Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Θρήνος στο Αιτωλικό! "Έφυγε" η 17χρονη Αναστασία που είχε εμπλακεί στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα!

         Στα μαύρα βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Αιτωλικού από το άκουσμα της είδησης του χαμού της 17χρονης Αναστασίας, μαθήτριας της Γ’  Λυκείου.
       Το αδικοχαμένο κορίτσι είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Παρασκευή μαζί με συμμαθήτριά της, όταν και χτυπήθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο.
      Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και κατόπιν στο Ρίο όπου και έκανε εγχείρηση. Αν και στην αρχή υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία, το κορίτσι έχασε την μάχη με το θάνατό καθώς πληροφορίες το ήθελαν να έχει χτυπήσει σοβαρά στον αυχένα.......



    Η είδηση αναστάτωσε τους συμπατριώτες της και όσους είχαν πληροφορηθεί για το τροχαίο καθώς ήλπιζαν ότι η κοπέλα θα γλύτωνε, όπως και η συνεπιβάτης της που εξήλθε του νοσοκομείου με μικρά τραύματα. 

   Η ΑΙΧΜΗ συλλυπείται θερμά τους οικείους της και εύχεται κουράγιο και δύναμη.

Πηγή: Εφημερίδα: ΑΙΧΜΗ
http://www.aixmi-news.gr/

Το μοιραίο μηχανάκι

2 σχόλια:

  1. αχ !! ψηχουλα . στο καλο να πας κοριτσακι !!!! . αυτος με το αγροτικο ηταν νεαρος αν δεν κανω λαθος . απο αντανακλαστικα ηταν ξυραφι.... τι εγινε λοιπον και εφαγε τα κοριτσια .... κρατουσε τη καταληλη αποσταση ? γιατι απ' οτι ακουγεται αν δεν κανω λαθος τα εμβολησε τα παιδια απο πισω .... τι να πω ....τοσο αδικα να χανεται νεος κοσμος τι να πωωω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι πανέμορφο κορίτσι. . .
    τι άδικα που μας αντιμετωπίζει η ζωή μερικές φορες!
    κουράγιο στους δικούς σου!
    καλό παράδεισο βρε όμορφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο