Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ", ΖΗΤΑ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

Διάβασα μία ανακοίνωση  - καταγγελία στο διαδίκτυο για τις Λυκεικές Τάξεις Φυτειών και προβάλλω απαιτητικά λόγια, για τα ανεπίτρεπτα γραφόμενα για τη σύζυγό μου αντιδήμαρχο Ξηρομέρου Ευθυμία Καραπάνου-Κολοβού, από τρία μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ’. Δεν γνωρίζω αν είχαν γνώση τα υπόλοιπα μέλη.., αν έγινε συνεδρίαση και αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρακτικά και οι απόψεις των άλλων μελών που τυχόν παρευρέθηκαν.
Ας ξεκινήσουμε…....


  Δ. Ζανιά που είσαι μέλος του Δ.Σ του συλλόγου, σε πρόσφατη τηλεφωνική επαφή με την Ευθυμία , είπες ότι την καταγγελία τη γράψατε εσύ, ο πρόεδρος Σαλτογιάννης και ο Γ. Μπέτσης.
   Πριν γράψετε την καταγγελία σας, οφείλατε δεοντολογικά να έρθετε σε επαφή με την Ευθυμία, η την Κουμανδράκη για να ενημερωθείτε που βρίσκεται το θέμα των δρομολογίων και να μάθετε επίσημα αν και τι ενέργειες έγιναν μέχρι σήμερα και τι ακολουθούν. Ζητάτε με επιμονή να παραιτηθεί η Ευθυμία. Εγώ σας λέω ότι όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά σταθερά και αταλάντευτα θα προσφέρει τις επί 12ώρου καθημερινές  υπηρεσίες της στο λαό της ΔΕ Φυτειών και του Δήμου Ξηρομέρου, σύμφωνα με τις σοβαρές και πολυποίκιλες  αρμοδιότητες που έχει αναλάβει εν καιρώ οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, με τη βοήθεια και στήριξη του λαού που τη στήριξε την στηρίζει και όχι μόνο.
 Σας ζητώ εγώ ως δημότης, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ εσείς οι τρείς  και να μπουν άλλα μέλη στη θέση σας, για τους παρακάτω σοβαρότατους λόγους που αφορούν και ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ως σύζυγο της Ευθυμίας:

1. Γράψατε σε κάποια παράγραφο, στην καταγγελία που διαβάζουμε όλοι στο διαδίκτυο, τα παρακάτω…..

….«στην τελευταία Λαϊκή Συνέλευση παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα αλλά και οι εκλεγμένοι Δημοτική Σύμβουλοι : Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία, Γαζέτας Παναγιώτης, Τζαχρήστας Παναγιώτης, Ψηλός Παντελής. Από την Συνέλευση βγήκε ψήφισμα με το οποίο, η κ. αντιδήμαρχος κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα   δεσμεύτηκε εγγράφως ότι θα ενισχυθεί το Σχολείο με μαθητές από τα γύρο χωριά αλλάζοντας το δρομολόγιο  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ήταν παρών   να παραιτηθούν αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της Συνέλευσης (αυτό δέσμευε κυρίως τον Γαζέτα Παναγιώτη και την Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία που ανήκαν στην παράταξη του κ. Σαμαρά Πυθαγόρα)….»

Απαντώ: Αισθάνεστε καλά με αυτά που γράφετε?

   Α. Που την είδατε μέσα στην αίθουσα την Ευθυμία την ημέρα εκείνη  και ότι έπρεπε να παραιτηθεί? Ταξίδευε εκτάκτως για  Θεσσαλονίκη!!!!!!. ΕΛΕΙΠΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ. Σε άλλες συγκεντρώσεις είχε παρευρεθεί και μάλιστα στη μία, ήταν και η μοναδική αιρετός που παραβρέθηκε,(προς τιμή της βέβαια και ας μη το αναφέρετε). ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ στη συγκεκριμένη συνέλευση.

  Β. Ο τότε αντιδήμαρχος Π. Γαζέτας, που ήταν παρών, πρότεινε να παραιτηθούν ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, εάν δεν πετύχουν να παραμείνουν  οι Λυκειακές Τάξεις. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΜΑΡΑ?  Ένα το κρατούμενο.

Σε άλλη παρακάτω παράγραφο  γράφετε..

… «Η περιφέρεια δεν έλαβε υπόψη της τα έγραφα του Δήμου; σε τέτοιες περιπτώσεις η περιφέρεια απλά επικυρώνει τις προτάσεις των Δήμων και επίσης το δρομολόγιο προς Αστακό αντί για τις Φυτείες, λόγο της χιλιομετρικής αποστάσεις, είναι οικονομικά ασύμφορο για την περιφέρεια.»

Απαντώ: Ναι η Περιφέρεια πρέπει να λάβει υπόψη το έγγραφο και να αλλάξει το δρομολόγιο, ή να βάλει δύο για εφέτος έστω και για ένα μαθητή (πχ ταξί). Είναι ευθύνη δική της πλέον. Και προσθέτω ότι είναι ευθύνη και Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης και των Διευθυντών σχολείων Αγρινίου- Αμφιλοχίας όσον αφορά τις εγγραφές. Ο δήμος αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε και συνεχίζει να πράττει τα νόμιμα, αφού η δημοπρασία δεν έληξε ακόμα. Η δημοπρασία σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου έπρεπε να είχε τελειώσει μέχρι τον  Αύγουστο. Είναι η μοναδική περιφέρεια που δεν έχει τελειώσει ακόμα και φτάσαμε Νοέμβριο.  Η  Ευθυμία είχε πάει και στο  Μεσολόγγι και ζήτησε και προφορικώς από το αρμόδιο τμήμα, να τηρηθούν οι αλλαγές δρομολογίων, σύμφωνα με το αίτημα του Δήμου από αρχές Μαϊου. Ναι στην αναζήτηση ευθυνών από οποιονδήποτε, όχι όμως από την Ευθυμία. Δύο τα κρατούμενα.

3.  Πιο κάτω γράφετε…

…«Η μαθητές δεν ήθελαν να έρθουν στις Φυτείες; Υπήρξαν μαθητές που ήθελαν  και γιαυτό ήρθαν και είδαν τα σχολεία και θα γραφόταν αν υπήρχε τρόπος μεταφοράς.»

Απαντώ: Εδώ αυτοαναιρείστε μόνοι σας. Δεν πήγατε κύριοι μαζί με την Ευθυμία, όταν σας προσκάλεσε με δική της πρωτοβουλία ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, πόρτα - πόρτα και στα μαγαζιά στη ΣΚΟΥΡΤΟΥ - ΜΠΑΜΠΙΝΗ  -ΜΑΧΑΙΡΑ και βρήκατε τους περίπου 24 μαθητές και γονείς λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, με σκοπό να μη υπάρχει επαρκής χρόνος για να επηρεάσουν άλλοι μαθητές ή παράγοντες όσα παιδιά δεχτούν ? Δεν βρήκατε μεν κάποιο θετικό κλίμα από μερικούς αλλά και εσείς όπως λέει η Ευθυμία δεν διαπιστώνατε στις συζητήσεις, ότι ειδικά για τα παιδιά Β, Γ Λυκείου ήταν πολύ δύσκολο να δεχτούν στις κρίσιμες αυτές τάξεις με γνωστούς καθηγητές επί 5 χρόνια, φίλους, γνώριμο περιβάλλον, φροντιστήρια κλπ? Βρέθηκαν 3-4 παιδιά που ήρθαν πάνω να δουν τους χώρους και τελικά επέλεξαν Αστακό, παρά το ότι η διαβεβαίωση ήταν ότι έστω και ένας μαθητής να έρθει, θα μπει δρομολόγιο (ταξί) πάση θυσία έστω και από τον Δήμο. Ότι θέλετε γράφετε εσείς οι τρείς.
Τρία τα κρατούμενα

4.  Πιο κάτω σε άλλη παράγραφο αναφέρετε….

….. «Η αντιδήμαρχος κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα δεσμεύτηκε και υπέγραψε κάτι που έτσι και αλλιώς δεν είχε σκοπό να τηρήσει, μόνο γιατί πιέστηκε από τους γονείς και τους μαθητές στην Συνέλευση και έψαχνε τρόπο να ΄΄ξεφύγει’’. Η αντιδήμαρχος κ. Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία δεσμεύτηκε για την παραίτηση και προφανώς πίστευε ότι με την παραμονή του Σχολείου θα ξεχνιόταν από όλους (δεν αναφέρουμε τους άλλους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς οι δυο είναι τις αντιπολίτευσης και οι άλλοι δυο έχουν ανεξαρτητοποιηθεί).»

Ερωτώ: ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ !!!  ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ!!!  Που την είδατε την Ευθυμία Κολοβού στη συνέλευση  και πότε έγιναν και ειπώθηκαν αυτά από την Ευθυμία εκείνη την ημέρα και συμπεραίνετε ότι «προφανώς πίστευε ότι με την παραμονή του Σχολείου θα ξεχνιόταν απ όλους»….  ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. Ενώ το ψήφισμα βγήκε να παραιτηθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, εσείς γιατί επιλέγετε την Ευθυμία που έλλειπε μάλιστα!!!!!  ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ τώρα που τα ξαναδιαβάζετε?  Τέσσερα τα κρατούμενα.

5. Στο ψήφισμα που εκδόθηκε τότε,  αναφέρεται μεταξύ άλλων:

… «Συστήνεται ολιγομελής επιτροπή από μαθητές του λυκείου Φυτειών προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα από το Δήμο για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Λυκείου και να θέτουν ευθέως τα ζητήματα που τους απασχολούν στην αρμόδια αντιδήμαρχο».

Ερωτώ:

Πότε από τη πλευρά σας συστήσατε ή βοηθήσατε να συσταθεί, ή πιέσατε την επιτροπή αυτή? Ποιοι μαθητές την αποτελούν, πόσες φορές ήρθαν σε επαφή με την αρμόδιο αντιδήμαρχο για τα σχολεία Κουμανδράκη η  την Ευθυμία που είναι από το πρωί στο γραφείο της στις Φυτείες? Γιατί το αμελήσατε, γιατί δεν ενδιαφερθήκατε,  αφού πονάτε για τις Λυκειακές Τάξεις μόνο εσείς απ ότι  αφήνετε να φανεί από τα κείμενά σας και την εν γένει παρουσία σας.  Γράφετε κάπου προς το τέλος της καταγγελίας σας, ότι «η ανικανότητα κάποιον ανθρώπων που βρέθηκαν σε νευραλγικές θέσεις αυτή την χρονική στιγμή και έπρεπε να πάρουν δύσκολες αποφάσεις και η Δημοτική Αρχή, είναι αυτή που θα είναι υπεύθυνη για την κατάργηση τους» Εσείς οι ικανοί, αφού οι άλλοι είναι ανίκανοι όπως γράφετε, γιατί δεν ενεργήσατε σε τίποτα από τα παραπάνω  που αποφασίσατε εδώ και 10 μήνες. Ωραία να καταγγέλλετε. Από πράξεις ΜΗΔΕΝ.

Πέντε τα κρατούμενα

6. Επίσης, στο ψήφισμα που εκδόθηκε τότε αναφέρεται ....

«-Συστήνεται επιτροπή από κατοίκους των Φυτειών που θα αναλάβουν να αναπτύξουν δράσεις προσέγγισης με τις κοινωνίες των όμορων χωριών και ενημέρωσης της μαθητιώσας νεολαίας για τα πλεονεκτήματα των σχολικών μονάδων Φυτειών.»

Ερωτώ. Να γελάσουμε εδώ ή να κλάψουμε? Που είναι αυτή η επιτροπή όπως απ ότι διαβάζω ΕΙΧΕΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΕΣΥ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ? Συστάθηκε? Τι κάνατε επί 10 μήνες , σε ποιές ενέργειες προβήκατε, για να συσταθεί αυτή η επιτροπή κατοίκων?. Πήγατε πουθενά μαζί στα γύρω χωριά και δεν το ξέρω και πότε? Αν ναι γράψτε το. Αν όχι γιατί το αμελήσατε? Γιατί δείξατε τέτοια αδιαφορία για Λύκειά μας και την κοινωνία μας, ως πρωτοστατούντες όπως λέτε και γράφετε? Γιατί απαξιώσατε και δεν συνεργαστήκατε με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων, για κοινή δράση. Τι θα πείτε στον λαό των Φυτειών και στους μαθητές τώρα? Τι θα απολογηθείτε? Η Ευθυμία Κολοβού είναι αυτή που με πρωτοβουλία της πήγε στα χωριά. Αυτή σας κάλεσε μαζί της, αυτή έφτιαξε (δια μέσου εθελοντή Χάρη Παπαστάθη) καλαίσθητο φυλλάδιο με ωραίες φωτογραφίες του Λυκείου και έγραψε λόγια πειστικά για έρθουν οι μαθητές εδώ και το μοίρασε μαζί με σας στα παιδιά και γονείς των γύρω χωριών. Ο Γιώργος Τζαχρήστας, πρόεδρος του συλλόγου γονέων παιδιών Δημοτικού σχολείου, συνεχώς ήταν και είναι  σε επαφή με την Ευθυμία Κολοβού και την Ντίνα Κουμανδράκη,  για ότι θέματα αυτά, αλλά και τα θέματα του δημοτικού σχολείου, τον οποίο συγχαίρω και προσωπικά και μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν αυτόν. Με προτάσεις του επισκευάστηκαν πρόσφατα οι τουαλέτες του Δημοτικού Σχολείου. Θα γράψω και κάτι που δεν γνωρίζετε μάλλον, αφού δεν ρωτάτε την Ευθυμία. Βρέθηκε πατέρας και συγγενείς μαθήτριας από το Ρίβιο, που  επιτέθηκαν λεκτικά στην Ευθυμία έξω από τις Λ.Τ, επειδή ειδοποιήθηκε η μαθήτρια ότι θα πάει γυμνάσιο στις Φυτείες και όχι Αμφιλοχία. Ο  πατέρας πήρε την έγκριση μάλλον από την Περιφέρεια(δεν είμαι σίγουρος). Πήρε το φάκελο στη συνέχεια και γράφτηκε η κόρη, στην Αμφιλοχία. Ρωτήστε τη κ διευθύντρια των Λ.Τ.  Η Ευθυμία λοιπόν έκανε και κάνει δεκάδες ενέργειες, πήρε κάθε πρωτοβουλία για το καλό του χωριού της, και πίεζε και ενημέρωνε συνεχώς  την αρμόδια για τα σχολεία και τα δρομολόγια  αντιδήμαρχο κ Κουμανδράκη για συνεχή εγρήγορση σε σχέση με τις ενέργειες που έπρεπε να κάνει, όσον αφορά την περιφέρεια, τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, τους δημάρχους Αγρινίου Αμφιλοχίας (και τους διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου Αστακού για να μεταγράψουν τα 24 νομίζω  παιδιά στις Φυτείες σε συνεννόηση με Λ.Τ).
Έξι τα κρατούμενα

  7.  Προς το τέλος της προχθεσινής σας καταγγελίας γράφετε…

… «Η υπογραφή της  αντιδημάρχου κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα δεν έχει καμία ισχύ; Η δέσμευση παραίτησης ενώπιον των συγχωριανών της της αντιδημάρχου κ. Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία δεν έχει καμία ηθική ισχύ;»

ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ
Συνεχίζετε να λέτε ψέματα για την Ευθυμία. Λέτε  ότι δεσμεύτηκε ενώπιον των συγχωριανών της?!!!!!! Μήπως η συνέλευση έγινε στη Θεσσαλονίκη που ήταν τότε η Ευθυμία ?  Επίσης προσάπτετε ανεπίτρεπτα και θέμα ηθικής στην Ευθυμία? Δηλαδή ΚΥΡΙΟΙ,  την ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ  ΟΤΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕ  δια λόγου, ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΗΘΙΚΑ?. Πότε δεσμεύτηκε και ενώπιον μάλιστα των συγχωριανών της αφού δεν ήταν εκεί?  Η Κουμανδράκη τη γλύτωσε στα περί «ηθικής» , διότι βλέπουμε ότι αφαιρέσατε τη λέξη. Εδώ όμως κύριοι, το πράγμα το χοντρύνατε…..
Μετά από τα παραπάνω κρατούμενα :
ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΆΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. Ούτως η άλλως εσύ ΚΥΡΙΕ Σαλτογιάννη, είσαι μεν πρόεδρος, και νομίμως βέβαια  είσαι, αλλά άλλος χωριανός είχε λάβει τις περισσότερους ψήφους στις εκλογές. Σε επέλεξαν για πρόεδρο  μέλη τα οποία είχαν εκλεγεί (αυτό δεν είναι μεμπτό ούτε άκυρο ούτε μη νόμιμο αφού έτσι προβλέπεται) . Άποψή μου  ΚΥΡΙΕ Σαλτογιάννη αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα αποδεχόμουν τη θέση του προέδρου και θα έλεγα - πρότεινα  στα άλλα μέλη, να επιλεγεί αμεσοδημοκρατικά πρόεδρος, ο πρώτος εκλεγείς σε ψήφους από το ΛΑΟ των Φυτειών  και όχι μετά από επιλογή-ψήφο από τα μέλη. Σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να το κάνεις μετά από αυτά που γράψατε.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ  ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΡΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ.
ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ .
 ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ .
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ (ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΙΤΕ ΜΗ), ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ  ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Λ.Τ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ Λ.Τ.
Περιμένω να πράξετε τα δέοντα. Να εξηγήσετε για τον σκληρό «πόλεμο»  στην Αντιδήμαρχο Ευθυμία Κολοβού. Κύριοι, ο λαός των Φυτειών –Παπαδάτου-Κουβαρά, όπως γράφετε στο τέλος του κειμένου σας (εγώ προσθέτω Ριβίου και Αγ Στεφάνου που δεν ξέρω αν έχετε υπόψη σας…. ανήκουν στη ΔΕ Φυτειών), πράγματι έχει μνήμη και κρίση και λογική και καταλαβαίνει τα πάντα και αποφασίζει για ποιόν βλέπει ότι ενδιαφέρεται, ότι είναι τίμιος, ηθικός, καθαρός στις πράξεις του και στα λόγια του ,ότι γνωρίζει να διοικεί, να οργανώνει, να έχει όρεξη για προσφορά στο τόπο του και να οργώνει καθημερινά τους δρόμους  για το κοινό καλό όλων μας χωρίς διακρίσεις. Σας προκαλώ να γράψετε στην αναζήτηση στο google το Ευθυμία Καραπάνου - Κολοβού και με διάφορες λέξεις μπροστά από το όνομα (πχ εισήγηση –παρέμβαση-καταγγελία-προτάσεις και άλλες λέξεις) και θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω. Δοκιμάστε….
 (ΥΓ).  Τελειώνοντας θα  γνωστοποιήσω ότι:
Α.  Δεν προσάπτω καμία μομφή ή κριτική σε άλλα μέλη του Δ.Σ  του Πολιτιστικού συλλόγου ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ, παρά μόνο στους τρείς που ανέφερα πιο πάνω και μόνο για τους λόγους που ανέφερα.  Είμαι πολύ πικραμένος όπως θα ήταν κάθε άλλος στη θέση μου.
 Β.  Με αυτή τη καταγγελία σας δεν τελειώνει για μένα το θέμα εδώ. Θα το σκεφτώ  από δω και πέρα να γράψω και γω για τις  δικές μου απόψεις για την εικόνα δράσης των τριών σας στον πολιτιστικό σύλλογο τα δύο τελευταία χρόνια. Θα γράψω  πχ  ότι μαχαλιώτικος λαός για τα πολιτιστικά του καλοκαιριού λέει κάθε πέρσι και καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι πολλά μέλη δεν συμφωνούν με τις κινήσεις σας και αποστασιοποιήθηκαν σιγά –σιγά. Να δούμε μία - μία τις δράσεις σας, να δούμε το φιάσκο με τις βραβεύσεις των αθλητών(ρωτήστε πως αισθάνθηκαν). Να δούμε τα παραδοσιακά γλέντια που κατά κοινή ομολογία ήταν απ αυτά που λέμε «τα αποτυχημένα του Ξηρομέρου». Να δούμε την εθελοντική σας παρουσία και τη συνεργασία με τη Δημοτική αρχή για κοινού θέματος ενδιαφέροντα. Να δούμε πώς - πότε και που συνέδραμε η Δημοτική αρχή το σύλλογο με χρήματα –υλικά και μέσα και προσωπικό του Δήμου. Να δούμε αν πήρατε έστω και μία πρωτοβουλία σύμφωνα με το καταστατικό σας για θέματα αναδασώσεων-  πρασίνου-περιβάλλοντος- καθαρισμού δρόμων- αλσυλλίων- χωματερών και άλλα πολλά. Φοβάμαι όμως ότι δεν θα έχω χρόνο, ούτε όρεξη να ασχοληθώ μαζί σας και ίσως κάποιος θα μπορούσε να πει,  να σας αφήσω καλύτερα στη κρίση των συγχωριανών μου, των Ξηρομεριτών και όσων διάβασαν από το διαδίκτυο τη προχθεσινή σας καταγγελία και μέρος των γραφόμενών σας τα διαβάζουν και εδώ.
Ταξίαρχος ε.α Χρήστος Κολοβός

Δημότης Φυτειών 

57 σχόλια:

  1. kai to erotima paramenei pou einai to leoforeio oeo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς θλίβομαι όταν βλέπω αντί για ενότητα χωριστικότητα. Παρακαλώ όλους σας να ομονοήσετε για να πάμε παρακάτω. Με διχόνοιες δεν λύθηκαν ποτέ τα προβλήματα -και δόξα τω Θεώ η περιοχή μας έχει πολλά-.Εύχομαι στην επόμενη ανάρτηση να δω κάτι δημιουργικό, κάτι που θα υποδηλώνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί, μακριά από παρατάξεις, μικροκομματισμούς και προσωπικά συμφέροντα.
    Γ. Τσιλίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΦΤΩΧΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Κ.Λ.Π.. ΠΑΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΚΟΛΟΒΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΘΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΟΥΦ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ , ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφηστε να κανει κανενας αλλος αντιπολιτευσει παιδακια.δεν σας βγαινει.Με τιμη.ΜΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TI MAS LES....KSESPATE STO SULLOGO POU T PE OPWS EPREPE?UPERASPIZESTE TO DHMARXEIO I TO XWRIO SAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. S DEINO DIKIO PES PWS I EUTHIMIA DEN HTAN STHN SUNANTHSI,TA PAIDIA EKANAN LATHOS.T UPOLOIPA POU LENE DEN EINAI SOSTA?TI KANETE ETSI WSTE EGO METHAURIO NA MIN ANAGKASTO NA STEILO TA PAIDIA M STON ASTAKO SXOLEIO?EXO 3 KORITSIA KAI TA 3 PIGAINOUN XORO KAI ZOGRAFIKI STON SULLOGO.2 MHNES DEN MPOROUSA NA ANTAPEKSELTHO STHN SUNDROMH KAI AUTI POU BRIZEIS TA KALUPSAN APO TIN TSEPI TOUS KAI TO KSERW AUTO.TETOIOUS THELOUME STO XWRIO MAS MPROSTA XRHSTO.ANTI N EISAI MAZI TOUS TA XWNEIS?ANTI NA TOUS PIASEIS APOTAUTI NA TOUS TA PEIS SAN PATERAS EKANAN LATHOS EAN EKANAN LATHOS BGAZEIS ANAKINOSIS.ESY PREPEI N ZHTHSEIS SYGNWMH KAI AN EKANAN LATHOS TA PAIDIA EIME SIGOURH PWS THA TO KATALABOUN.MAZI THA KERDISOUME OLI THA GELANE ME TA XALIA MAS TWRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΑΘΟΙ ΓΙΝΟΝΤΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙς ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΡΑΖΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΟΒΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΔΟΣΟΥΝ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΙΑ Τ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ?ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΜΙΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΙΣ 3 ΤΜΙΜΑΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΝ 3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΝ ΑΙΤΟΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΙ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΕΣΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΕΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΘΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NA PARETITHOUN T PAIDIA..META N FERNW SE SENA T PAIDIA MOU NA TOUS KANEIS XORO?I GUMNASTIKI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TA PAIDIA TA KSERW ENA PROS ENA TON ZANIA KAI TON SALTOGIANH LIGO KALUTERA APO TON MPETSI..DIEKDIKOUN XWRIS NA KOITANE TIS POLITIKES SUNEPEIES KAI TO POLITIKO KOSTOS.EDW ISWS NA ESFALAN MONO STO OTI TONISAN TIN PAROUSIA TIS THUMIAS STO SUMBOULIO,K SENA XRHSTO SE KSERW KALA PROSPATHEIS,TO KALUTERO THA TAN NA MAZEUTEITE NA DWSETE TIS KATALLILES EKSIGEISEIS KAI NA DIEKDIKEISETE MAZI.MONO ETSI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν η κατάσταση είναι όπως περιγράφεται και αν δε συνήλθαν σε απαρτία οι του συλλόγου και οι 3 χρησιμοποίησαν το όνομα, είναι σοβαρό θέμα αρχής. Υπάρχει σφραγίδα, υπάρχει καταστατικό. Τα έτερα μέλη θα πρέπει να ζητήσουν εξηγήσεις και μάλλον θα πρέπει να τεθεί θέμα αποχώρησής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ 3 ΚΥΡΙΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!


    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ESENA GIATI SE AFOROUN PROSWPIKA AYTA POY EGRAPSA KOLOVE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ17 Οκτωβρίου 2013 στις 10:38 μ.μ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑ ΚΑΙΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ
    • ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΠΗΡΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕ ΔΥΝΣΑΝΑΛΟΓΑ ΕΥΘΥΝΕΣ.

    • ΛΑΘΟΣ ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ Η ΟΞΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ ΚΑΘΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΡΙΖΕ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΦΟΡΟΥΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ.

    • ΚΡΙΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ Λ.Τ.ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Η ΠΙΕΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΦΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΟΜΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. Κ. Ταξίαρχε, Χ. Κολοβέ!!!
    Νομίζω πως αυτή σας η παρέμβασή προσβάλλει βάναυσα τη δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα κ. Καραπάνου-Κολοβού!!! Έχω την αίσθηση, πως με αυτή σας την παρέμβαση, την κάψατε πολιτικά!!!! και …, γιατί απλά, μία έξυπνη, δυναμική και δραστήρια γυναίκα, δεν έχει ανάγκη την προστασία/ασφάλεια κανενός !!!.
    Με αυτή σας την υπερασπιστική, στρατιωτικού τύπου/ύφους παρέμβαση, την κατατάξατε στα μάτια του ξηρομερίτη, ως μία πολιτικό ανήμπορη να υπερασπιστεί τον εαυτό της και την όποια πολιτική της δράση. Το ίδιο δυστυχώς έπραξε και ο δήμαρχός μας, κ. Σαμαράς, όταν ο κ. Χολής, έκανε κριτική στην αντιδήμαρχο γυναίκα του για την πολιτική της θέση και δράση στο χρόνιο πρόβλημα που λέγεται «ακατάλληλο νερό προς πόση στα χωριά του Ξηρομέρου…» !!!!!!!!!!(τι θέλετε να δείξετε μ’ αυτό άραγε;)

    Μπορεί κ. Κολοβέ, να έχετε χίλια δίκια, όμως με αυτή σας την παρέμβαση, τα χάσατε!!! Απευθύνεστε σε μέλη πολιτιστικού συλλόγου, και συγχωριανού σας σαν να είστε στο στρατώνα και να απευθύνεστε από θέση εξουσίας στα άβουλα και ανήμπορα φανταράκια (θεέ μου, τι έχουμε τραβήξει στο στρατό από σας τους εθνικοπατέρες και υπερπατριώτες!!!!).
    Έχω την αίσθηση πως η κ. Καραπάνου-Κολοβού, θα βρει το θάρρος και τη δύναμη και θα αντιπαρατεθεί με τους πολιτικά/πολιτιστικά και ίσως και ιδεολογικά αντιπάλους της, με πιο ήπιο, δημοκρατικό και εποικοδομητικό τρόπο!!! για τα οξυμένα και δυσεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία των Μαχαλιωτών , και όχι μόνο.
    «Καπετάν Φουρτούνας», αριστεροαναρχικός»/»αναρχοκομμουνιστής» και πρώην κομμουνιστοσυμορίτης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΗΧΑΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΜ. ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρεπει να σταματησει επιτελους αυτη η η διαμαχη και η εκμεταλευση και ειδικα απο εναν πολιτιστικο συλλογο δεν χωρουν πολιτικες και κομματικες διαμαχες σε ενα τοσο ευαισθητο θεμα ολοι γνωριζουμε πως παραμενουν οι λυκειακες ταξεις τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε Χρήστο,γνωρίζετε πόσο σας εκτιμώ σαν άνρθρωπο καθως και την προσπαθεια που κανετε, εσεις και η συζυγος σας,για οτι αφορα το χωριο μας αλλα και γενικοτερα ολο το Δ.Δ. Φυτειων.Δεν γνωριζω που ηταν η κυρια Ευθυμια εκεινες τις μερες και αν παρευρεθηκε σε όποια συνελευση, δεν γνωριζω εαν ο Δημος Ξηρομερου και η κυρια Κουμανδρακη δεσμευτηκε για την μεταφορα μαθητων απο τα διπλανα χωρια στο λυκειο του χωριου μας, δεν γνωριζω αν μαθητες απο αυτα τα χωρια επισκευτηκαν το λυκειο των Φυτειων και εν τελει επελεξαν αυτο του Αστακου. Για τον λογο του οτι δεν γνωριζω τιποτα απο ολα τα παραπανω, δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Επειδη ομως εντασσομαι και εγω σε πολιτιστικο συλλογο γνωριζω το ποσο δυσκολο ειναι να "δουλευεις" εθελοντικα για τον πολιτισμο και τι πολεμο δεχεσαι. Γνωριζουμε ολοι την προσπαθεια του συλλογου
    "Ακαρνανικο Φως" και κατα συνεπεια των παιδιων,σε οτι αφορα τις πολιτιστικες δρασεις που λαμβανουν χωρα στο χωριο και την ενισχυση του (χωριου) απο διαφορες ψυχαγωγικες δραστηριοτητες για μικρους και μεγαλους. Επισης,σε οτι αφορα τις πολιτιστικες εκδηλωσεις, επειδη συμμετειχα και εγω στην διοργανωση τους, και σιγουρα και εσεις ξερετε, πως παντα δεχομαστε θετικα αλλα και αρνητικα σχολια απο τον κοσμο. Τελος,θα σχολιασω την εκφραση που χαρακτηρισε τα παραδοσιακα γλεντια ως "τα αποτυχημενα του Ξηρομερου". Πολλα "γλεντια" σε ολη την Ελλαδα, οχι μονο στα δικα μας μερη, ενισχυονται χρηματικα απο ιδιωτες, γι αυτο κ διεκπεραιωνονται με μεγαλυτερη ανεση και γινονται ανεπαναληπτα.Το δικο μας, δυστυχως ή ευτυχως, δεν ενισχυθηκε απο κανεναν, και ουτε ειχαμε βεβαια τετοια απαιτηση σε τετοιους καιρους.οτι μπορουσαμε καναμε... Γι'αυτο ειναι αδικο να κατηγορουμε καποιον για την προσπαθεια που καταβαλλει για να κρατησει στην επιφανεια τον πολιτισμο εν περιοδο κρισης.
    Με εκτιμηση,
    Μαρκελλα Δημητριαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΑΥΤΟΙ ΔΝ ΕΒΑΛΑΝ Τ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ?ΑΥΤΟΙ ΔΝ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ?ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΕ ΚΟΛΟΒΕ?ΑΥΤΗ Τ ΑΣΤΑΚΟΥ Ν ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΔΝ ΣΥΜΕΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΑΣΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. Ο ΘΕΙΟΣ ΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σν ταξιαρχος που υπογραφεις,αν ηθελες να εχεις κοινη γραμμη,θα τα εβρισκες μαυτους τους τρεις,εχουν κανει τοσα για το χωριο οπως και συ..σας εκανε ο σαμαρας ν τσακωθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΣΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΚΑΙ ΡΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ,ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΠΕΔΙΑ,ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΙΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΡΩΤΙΜΑ,ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Uparxei psifisma upogegrameno apolous,t eixan upograpsei oloi oi sumbouloi..hmoun ejei..poios leei psemata loipon?.t eides mikra stin politiki kai eipes na epitetheis..alka den organoses kala thn epithesh,sthn eferan ta politija nianiara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο κυριοσ κολοβοσ πριν μερικα χρονια μοιραζοντασ εντυπα που τα υπεγραφε ωσ υποψιασμενοσ πολιτησ κατηγορουσε τη δημοτικη αρχη για οτιδηποτε γινοταν στο δημο.αργοτερα αρχισε να κατηγορει τον παναρα που ηταν αντιδημαρχοσ για τον τροπο που ασκουσε τα καθηκοντατου.τωρα υπογραφοντασ ωσ ταξιαρχοσ κατηγωρει τα παιδια του συλλογου.αναροτιεμαι γιατι υποβαθμιζει τοσο πολυ τουσ συγχωριανουσ του.γιατι υπερασπιζεται την κρητηκοπουλα αντιδημαρχο δεν καταλαβαινει οτι με αυτον τον τροπο κανει μεγαλη ζυμια στο τοποτου. εκτοσ και αν αυτο επιδιοκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. PARAKOLOUTHW AUTA TA PAIDIA APO THN ARXH APO TIS EKLOGES AKOMA POU KSEKINHSAN NA MPOUN STO SULLOGO..LOIPON KURIE TAKSIARXE NA MATHAINEIS,STIS EKLOGES EIXAN NANTIMETWPISOUN OLO TO DEKSIO KINMA TIS MAXALAS..TA KATAFERAN EKLEXTHIKAN KAI EINAI DW TWRA,ME TOSA XOREUTIKA ZWGRAFIKI K DASKALO MOUSIKWN ORGANWN...KAI MEXRIS EKEI POU EFTANE O OBOLOS T DIORGANWSAN K EKDILWSEIS...MIN T PEIRAZETE,DINOUN PNOH STO TOPO KAI DEN SKUBOUN POUTHENA KEFALI.ISWS AUTO SAS PEIRAZEI KAI SAS KAI TN ASTAKO GIATI EIXATE SUNITHISEI SULLOGOUS FEREFWNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. EINAI KAI TA TREIA TOYS KALA PAIDIA KAI SU AKSIOS ANTHRWPOS..PANE PIASTA APO TAUTI KATHISTE MPARMPANASIO NA PIETE ENA OUZO...KAI BREITE TA.LATHOI OLOI KANOUN MHN GRAFETE KAI LETE ALLA.STAMATHSTE TO TWRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Δήμου να παραμείνουν τα Λύκεια στο Μαχαλά προσπαθούν και κακώς κάποιοι να δημιουργήσουν αντίδραση για άδεια λεωφορεία και παραμέληση μαθητών και άλλα τέτοια, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ένα καθαρό θέμα επιλογής των τοπικών κοινωνιών Τελεία και Παύλα . Μη κοροιδευόμαστε και κοροιδεύουμε τους μαθητές. Ο γονέας και κάθε μαθητής επιλέγει και ερχόμαστε εμείς να μιλάμε για νόμους και για αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων. Ποιός κοροιδεύει ποιόν? Στο τέλος με αυτά που γίνονται θα τσακωθούν τέσσερα χωριά για αντιπολιτευτικούς λόγους, κατάσταση απαράδεκτη. Όλα θέλουν ηρεμία, υπομονή και σωστή προσέγγιση χωρις διαχωριστικές γραμμές πλεύσης. Εξάλλου αυτά λέγανε και στις συνελεύσεις.
    Για μία 10ετία που τα ονομάσανε Λυκειακές Τάξεις και υπήρχε ο ίδιος σχεδόν αριθμός παιδιών, τώρα το καταλάβαμε στο χωριό να φωνάξουμε για να ενισχυθούν? Τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι? Πριν πεινάσουμε μαγειρεύουμε.Ναι είναι επείγον και πρέπει να φωνάξουμε και πρέπει να πείσουμε τα κοντικά χωριά να στέλνουν τους μαθητές εδώ αλλά.......Τι έπραξαν οι πρώην τοπικοί βουλευτές, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, Διευθυντές Λυκείων, μαθητές Γυμνασίων -Λυκείων, σύλλογοι γονέων, φορείς και πολιτιστικοί σύλλογοι. Να δω ένα έγγραφο προς ένα υπουργείο παιδείας, ή τη Νομαρχία, να απαιτει μετά από αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, τροποποίηση νόμου και αλλαγή δρομολογίων για τα τρία κοντινότερα χωριά, για ισοκατανομή μαθητικού πληθυσμού. Να δω πρόταση και δυναμική αντίδραση για αλλαγή ονομασίας των λυκειακών τάξεων. Να δω μία διαμαρτυρία σε δρόμο, μία συνέλευση, ένα πανώ, ή μία επιστολή των τότε μαθητών λυκείου και γυμνασίου προς τους τότε άρχοντες για τις ευθύνες τους. Να δω ένα έγγραφο δημάρχων και αντιδημάρχων, στις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις στους Δημάρχους του Αγρινίου και της Αμφιλοχίας και στους Διευθυντές σχολείων, να μη δέχονται μαθητές που διαμένουν μόνιμα Μαχαλά-Παπαδάτου-Κουβαρά-Ρίβιο. Μόνο η σημερινός δήμος το έπραξε. Δεν το ξέραμε αλήθεια...ότι από Ρίβιο και Κουβαρά όλοι σχεδόν πηγαίνουν Αγρίνιο και Αμφιλοχία. Και τότε υπήρχε ο ίδιος Νόμος . Γιατί δεν απαίτησαν οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι, να εφαρμοσθεί ο νόμος από τους γονείς των παιδιών του πρώην δήμου και τους διευθυντές των σχολείων σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία ????????? Σήμερα προσπαθούν όλες οι αντιπολιτευτικές δυνάμεις , να ρίξουν όλα τα βάρη στη σημερινή Δημοτική αρχή...η οποία και πέτυχε την παραμονή και έπραξε με έγγραφα και άλλες ενέργειες ότι της αναλογούσε ως ευθύνη και καθήκον. Θα απαντήσει κάποιος? Αφήνω τους μαθητές τελευταίους. Πιστεύω ότι δεν γνωρίζουν την όλη αλήθεια για το πρόβλημα και εδω ευθύνη έχει η Κουμανδράκη, ο Γαζέτας τα προηγούμενα δύο χρόνια και η Κολοβού τους τελευταίους μήνες, οι οποίοι δεν κινήθηκαν σωστά να ενημερώσουν τους μαθητές για να έχουν πλήρη σφαιρική άποψη για να μη παραπληροφορούνται. Οι μαθητές έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους για την τύχη του σχολείου. Αλλά θα πρέπει με νηφαλιότητα, και σωστή κριτική σκέψη, να αναζητήσουν έγγραφα, νόμους και αποφάσεις, να τις μελετήσουν και μετά να αποδώσουν τα του Καίσαρι στον Καίσαρα. Και φυσικά δεν θα πρέπει ποτέ να αφήσουν ποτέ εξωσχολικούς παράγοντες να τους εκμεταλεύονται, και να τους χρησιμοποιούν χωρίς να το καταλαβαίνουν ως άρμα προώθησης προσωπικών τους επιθυμιών,με πρόσχημα ότι ντε και καλά αυτοί τους καταλαβαίνουν και τους συμπονούν ενώ οι άλλοι είναιοι κακοί και οι αδιάφοροι για το ζήτημα των Λυκείων-Γυμνασίων. Και μη μου πει κάποιος ότι δεν μπορεί να συμβεί αυτό? Πρέπει η αρμόδια αντιδήμαρχος για τα σχολεία Κουμανδράκη να έρθει στο Μαχαλά, να μαζέψει κάθε στοιχείο που έχει και να ενημερώσει τους μαθητές μαζί με την Ευθυμία για την όλη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε 17 οκτ 11:28. Επί 32 χρόνια στον στρατό, και δόξα τω θεώ,δεν νομίζω να βρεθεί στρατιώτης ή συνάδελφος που να μη πει ένα καλό λόγο για μένα. Ξέρεις φίλε τι μου αρέσει περισσότερο. Ότι τις πολιτικές μου απόψεις τις είχα και τις έχω, αλλά κανένα στρατιωτη δεν τον ξεχώρισα για τις πολιτικες απόψεις. Και το κυριότερο φίλε δεν τιμωρούσα. Με τα λόγια και τη πειθώ διοικούσα. Τα καλύτερα αστέρια που απέκτησα ξερεις ποιά είναι. Ότι δεν βρέθηκε ένας στρατιωτής μέχρι τώρα ...και να στρίψει στο δρόμο ή να μη μου μιλήσει ή να στραβομουτσουνιάσει ή να βρίσει όταν με είδε. Όλοι τρέχουν να με χαιρετήσουν και να με κεράσουν. Αυτά τα κεράσματα και η χαρά στο πρόσωπό τους είναι για μένα τα πιο λαμπρά αστέρια. Τώρα όσον αφορά εσένα και το πρόβλημά σου στο Στρατό δεν μπορω να σου απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 18 οκτ 2:53 Φίλη μου κ Δημητριάδη Μαρκέλλα.
    Συμφωνώ με όσα γράφεις. Σε ένα διαφωνώ. Στη υποστήριξη των ιδιωτών και στα θέματα οργάνωσης. Σε πολλά πανηγύρια είχαν πολλά έσοδα και ισοσκέλησαν και έμειναν ίσως και κάποια χρήματα για άλλες δράσεις, όχι επειδή δεν έχει λεφτά ο κόσμος τόσο, αλλά επειδή έτρεξαν και ασχολήθηκαν καλύτερα. Φυσικά είχαν λαχειφόρες αγορές, εμείς τίποτα, είχαν δεκάδες αρνιά ως δώρα εμείς τιποτα, και είχαν επιλέξει καλύτερα σχήματα και μαζεψαν περισσότερο κόσμο. Ασχολήθηκαν 1-2 μηνες πριν και παραπάνω και όλοι μαζί είχαν εθελοντικά πιάσει απο ένα πόστο. Ρωτήστε πως έχουν τον τρόπο αλλού και πετυχαίνουν? Δεν σας πάω μακρυά. Ρωτήστε στα Βλυζιανά που ήταν 1000 και έφυγαν επειδη δεν χορούσαν άλλοι τόσοι. Τι έκαναν τα παιδιά εκεί. Αν ρωτήσετε θα εκπλαγείτε πως λειτουργούν γιαυτο το θέμα και για τόσα άλλα. Αυτο θέλουμε να πετύχουμε και μεις . Αλλά εδώ αν παρατήρησες λίγα παιδιά δούλεψαν εθελοντικά και ευτυχώς που βοήθησαν και από τον σύλλογο στην Αθήνα και από τον Δήμο. Θέλει συντονισμό-οργάνωση- ανάδειξη στόχων από πολύ νωρίς, καθολική συμμετοχή των μελών (που το είδες αυτό), συντονισμό με άλλους φορείς-συλλόγους δήμο κλπ για όπου απαιτείται. Πολλά μέλη έχουν αποστασιοποιηθεί και πρέπει να τους ρωτήσετε γιατί. Ποιοί φταίνε και γιατί. Γιατι δεν τα γράφουμε αυτά κάποια μέλη. Σε χαιρετώ Μαρκέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ.ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΜΣΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΙς ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΚΟΙΤΑΣ
    ΛΟΓΙΑ ΣΚΟΤΙΝΑ ΘΑ ΛΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Μ ΕΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. φιλε ανωνυμε 5.16,μακαρι να ηταν ολοι σαν τον παπαδημητριου.θα ηταν καλυτερα για ολους πιστεψεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οι μαθητές μας πρέπει να διαβάσουν τα παρακάτω και να δούν την αλήθεια. Φώναξαν, υπέγραψαν χαρτιά-χαρτιά-χαρτιά, είπαν λόγια πολλά και φώναξαν δυνατά για τα σχολειά τους και δικαίως.
    Η μαθητιώσα νεολαία των Φυτειών πιστεύω ότι δεν άνοιξε ορίζοντες επικοινωνίας με τα παιδιά της Μπαμπίνης της Σκουρτούς και της Μαχαιράς ενώ έπρεπε και ηταν φυσιολογικότατο σαν λογική και καίρια κίνηση. Με πολλούς από αυτούς βρίσκονται στις καφετέριες στο χωριό και τους γνωρίζουν. Μήπως έπρεπε να συννενοηθούν με το σύλλογο γονέων τους και να επισκέπτονται τα χωριά μέσα στο Καλοκαίρι μία- δύο και τρείς φορές για να τους πείσουν με το δικό τους τρόπο.Να βρούν τα παιδιά του Ριβίου και της Κουβαράς και να μιλήσουν σαν συγχωριανοί να τους φέρουν πάνω στο Λύκειο για να δούν τις όμορφες και άριστες εγκαταστάσεςις. Να ερωτήσουν τους γονείς γιατί στέλνουν τα παιδιά στο Αγρίνο και Αμφιλοχία ενώ μένουν εκεί. Οι μαθητές μας νομίζω ότι τώρα που διαβάζουν τούτα εδώ,είναι σίγουρο ότι θα νοιώσουν ότι είναι άλλο πράγμα να υπακούσουν οι άλλοι μαθητές σε μία κοφτή υπηρεσική εντολή και να αλλάξουν συνήθειες ετών και άλλο να ακούσουν λόγια της "ίδιας συχότητας" από συνομίλικους μαθητές κατά τις προσωπικές επαφές που θα είχαν. Τεράστια παράλειψη για μένα.Πιστεύω επαναλαμβάνω ότι πολλοί μαθητές θα συμφωνήσουν με αυτά που γράφονται εδώ. Εγκλωβίστηκαν στην σκέψη με στην ενίσχυση του σχολειού μας δια της εντολής και των νόμων μέσα σε ένα χρόνο.Θέλει σωστή και μελετημένη προσέγγιση, το ξανάγραψα. Σίγουρα έχει ευθύνη και το προδρείο του συλλόγου γονέων που έπρεπε να συγκροτήσουν με πρωτοβουλία τους εκείνη την περίφημη επιτροπή κατοίκων όπως υπεγράφει στο ψήφισμα και να πηγαινοκατεβαίνουν στον μαχαιρά στη μπαμπίνη και στη σκουρτού για να μιλάνε με τους γονείς αλλά και τους μαθητές.Τι έκαναν? Όλοι τους φώναξαν, διαμαρτυρήθηκαν, είπαν πολλά και διάφορα και μετά άφησαν να τρέχει η αντιδήμαρχός τους. Η μοναδική που έτρεξε γιαυτό ήταν αυτή και το ξέρουν άπαντες. και έχει τόσα άλλα στο κεφάλι της για το καλό της Δημοτικής Ενότητας και τα πηγαίνει περίφημα.Υπάρχει κανείς που θα το αντικρούσει? Καμμία βοήθεια στην αντιδήμαρχο σε αυτό τον τομέα από τη πλευρά τους. Καμμία επαφή του προεδρείου μαθητών και συλλόγου γονέων και των μαθητών στο γραφείο της να συντονισθούν όλοι μαζί σε κοινή προσπάθεια. Η μοναδική φορά που πήγαν μαθητές στο γραφείο της από ότι ξέρω, ήταν για να ζητήσουν οικονομική ενίσχυση για εκδρομή. Κανένας δημοτικός σύμβουλος οποιασδήποτε παράταξης η ανεξάρτητος,δεν πάτησε στο γραφείο της ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει ή να θέσει τον εαυτό του για ανάληψη κάποιας αποστολής για το σχολείο.Από την τελευταία συνέλευση και μετά σιγή ιχθύος από όλους. Γιατί? Δεν θέλω να κοροιδευόμαστε εδώ μέσα. Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες μέχρι και τον Αύγουστο. Το βρήκαμε το ποίημα για τους δικούς τους λόγους τελικά να λένε μερικοί παραιτήσου, δεσμεύσου,εσύ μόνο. Όμως σε εκείνη τη συνέλευση που δεν ήταν η ευθυμία όλοι δέχτηκαν να παραιτηθούν και πολλοί δεσμεύτηκαν για πολλά.Τι έκανα όλοι αυτοί? Η αντιδήμαρχος έπρεξε, έπραξε αυτό που προβλέπονταν να πράξει και τρέχει ακόμα. Η Περιφέρεια πήρε πολύ νωρίς τις αιτήσεις για την αλλαγή των δρομολογίων από την υπεύθυνη αντιδήμαρχο για τα θέματα παιδείας Κουμανδράκη.Και αφήνω τελευταίο ότι την επιτυχία που έμειναν οι Λ.Τ με απόφαση πλέον του Υπουργείου την αποσιωπούν αυτοί που κατηγορούν την ευθυμία ή τη δημοτική αρχή. Και εννοείται ότι ήταν το κύριο αίτημα των κινητοποιήσεων και ότι με βάση αυτό επιτεύχθηκε το 99% των στόχων μας. Για το 1% της ενίσχυσης ξαναλέω. Θέλει χρόνο σωστή προετοιμασία και προσέγγιση των παιδιών και γονέων πέραν των ενεργειών της περιφέρειας. Αν αποφάσισαν εφέτος να πουν όχι του χρόνου μπορεί να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Θέλει δουλειά από όλους όμως χωρίς παρωπίδες.
    χρήστος κολοβός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. den mporw na katalabw giati toso misos gia tria nea paidia.pou thusiazoun ta prosopikes stigmes kai einai sola mprosta.pisteuw pws exoun kanei oti einai anthrwpinos dunato na anadeixthei to thema.kai oti den dinoun sunexeia stis anakoinwseis ta timaei para polu.den anaferomai stis politikes pepoithiseis giati kai egw ekei eimai antitheti anaferomai sto ergo tous pou dinoun zwntania sta sabatokuriaka twn paidiwn mas.maresoun pou einai dunamikoi kai oi 3 kai maresei pou anikoun tetoia ithika muala ston sullogo mas kai bgainoun mprosta ,oloi oi goneis tous sebomaste kai tous empisteuomaste.den lew oti den kanoun kai polles lathos kiniseis alla autes sugxwrountai logo nearou ilikias.
    Y.G KAPOIA POU FOITISE STO LYKEIO FOITEIWN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ(ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ..ΜΕ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ(ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ)ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΥΑΛΑ(ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ).ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..
    1)ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΙΔΕΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ?
    2)ΜΗΠΩΣ ΕΑΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ?
    3)ΜΗΠΩΣ ΕΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΚΑΙΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΑΧΑΛΑΣ?
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΟΣ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΖΩΝΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΧΑΛΑΣ?ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΦΟΣ.
    Υ.Γ ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΘΙΞΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ Σ..ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.
    Υ.Γ 2 ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ.
    Υ.Γ 3 ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΜΕΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. taksiarxe x.kolobe...i antidimarxos kratouse kleista xartia kai pote ma pote den enhmervne.thn monh pou enimervne htan thn koumandraki..i opoia itan adiafori gia to dromologio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. KAI TWRA TI SE KRATAEI TAKSIARXE NA MAZEPSEIS TOUS SULOGOUS OLOUS KAI NA ENANTIOTEITE?MHPWS TON FOBASAI?GIAUTO LOIPON OLOI UPOSTHRIZOUME AUTA TA PAIDIA GIATI EIXAN KAI EXOUN TO THAROS NA TO PANE MEXRI TELOUS.EISAI MAZI ME TO XWRIO SOU?H APENANTI TOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΩΜΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητοί συμπολίτες, όταν το βασικότερο πρόβλημα του χωριού μας, είναι το φαινόμενο της αστυφιλίας που δυστυχώς παρατηρείται ακόμη και εν καιρώ κρίσης, κάποιοι προσπαθούν να διαμορφώσουν ευθύνες πως η ροή του εκμαθησιακού επιπέδου θα μπορέσει να διοχετευτεί στο χωριό των φυτειών, πράγμα δύσκολο και ανεφάρμοστο, καθ' ότι όπως θα θυμούνται και αρκετοί παλαιότερα, ο Δήμος Φυτειών μίσθωνε λεωφορείο ή ακόμη και ταξί για τα παιδιά από το χωριό Ρίβιο, όμως επειδή οι γονείς των παιδιών όπως και τα ίδια τα παιδιά, δεν καλόβλεπαν με θετική ματιά αυτή την απόφαση, εφόσον οι ίδιοι επέλεξαν ως τόπο εκμάθησης την Αμφιλοχία. Οι λόγοι για τους οποίους ένα γονέας επιλέγει το παιδί του να μεταναστεύει σε όσο το δυνατόν περισσότερο κοντινότερα αστικά κέντρα, είναι από κοινωνιολογική άποψη ότι του προσφέρονται αρκετά περισσότερα στην μετέπειτα σταδιοδρομία του απ' ότι σε ένα χωριό για το οποίο το πιθανότερο είναι να καταλήξει αγρότης ή κτηνοτρόφος.

    Η αναγκαιότητα της εποχής στην ολοένα και ανταγωνιστικότερη κοινωνία επιδρά στις ενδομεταναστευτικές κοντινές αστικές περιοχές. Ένας αντιδήμαρχος κάνει ότι μπορεί για το χωριό του, να παραμείνει ζωντανό και ενεργό και εδώ τίθεται το ερώτημα, πόσο θέλουν οι ίδιοι οι πολίτες των φυτειών να παραμείνει ζωντανό και ενεργό; Από πότε η αλαζονεία και η επιβλητικότητα πρέπει να εφαρμοστεί στους διπλανά χωριά; Ρωτήσατε έναν έναν τους γονείς τους και αποδέχτηκαν με χαρά και αγαλλίαση τις προτάσεις του Δημαρχείου Ξηρομέρου; Απ' ότι φαίνεται δεν τις αποδέχτηκαν και ούτε πρόκειται, γιατί αν θέλανε οι ίδιοι συμπολίτες των διπλανών χωριών θα το είχαν πράξει προ καιρού, προτού της κρίσης και προτού του δημογραφικού προβλήματος.

    Δεκαετίες τώρα, επικρατεί μια αντιπαλότητα μεταξύ των κατοίκων των χωριών Φυτείες - Παπαδάτου και κάτι μέντορες και μάγοι της εποχής θα τα λύσουν στο άψε σβήσε με μια απόφαση. Αν θέλετε να αντιμετωπιστεί ριζικά και δια παντός το πρόβλημα, είναι απλό να κάνετε παιδιά, ή έστω να αναπτυχθεί μια οικονομική ημιβιομηχανική - οικολογικού σκοπού ζώνη, με διάφορα οικονομικά προγράμματα, εγώ θα πρότεινα στο κόμβο Κουβαρά ή στον κόμβο της Ιόνιας Οδού, ώστε και να αυξηθεί ο πληθυσμός των πολιτών στις Φυτείες, αλλά και ένα επιπλέον δέλεαρ για απασχόληση στην εποχή που η ανεργία είναι πλέον κοινωνική μάστιγα. Οι υπόλοιποι που δεν προτείνουν διαφορετικές εναλλακτικές είναι απλώς δοκησίσοφοι και εγκάθετοι, χωρίς προτάσεις και και επιχειρήματα, απλώς με τσιτάτα να προσπαθούν να ανελιχθούν στις μελλοντικές τους πολιτικές σκοπιμότητες έστω και νεανίζοντες.

    Εσύ αγαπητέ συμπολίτη μπορείς να διαμορφώσεις προτάσεις, χωρίς αντιπαλότητες, στο κάτω κάτω της γραφής από την ίδια πηγή νερό πίνουμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Den katalabaino,gt sas enoxlei toso nea paidia na diekdikoun gia to kalutero,dwste topo sta niata.dunata paidia mazi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οι μαθητες του σχολειου ξερουν πολυ καλα τι γινετε,βλεπουν ποιος κινητε και τι πραξεις κανει,τα παιδια του συλλογου εκαναν οτι μπορουσαν και με το παραπανω,και συνχιζουν να κανουν..μην τα βαζετε μαζι τους,τα βαζετε με ολοι τη νεολαια που τα στηριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΛΟΙτο θεμα εχει παρει τεραστιες διαστασης χωρις λογο,χρηστο τα παιδια μπορει να εκαναν ενα λαθος,δεν πειραζει.και οταν θα διεκδικησεις την δημαρχια αυτα τα παιδια θα ειναι πισω σου,και πρεπει να δουμε δημαρχο γιατι το αξιζεις,και αυτο το ξερουν ολοι .ΔΗΜΗΤΡΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Νατη και η δήλωση για δημαρχία Κολοβού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είμαι πεπεισμένος ότι στις επόμενες εκλογές ο Χρήστος ο Κολοβός θα σαρώσει. Από το Καραϊσκάκη ένας γείτονας είπε ότι στον Αστακό τους βρίζουν όλους και τους λένε να πάνε να δούν πως έχου ν τις Φυτείες και πως τρέχουν σε όλα τα χωριά τους μέρα νύχτα και φτιάχνουν και έργα.
    Την ίδια αντίληψη έχει και ένας Παπαδατιώτης παλιόφιλος, ο οποίος δεν τον εγνώριζε πριν, ακουστά είχε. Απέκτησε και εκεί φοβερή αποδοχή, διότι όπως μου λέει δεν είναι των καφενείων, αλλά τρέχει όλη τη μέρα, με συνέπεια και μπέσα λόγο και ότι υπόσχεται γίνεται με αυτό που μπορεί. Σε όλα τα χωριά έχει μεγάλο όνομα. Οι πιο πολλοί λένε για την τιμιότητα επειδή είναι και αξιωματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και γιατί να μην είναι δήμαρχος ο Κολοβός!Ποιος είναι πιο άξιος απ αυτόν,ποιος θα τρέξει περισσότερο,ποιος θα είναι δικαιότερος απ αυτον,ποιος μπορεί να τον συναγωνιστεί σε πειθαρχία και ηθική,ποιος μπορεί να είναι συνεχώς δίπλα στον πολίτη;Αυτά τα δείχνει καθημερινά και ας σκεφτουμε τι έχει να πράξει αν πράγματι ασχοληθεί και επισήμως με τα κοινά.Τελικά το όλο θέμα που προέκυψε και με το πλήθος των σχολίων που για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα βλέπω σχετικά με κάποιο ζήτημα,φαίνεται οτι το όνομα Κολοβός πουλάει πολύ!Και γιατί να μην είναι έτσι;Αρκετά μπουχτίσαμε με τα ίδια πρόσωπα,καιρός για νέο,ικανότατο αίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θα πω κάτι να αναλογιστούμε όλοι μας. Το Φλεβάρη ο κύριος Χρίστος βρίσκονταν στις στροφές για τον κάμπο με το αμάξι του. Σταμάτησε ο μπαμπάς μου προς Αγρίνιο και τον χαιρέτησε. Είχε δώσει σε παιδιά και κορίτσια αυτά τα γιλέκα που φωσφωρίζουν και μάζευαν σκουπίδια από το δρόμο. Μαζί και αυτός. Είχε το αμάξι πίσω στη στροφή με αναμμένα αλάρμ και σημαία κόκκινη. Μέτρα ασφαλείας μας φώναξε. Έτσι δουλεύαμε στο Στρατό. Ας ψαχτούμε όλοι μας νέοι και παλαιότεροι. Που ξαναείδαμε τέτοια πράγματα στο χωριό. Αναδείχνεται και ο ίδιος αλλά αυτό που του αρέσει, αυτό κάνει. Ας το εκαναν και άλλοι, αλλά κάθονται στα καφενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. file aleko 11.28 nomizo oti kati prepi na kanis kai esi ala kai ta ypolipa meli toy sylogoy sas oson afora to thema tis mi synenoisis prin tin anartisi tis anakinosis.apo oti ksero to DS toy sylogoysas apotelite apo dekapente meli kai oxi apo tria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γνώριζα για πολλά χρόνια τον πατέρα του τον Βασίλη που ήταν αγαπητός φίλος . Δεν έχω συγγένειο. Άξιος και άνθρωπος ο ίδιος ο ταξίαρχος σε όλα του, όπως ο πατέρας του και είναι αγαπητός από όλους μας αλλά ακούω και σε όλο το Ξηρόμερο. Όλοι με έναν καλό λόγο στο στόμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ελαφρώς άσχετο με το θέμα συζήτησης, αλλά όταν γράφετε με greeklish ή ανορθόγραφα ελληνικά, και υπογράφετε ότι αποφοιτήσατε από το Λύκειο Φυτειών, καρφιά στο φέρετρο του σχολείου χτυπάτε.
    Όσον αφορά τα τρία παιδιά, παιδί είναι κάποιος μέχρι τα 15-20 max. Εκεί κοντά στα 30, είναι ενήλικας και με τη βούλα.
    Κι όσον αφορά τον Ταξίαρχο, πρώτη φορά είδα αντιδήμαρχο, ή σύζυγο αυτού ή αυτής, να βάζει λάμπες σε πλατεία μόνος του, ή με βοήθεια κατοίκων.
    Κι όπως είπε και η συναγωνίστρια Μαρινέλλα: Τα λόγια είναι περιττά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο ταξιαρχος gia na κρυψει την gumnia touσαμαρα στν διοικηση και toumpes kanei..file ta greeklish einai panta ανορθογραφα,ειναι η γλωσσα του μελλοντος στα κομπιουτερ..ara auto deixnei pws paidia pou apofoitisam apo to lukeio futeiwn kai tn xririmopoioun ειν πολυ μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕ ΑΚΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ .ΙΣΩΣ Η ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟς ΕΣΕΙς ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΦΟΥ ΟΠΩς ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΡΟς ΣΚΟΠΟς ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΟΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΕΘΥΜΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΟΒΛΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥς ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥς ΣΕ ΟΛΟΥς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. PWS NA UPARKSH OMONOI..OTAN H ANTIDHMARXOS SKUBEI STO KEFALI STON ASTAKO KAI AKOLOUTHEI PISTA TIS ENTOLES ASTAKOU KRATAEI KLEISTA XARTIA KAI DEN AKOUEI TIS FWNES TWN XWRIANWN THS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παρακολουθώ τον αριθμός των σχολίων. Παρακολουθώ την επικαιρότητα του θέματος. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας αμφιβάλλω να επιβεβαιώσουν μεγαλύετρο αρχιθμό. Συμπέρασμα. Ο επωνομαζόμενος Στρατηγός είναι αξία και δύναμη στο χωριό του και σε όλο το Ξηρόμερο. Γνωρίζει το αντικείμενο και λέει αλήθειες.Τα βάζει με όλους και όλα, με στοιχεία,και από εκεί αντλεί την δύναμή του. Μερικά αρνητικά σχόλια είναι τύπου φωτοβολίδας χωρίς γνώση του αντικειμένου. Οι πολλοί έχουν καταλάβει τα πάντα.Δεν πιάνεται με βάση αυτά που γνωρίζω αν και είμαι έξω από τον χώρο. Θα αφήσει εποχή , έτσι φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο