στον Θυμιο. η επιτυχια σου ειναι δεδομενη γιατι εισαι νεος και αμολυντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μετα απο μια επιτυχημεμει θητεια σαν αντιδημαρχος τωρα και δημαρχος.μια εικονα ισον χιλιες λεξεις.ξυπνατε ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ? Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ,Ο ΚΑΛΟΣ ,Ο ΑΞΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΑΠΛΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ. ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΕΑ. ΝΕΟΣ Ο Κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ. ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ? ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ,ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΒΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΤΛ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως μια εικονα ίσον χίλιες λέξεις. Ας φτιαξετε λοιπόν την εικόνα του Αντιδημάρχου με τα έργα και τις πράξεις του τα τρία χρόνια που είναι αντιδήμαρχος.Και αν δες σας φτάνει μια εικόνα για το τεράστιο(χα,χα) έργο του θα σας πάρουμε ηλεκτρονική κορνίζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟ ΦΙΛΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟ 2010 ΕΠΑΘΕ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ.......Ο ΘΥΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΟΛΔΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΦΕΡΕΝΤΊΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ο ΣΟΛΔΆΤΟΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ , ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΧ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ (βλέπε Φερεντίνο). Κύριε ΑΜΟΛΥΝΤΕ (χαχαχαχ;ΧΑΑ) ΘΎΜΙΟ έφτασε η ώρα που θα αποχωρήσεις άδοξα από την αυτοδιοίκηση που υπηρέτησες μόνο και μόνο για το προσωπικό σού συμφέρον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 2006 ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ.ΑΛΛΙΜΟΝΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Αποστολάκη , Φερεντίνο τον κατηγόρησες και τον είπες κλέφτη. Οταν έγινες Αντιδήμαρχος (μέχρι και τώρα )το μόνο που πετάς είναι φούσκες στον αέρα και λόγια-παραμύθια για παιδάκια .Τελικά μήπως πριν ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον Γιώργο και να πάρεις πίσω όσα είπες για κλοπές και σακούλες (που έχεις δημιουργήσει και εσύ )και να δεις τα χάλια σου ως Αντιδήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ 250.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ! ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ! Ήρθε κι έδεσε !
    Θα ήταν χρήσιμο να μας πει τι πρόσφερε από τις δημόσιες θέσεις που ανέλαβε : Τον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ τον υποβίβασε 2 κατηγορίες , ως αντιδήμαρχος ,, είναι γνωστή η κριτική από φίλους (πρώην) και αντιπάλους. Αν δεν ήταν Αντιδήμαρχος για 3,5 χρόνια , δεν έπρεπε να πάει στη θέση του στο Σουφλί ; Όλα προς όφελος.
    Θα ήταν χρήσιμο να μας πει για τις αξίες και ηθικές αρχές που πρέπει να κοσμούν ένα ηγέτη , ή καλλίτερα να ρωτήσουμε το στρατηγό και το Στούπα .
    Θα ήταν οφέλιμο να μας πει ΠΟΤΕ ανακάλυψε τη ΝΔ και ΠΟΙΟΣ ψήφιζε τον Αποστολάκη (ΠΑΣΟΚ)

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ! ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Ο Θύμιος νέος σε ηλικία αλλά γέρος σε νοοτροπία. Από τα καφενεία και με δημόσιες σχέσεις δεν διοικείται ο Δήμος. Προσέξτε γιατί αν ρίξει το Δήμο οικονομικά έξω όπως κάποτε έριξε τον Αμβρακικό θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 2010 Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΗΡΘΕ 1ος ΜΕ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΤΡΕΜΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΑΘΕ : ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (ΧΑΧΑΧΑ) , ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΠΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ) ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ , ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΑΤΣΑ , ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ...ΟΧΙ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ...ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΕΚΑΝΑΝ Ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...ΟΧΙ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ή ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ...ΑΣ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από την φωτογραφία μου αρέσει το φόντο. Το κτίριο του Δημαρχείου που επισκευάζεται. Το έργο έγινε και οι πόρτες που κυτάνε στην παραλία έμειναν άβαφες.
    Ποιός παρέλαβε το έργο; Οσοι δημοτικοί σύμβουλοι πάσχουν από μυωπία απαλλάσσονται της προσοχής που πρέπει να έχουν όταν μπαινοβγαίνουν στα συμβούλια. Είναι ντροπή, κανείς δεν διαμαρτύρεται; Εκεί συνεδριάζουν.
    Αόματος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ολοι στην μαχη για την θεση στον ηλιο . ολοι στην μαχη για τον θρονο ... JUST GREECE ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΑΣ ΠΟΝΑΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ Κ ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΙΤΕ ΤΑ ΕΠΩΜΕΝΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΑΚΙΑ Ο ΕΠΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΔΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΕΤΑΙ ΧΑΧΑΧχα ρε εχεταξ ηδη χασει με το νεο συστιμα καντε καμια βολτα να ξγπνησετε χαχαχαχα οι νιστικη τη να κ γρευοντε αραγε?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπραβο ΣΟΛΔΑΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΣ ΟΛΑ ΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΙΔΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΖΑΒΕΡΔΑ ΚΑΙ ΑΛΩΣΕΣ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΤΛ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ Τα πσντα και ασε τα παπαγαλακια να τρωνε λιγμενο καναβουρι και να σε κατηγορουν ανωνημα στα σχολια αλλα αν σε ταιζουν λιγμενα τη θα κανεις?θα κατηγορης φον σολδαφο και θα σου βγενη φερεντινοα χαχαχαχα δεν ξαναβλεπετσι δημαρχι παπαγαλακια φων λιγμενων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Φερεντίνος κοιμήθηκε Αντιδήμαρχος , ονειρεύτηκε ότι έγινε Δήμαρχος και θα ξυπνήσει και θα είναι κλητήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Σολδάτε Συγχαρητήρια για την περίοδο της Δημαρχία σας στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Καταφέρατε να τα διαλύσεται όλα . Ακόμη και το δαχτυλίδι το δώσατε με τον άχαρο τρόπο της δια υποβολής. Ούτε και αυτό δεν καταφέρατε να το κάνεται με τρόπο . Στο Δήμιο σας προσφέρατε με δικτατορικό τρόπο το χρίσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΜΑΥΡΟΦΕΡΙΝΤΙΝΟ . ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΣΟΛΔΆΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝ 1500. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παιδακια σταματηστε την λασπολογια απο τον τρομο που σας εχει κυριευσει επειδη ξερετε οτι ο νεος δημαρχος θα ειναι ο φερεντινος. ολοι ξερετε πια ειναι η αληθεια και μηνριχνετε ευθυνη στην τωρινη δημοτικη αρχη. τοσα χρονια δεν εγινε ποτε τιποτα που υπηρχαν λεφτα με το τσουβαλι θα γινοταν τωρα που εν μεσω της κρισης; καθηστε στην ακρη σας , βουλωστε το κοινως και αφηστε τα πραγματα να ερθουν απο μονα τους. οι καιροι μας πλεον θελουν νεους ανθρωπους, θα το δειτε και θα το χωνεψετε επιτελους .ειναι τοσο απλο που πιο απλο δεν γινεται ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟ 2014 Ο ΘΥΜΙΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ πως αλλιως θα το καταλαβετε δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. φερεντινος και παλι φερεντινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΨΗΦΗΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 400.000€ ΤΗΣ ΚΟΡΠΗΣ ΚΤΛ. ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΣΠΑ ΕΕΕ. ΚΑΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΛΑΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΠΗΓΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΝΕΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγχαρητηρια Θυμιο.Τα καταφερες....Τρια χρονια προσπαθουσες να υποβαθμισεις τον Σολδατο και τα καταφερες....Αλλα μην ξεχνας οτι οσοι πρωθυπουργοι περασανε απο την Ελλαδα δεν ειναι μονο αυτοι υπευθυνοι για την καταντια της χωρας....Μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης εχουν και οι απο κατω....Και εσυ δυστυχως εισαι ενας απο τους απο κατω του δημάρχου....Οσα λοιπον γινανε αυτα τα τια χρονια μην προσπαθεις να τα αποποιηθεις....Εχεις και εσυ τεραστια ευθυνη.....Και δυστυχως ειναι παρα πολλες οι ατασθαλιες...Γι'αυτο Θυμιο αρχισε να ετοιμαζεις βαλιτσες για Εβρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι κατάφερε ο Σολδάτος κατά την άποψη μου:
    Είμαι 26 χρονών. ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ θυμάμαι που είχαν φέρει τους σωλήνες του βιολογικού στην γειτονιά μου… το έργο ΣΗΜΕΡΑ ολοκληρώθηκε. Άγγελος, Αρνής, Ασημάκης, Αποστολάκης ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ 22 ΧΡΟΝΙΑ. Να προσθέσω και την ύδρευση η οποία επίσης ολοκληρώνεται… (Φίλλιπε Σολδάτε ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ 12.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ). Να προσθέσω ότι το σχολείο ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ!
    Θύμιο επίσης ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ πήγαινε στο φροντιστήριο σου και άσε τα δημοτικά σε αυτούς που τους αξίζει και ξέρουν. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ? ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ? Γιατί μέχρι να σε φτιάξει κοινωνικά η θέση του αντιδημάρχου δεν είχες βγει από το σπίτι σου.
    Αποστολάκη (Γεώργιε) καλός χρυσός είσαι ρε φίλε αλλά διέλυσες τα πάντα και ξανά ζεσταμένο φαγητό ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Κάνε αυτό που ξέρεις καλά (Δημόσιες σχέσεις) και άσε τα δημοτικά επίσης.
    Ταγματάρχη… (θα σε άφηνα??) το ότι το σόι σου φίλε είναι μεγάλο και μπορείς να πάρεις σταυρουδάκια δεν μου λέει κάτι… ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?

    Και ένα τελευταίο για το σύνολο.. Είμαστε νέο αίμα. Αν έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ! Αφήστε τα κομματικά και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και αλλάξτε μυαλά γιατί ΖΩΑ θα παραμείνετε! Αν δεν μπορείτε να το κάνετε ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ή μπορείτε απλά να αυτοκτονήσετε. Αναρωτηθήκατε ποτέ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ??? ΧΩΡΙΑΤΕΣ!

    Από ένα νέο,
    Γνήσιο Βονιτσιάνο από ΑΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΝΗΣΙΕ ΒΟΝΙΤΣΑΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΜΗΛΗΣΕΙΣ. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΘΥΝ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟ ΒΟΝΙΤΣΙΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΔΕΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΥΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ,
    ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. peite kai alla osa mporeite ekdilwste ton fovo sas kalo mas kanete . FERENTINO eisai dhmarxos to xeroume emeis apo oles tis dhmotikes enothtes. proxvra kai mhn akous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμε της 1 Νοεμβρίου 2013 - 7:25 μ.μ.
    Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.. όλα τα έργα ήταν δημοπρατημένα, τα λεφτά παρμένα (ξέρεις εσύ για να υποστηρίζεις τόσο Αποστολάκη (Γεώργιο) (για σακούλες κάτι πήρε το αυτί μου) και ΟΛΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ.
    ΥΓ. Μάθε να γράφεις Ελληνικά.
    ΥΓ2. Επί Άγγελου Αποστολάκη θυμάμαι το έργο είχε πρώτο – αρχίσει
    ΥΓ3. Μάλλον εσύ ήρθες πρόσφατα στην Πόλη μου αν δεν θυμάσαι το παραπάνω ή εγώ βλέπεις δεν ασχολούμουν με κάτι μπαράκια που έχουν γεμίσει τις εισόδους της Πόλης μου
    ΥΓ4. Όχι φίλε μου δεν θα φύγω από τον τόπο μου επειδή τον κυβερνούν ΖΩΑ τον αγαπώ περισσότερο από τον καθένα και θα κάτσω να το παλέψω.

    Από ένα νέο,
    Γνήσιο Βονιτσιάνο από ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..ΟΥΤΕ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΠΗΡΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ...Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ??ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΞΕΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΟΝΙΤΣΑ...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΑΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ Κ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο