Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στους πολιτικούς απατεώνες που σας δουλεύουν τους πρέπει το ίδιο νόμισμα. Δουλέψτε τους....

    Τάζουν θέσεις εργασίας!!! Κάποιοι ενόψει δημοτικών εκλογών ξεκίνησαν να κάνουν αυτό που έχουν μάθει όλα τα χρόνια. Εκμεταλλευόμενοι την πολύ δύσκολη συγκυρία, επιδίδονται σε ένα εμπόριο ελπίδας, τάσσοντας θέσεις δουλειάς κυρίως σε νέους ανθρώπους.
     Τα ταξίματα πάνε και έρχονται και για να αντιληφθείτε το μέγεθος της κοροϊδίας αν συνεχίσουν έτσι, πιθανόν η ανεργία στο Δήμο Ξηρομέρου να φτάσει στο 0%!!! Φυσικά στα λόγια, που ως γνωστό είναι ''λόγια αέρος'' ή αλλιώς ''προεκλογικά λόγια αέρος''.

Απο MYTIKAS PRESS

       Οι δημοτικές εκλογές είναι εν όψη και κάποιοι ξεκίνησαν να κάνουν αυτό που έχουν μάθει όλα τα χρόνια. Εκμεταλλευόμενοι την πολύ δύσκολη συγκυρία, επιδίδονται σε ένα εμπόριο ελπίδας, τάσσοντας θέσεις δουλειάς κυρίως σε νέους ανθρώπους...........


     Τα ταξίματα πάνε και έρχονται και για να αντιληφθείτε το μέγεθος της κοροϊδίας αν συνεχίσουν έτσι, πιθανόν η ανεργία στο Δήμο Ξηρομέρου να φτάσει στο 0%!!! Φυσικά στα λόγια, που ως γνωστό είναι ''λόγια αέρος'' ή αλλιώς ''προεκλογικά λόγια αέρος''.

      Οι συγκεκριμένοι, παρότι γύρω μας τα τελευταία χρόνια έχουν γκρεμιστεί τα πάντα, συνεχίζουν απτόητοι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είναι τα λεγόμενα πολιτικά λαμόγια, που όποια πέτρα και να σηκώσεις θα τα βρεις από κάτω!!! 
    Άνθρωποι που με το καρφιτσωμένο χαμόγελο, θα σε πλησιάσουν, θα σου χτυπήσουν την πλάτη και θα σου πουν «άστο σε μένα και θα σε φτιάξω όταν εκλεγώ».

      Το κίνητρο τους γνωστό, να βρίσκονται στην εξουσία και κοντά στο μέλι. Τόσα χρόνια αυτό έχουν μάθει να κάνουν, αυτές είναι οι τακτικές τους, έτσι επιβιώνουν και έτσι πορεύονται. 
     Ρουσφετάκια, εξυπηρετήσεις, καμία ευνοϊκή μετάθεση στο στρατό, μόνο διαρκείας από ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχουν αγοράσει όπως έκανε ο Τζοχατζόπουλος από τον ΠΑΟΚ!!! Όλοι μπορείτε να τους ξεχωρίσετε, όλοι τους ξέρετε. Αν είστε άνεργος εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας, μην ανησυχείτε, θα σας επισκεφτούν σίγουρα!!!
        Επειδή θέλω να είμαι χρηστικός και όχι απλά να κοινοποιώ μία ελεεινή συμπεριφορά, θα προτρέψω τους συμπατριώτες μου να τους φερθούν με το ίδιο νόμισμα. Όχι δεν θα σας πω να τους διαολοστείλετε, το αντίθετο. Τι θες λεβέντη μου καραμπουζουκλή μου; Την ψήφο μου και της οικογένειας μου για να με βάλεις σε δουλειά; Θα την έχεις και θα σε ψηφίσω και με τα δύο χέρια και με τα πόδια άμα λάχει.....

      Και όταν έρθει η στιγμή της κάλπης, ψηφίστε όποιον θέλετε εκτός από αυτούς του πολιτικούς απατεώνες. Αυτό τους πρέπει και αυτό είναι που θα τους τσούξει. Να τους πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα, της κοροϊδίας, και να μείνουν στην απ' έξω από το μέλι.

Ο ουδέτερος


41 σχόλια:

  1. Στην Τσαπουρνιά πιθανόν να δουλέψουν γύρω στα 1000 άτομα αν λάβουμε υπ' όψη τις υποσχέσεις!!! Ακούγεται ότι θα δημιουργηθεί ένας νέος οικισμός για να μένουν όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι. Μάλιστα ο τάζων εργασία θα δώσει στο νέο χωριό το παρατσούκλι του.
    Και το όνομα αυτού Αρετάκιον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θελετε ν τς αφανισετε,απλα μν τς ξαναδωσετε χωρο στν ιστιοσελιδα σας..απλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΦΙΛΕ ΑΓΝΩΣΤΕ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ 100%
    Και μετά τις εκλογές , τα ονόματα σε επιτύμβια στήλη . Για να μη τους ξεχάσουμε μέχρι την επόμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε όλοι ενοχή για αυτή τη κατάσταση .Αφήσαμε το μέλλον μας και αυτό των παιδιών μας σε ένα σάπιο σύστημα με ρίζες που δεν αποβάλλονται εύκολα.Δεν ξέρω αν θα το διορθώσουμε ,τουλάχιστον θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το αποβάλλουμε.Κοντεύει η ώρα της επιλογής και της ευθύνης.Εσείς τι θα κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ Ο235 ΑΠΛΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΣ ΣΤΕΘΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓ....ΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H εργασία είναι δικαίωμα ...και δυστυχώς στις μέρες μας καταστρατηγείται.Τα φαινόμενα αυτά μόνο ένδειξη πολιτισμού δεν είναι.Η εμπιστοσύνη του κόσμου με το πολιτικό σύστημα έχει χαθεί.Δυστυχώς όμως ,η επικοινωνιακή πολιτική με την γέννηση της ελπίδας σε ατομικό επίπεδο(θα σε "βάλω" για δουλειά,θα σε"κανονήσω"εγώ κτλ) είναι πρακτική που αποδίδει ,ικανοποιώντας μικροπολιτικά-μικροπαραταξιακά συμφέροντα.Καλό και φρόνημο θα ναι να μην παίζουν κάποιοι με την ελπίδα ,ειδικά των νέων !Η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού σε μια εταιρεία ,δε μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται κατά αυτόν τον τρόπο.Ο Δήμος (σαν θεσμός και όχι σαν πρόσωπα)μπορεί να ζητήσει θέσεις εργασίας (σαν ανταποδοτικά οφέλη) και να απορροφηθούν νέοι άνθρωποι, δίνοντάς τους ένα κίνητρο να παραμείνουν στη περιοχή μας .Η ικανοποίηση διαθέσεων με πολιτική σκοπιμότητα προς όφελος ατομικό ή τρίτων αποτελεί τον νομικό ορισμό της διαπλοκής (σου κάνω ...για να μου κάνεις) και φαίνεται οτι σαν πρακτική στερείτε ηθικών στεγανών.Πόσες λοιπόν είναι αυτές οι θέσεις εργασίας (αν μπορεί κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα),ποιους τομείς αφορούν,ποια τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων και πότε θα προσληφθούν τα άτομα(προ ή μετά των εκλογών);Η λαϊκή σοφία(το τάξιμο δεν χαλάει...το δόσιμο χαλάει) ,καθώς και τα κακά προηγούμενα πρέπει να μας αφυπνίσουν και να μας ταρακουνήσουν.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Με εκτίμηση
    Τριανταφυλλάκης Ιωάννης
    Επιμελητής ΚΥ Αστακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το να βοηθάει και να προτείνει κάποιον γνωστό του για δουλειά το να ασχοληθεί με το πρόβλημα της ανεργίας μιας οικογένειας ενός συμπατριώτη το λέτε ρουσφέτι και αποτρέπεται τους συμπατριώτες μας να τους πλησιάσουν και να τους ψηφίσουν, για τους υποψηφίους τησ καφετέριας και της ψευτοκουλτούρας που κάθονται στις καφετέριες και το μόνο που κάνουν είναι να κατακρίνουν τους συνυποψηφίους τους που ασχολούνται με το πρόβλημα του άλλου και είναι όλο λόγια και καταδίκη και προτάσεις που δεν μπορεί να γίνουν ποτέ για αυτούς τι έχετε να πείτε;
    Ο Γαλούνης είναι γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια στο Δήμο Ξηρομέρου καθώς έχει γυρίσει και επισκεφτεί όλα τα χωριά του Δήμου απαντάει σε όλα τα τηλέφωνα που τον καλούν και είναι κοντά σε κάθε δημότη και δίνει λύσεις εκεί που μπορεί με συμβουλές οι παρεμβασεις σε γνωστους του και φίλους δεν είναι κακό να ασχολείσαι και να βοηθάς.
    Για πέστε μου αν δεν μπούν συμπατριώτες μας στην τσαπουρνιά απο προτάσεις των εκλεγμένων συμβούλων και αφεθει η εταιρεία να κάνει επιλογές χωρίς παρεμβάσεις θα σας αρεσει να έρθουν εργαζόμενοι απο Πάτρα Αγρίνιο η απο κάπου αλλού; Κύριοι δώστε λύσεις στην ανεργία και μην βγαίνετε έξω απο το χορό με αυτό τον εύκολο τρόπο χορτάσαμε απο ψευτοκουλτουριάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά τον εθνοπατέρα !!!!Ναι ρουσφέτι είναι οταν λες θα σε βάλω για δουλειά και θα με ψηφίσεις ή θα σε βάλω για δουλεια και θα είσαι υποψήφιος.Μήπως έχεις αντίρηση 3:51;Μακάρι κανένα νέο παιδί να μη γνωρίσει την ανεργία ,γιατί εγώ την έζησα 3 χρόνια και είναι δύσκολα ...αλλά ούτε θα υποταχτεί στις προθέσεις του κάθε τυχαίου να εγκλωβίσει την συνείδηση του.Οσο για τα προβλήματα που λύνει,πες μας τι έγινε στην Αλυζία με το μεγάλο σκάνδαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 351 ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. ΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΕΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ κ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΗΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΥΖΙΑΣ , ΑΣΤΑΚΟΥ( ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ) ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΠΝΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ 460 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ [ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΜΗΤΙΚΑ ΑΣΤΑΚΟΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΙΧΘΥ/ΚΑ ΠΑΡΚΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Ο Κ ΓΑΛΟΥΝΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΤΑΙΚΟΣ, ΛΥΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΘΟΥΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΙΝΩΣ ΨΕΥΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΚΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΥΤΟΔ/ΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OI BOULEUTES EKANAN SWSTA TIN DOULEIA TOUS KAI EKSONTWSAN KATHE IXNOS AKSIOPREPEIAS TOU ELLHNA ERGAZOMENOU...TWRA ERXONTAI T SKULAKIA TOUS KAI POULANE ELPIDA ELPIDA SE NEOUS KAI OIKOGENEIARXES ANERGOUS....OSES PSIFOUS DWSEIS TOSES PERISOTERES PITHANOTHTES GIA DOULEIA..KAPWS ETSI EIXAME BGALEI DHMARXO PRIN 4 XRONIA...OPOTE TI ALLO NA POUME...AUTOI EIMASTE AUTOUS AKSIZOUME...POIOS NEOS K SOBAROS THA MPLEXTEI ME DAUTOUS?POIOS NEOS K SOBAROS THA TS PSIFISEI?H THASXOLITHEI ME TIS EKLOGES??H KATARAMENH GENIA TOU POLUTEXNEIOU P MAS EFERE WS EDW...NAI AUTH H GENIA ME TIS MPLE K PRASINES SHMAIES POU STO DHMO MAS DEN EXOUN KSEFUGEI APAUTH TH NOOTROPIA..THA EKLEXEI PALI DHMARXO..KALHNUXTA XIROMERO...KALHNUXTA NEA GENIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ,ΟΛΟ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ,ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕΑΙ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΙΦΙΟΤΗΤΑ,,,ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΛΙΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΩΦΕΛΟΣ,ΕΝΩ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΑΤΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.............ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ,ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΗΧΟΥΝ ΠΩΣ,,,,,,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΜΗΝ ΓΙΕΛΕΣΤΕ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΜΠΙΣΚΟΤΟΛΟΥΚΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΙΟΣ!!! ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΝΕΡΓΑ... ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαπητέ 9.48 δεν είναι υποταγή να στηρίξεις έναν άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε για σένα απο ηθική υποχρέωση θα το κάνεις απο μόνος σου δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τι θα κάνεις.
    Αν δεν σου αρέσει μην τον ψηφίζεις στο παραβάν πας μόνο σου.
    Πήγαινε και ψήφισε τον άνθρωπο της καφετέριας που τα λέει ωραία και θα δεις πως θα λύσει το πρόβλημα της ανεργία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ 23 Σεπτεμβρίου 2013 - 1:08 μ.μ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περιπου θα συμφωνησω με τον 1:47 μ.μ.,Ο Γαλουνησ ανακοινωσε υποψηφιοτητα οι αλλοι τι κανουν;γιατι δεν αφηνουν τα δηθεν και τα θα και δεν ανακοινωνουν τισ προθεσεισ τουσ 'ωστε να δουμε και εμεισ οι απλοι πολιτεσ τι θα κανουμε,κανεισ μεχρι τωρα δεν ανοιγη τα χαρτια του γιατι;τι φοβουντε;
    θα πρεπει ι να παρουν μιαν αποφαση και να σταματησουν τα κουτσομπολια στα καφενεια η να κατσουν στο σπιτι με την γυναικουλα τουσ και τα παιδακια τουσ,
    Ολοι περιμενουν να τουσ στηριξει ο Πανταζησ Αποστολησ,οποτε για ποια δυναμικη μιλανε;ασ προχωρησουν γιατι δεν το κανουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H ανακοίνωση υποψηφιότητας ,αν θες να σέβεσαι τους συνδημότες σου, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ναι πυροτέχνημα.Απαιτεί πέρα από το πρόσωπο που θα ηγηθεί μιας προσπάθειας,την κατάλληλη πλαισίωση από μονάδες τέτοιες ώστε να υπάρχει αξιοπιστία και συνέπεια .Η εποχή του ΘΑ πέρασαν και οι καιροί απαιτούν ωριμότητα στα λόγια και τις πράξεις.Ναι είναι αλήθεια οτι γίνονται ζυμώσεις για κάτι καινούργιο και πως μπορεί αυτό να εκφραστεί .Μακάρι να λάβει σάρκα και οστά .Ο καθένας μας δημιουργεί από την δράση του τις αντιδράσεις .Υπάρχουν συζητήσεις γύρω από το όνομά μου και η προθεσή μου είναι να ασχοληθώ,όσο και αν αυτό στεναχωρεί κάποιους.Οψόμεθα...Σε κάθε περίπτωση είμαι δημότης ,έχω άποψη ,την εκφράζω και την υπογράφω επώνυμα.Καταλαβαίνω κάποιους προβληματισμούς και ξέρω οτι το να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη με το πολιτικό μας σύστημα δεν είναι εύκολη υπόθεση.Ποιός θα σώσει το Ξηρόμερο;Πρώτα εμείς,σαν άτομα ,με συνείδηση της ταυτότητας μας .Μόνοι μας μπορούμε ;...όχι.Αν είμαστε όλοι μαζί κάτι μπορούμε να κάνουμε!Αν η μαζική αντίδραση μπορεί να εφραστεί με το Χ πρόσωπο είναι δημοκρατικό δικαίωμα.Για αρχή πρέπει να ξέρουμε τι δεν θέλουμε...τα άλλα τα βρίσκουμε.Επειδή βλέπω σχόλια ανώνυμα και ίσως κάποιοι να μην θέλουν να βγουν σε δημόσια θέα τα στοιχεία τους ,τους καλώ σε ιδιωτικό διάλογο.

    Με εκτίμηση
    Τριανταφυλλάκης Λ Ιωάννης
    mob:6946005984
    mail:gptriantafil@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΚΙ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ .ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυριε Τριανταφυλλακη,
    Καλημερα σας,
    Δικαιωμα σας ειναι να εκφραζετε την αποψη σας και δικαιωμα σας ειναι η καθε ενασχοληση με αυτο που σας εκφραζει.
    Ειναι ομως σωστο και δικαιο να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και να αντιμετωπιζουμε την πραγματικοτητα.
    Εφοσον αναφερετε ‘’συνειδηση ταυτοτητας και ιδιωτικους διαλογους’’ειναι σωστο και ωφειλουμε να πουμε την αληθεια.Εσεις Κυριε Τριανταφυλλακη δεν ειστε δημοτης Ξηρομερου και ουτε καν καταγεστε απο το Ξηρομερο, οπως γνωριζουμε η συζηγο σας ειναι απο καποιο μικρο αγροτικο χωριο της περιοχης το Αχιλειον η’Βασιλοπουλον.Εσεις ειστε απο την Αθηνα με καποιες ριζες στα Κατω μερη της Ατολωακανανιας το Νεοχωριον η την Κατοχη,βρεθηκατε στην περιοχη Ξηρομερου αναζητωντας εργασεια την οποια και αποκτησατε στο μικρο ΕΣΥ Αστακου ’καμια σχεση και εμπειρια εχετε με τα ‘’κοινα’’ η την πολιτικη και ολα οσα συνεπαγοντε με αυτα.
    Η παρατηρηση σας στο σχολιο (σας)¨’’’Υπάρχουν συζητήσεις γύρω από το όνομά μου και η προθεσή μου είναι να ασχοληθώ,όσο και αν αυτό στεναχωρεί κάποιους’’’αυτο απλα και μονο δειχνει ελειψη σεβασμου,λαιμαργια και ισως αλλαζωνια σε κατι που θελετε να επιβαλετε διχως τα καταληλλα προσοντα και προυποθεσεις.
    Σαφως ειναι στο χερι σας να αποδειξετε κατι,γιαυτο λοιπον θα ηθελα να σας παρακαλεσω για να μπορεσουν ολοι οι πολιτες να λαβουνε τις αποφασεις τους να ξεκαθαρησετε το θεμα (Δημοτης η μη Δημοτης) και να μας πειτε καποια λογια για τον εαυτο σας,την εμπειρια σας,τα προγραμματα σας καθως επισης τροπους υλοποιησης αυτων.
    Θα ηταν βεβαια φρονιμο εαν πραγματικα θελετε και εχετε το δικαιωμα υποψηφιοτητας να προχωρησετε προς ανακοινωση αυτης.

    Δια Τιμης,
    Ανδρεας Κυρτσης

    Πολιτικος Επιστημονας
    Δραγατσανιου 2
    Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κε Κύρτση, ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σας.Αν πραγματικά ψάξατε τόσο για μένα ,μόνο τιμητικό θα μπορούσα να πω οτι είναι.Σαν άνθρωπος έχω αρνητικά στοιχεία ,αλλά δυστυχώς για σας η αλαζονεία(και όχι "αλλαζονία",δεν επιτρέπεται σε έναν πολιτικό επιστήμονα να κάνει τέτοια λάθη) και η λαιμαργία δεν αποτελούν ένα από αυτά.Όσο για το σεβασμό είναι από τα προτερήματα μου και θα το έβαζα στα θετικά κάνοντας την αυτοκριτική μου.Ζώ στον Αστακό τα τελευταία 5 χρόνια .Κατάγομαι από τον ορεινό όγκο της Ναυπακτίας (Διασελάκι) και ένα μικρό χωριό στα όρια του Ξηρομέρου(Κατοχή).Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα από μεροκαματιάρηδες γονείς, που την μεγαλύτερη επένδυση που κάνανε στην ζωή τους ήταν τα παιδιά τους(σπούδασαν 2 παιδιά στην Ιατρική Σχολή και προσπαθήσαν να τα μεγαλώσουν με αρχές ακόμα και μέσα από πολλές στερήσεις).Ζω στον Αστακό κατ΄επιλογήν ,για μια καλύτερη ποιότητα ζωής ,αφήνοντας πίσω τις επαγγελματικές μου και επιστημονικές μου περγαμηνές,πάραυτα δεν αμελώ την κατάρτισή μου(συμμετέχω σε πλήθος επιστημονικών σεμιναρίων και συνεδρίων ) και έχω καταφέρει να κατέχω μια αξιοσέβαστη θέση στην επιστημονική κοινότητα.Βέβαια, η αναγνώριση και ανταμοιβή μου είναι η αγάπη του κόσμου και των ασθενών μου. Θα μου επιτρέπατε να σας κάνω μια υπόδειξη για το απαξιωτικό τρόπο που αντιμετωπίζεται τον ΑΣΤΑΚΌ μας και τα χωριά του.Από την μέχρι τώρα πορεία μου δεν ήξερα οτι υπάρχουν "μικρά" Κέντρα Υγείας(ίσως σε αυτή τη λογική να κινούνται κάποιοι και έχουν απαξιώσει τη Δημόσια Υγεία και παράλληλα κινδυνεύουν να κλείσουν Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία αφήνοντας στο έλεος του Θεού απλό,φτωχό κόσμο).Πάντως οι ζωές των ανθρώπων εχουν την ίδια αξιά για μένα είτε ζουν στα ταπεινά μας μέρη ,είτε κάπου πιο κοσμοπολίτικα.Για σας;Στην ερώτησή σας αν είμαι δημότης Ξηρομέρου θα ήθελα να μου απαντήσετε εσείς.Αναπνέω τον αέρα του Ξηρομέρου καθημερινά και γεύομαι τη αλμύρα της ατμόσφαιρας .Το παιδί μου μεγαλώνει εδώ με αγάπη για τον τόπο του.Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στο Ξηρόμερο ,έχω επενδύσει στο Ξηρόμερο και προσπαθώ να στηρίζω την τοπική οικονομία.Περιμένω την απάντησή σας .Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι έντονη(συμμετέχω σε ομίλους,συλλόγους,έρχομαι σε επαφή με τον απλό κόσμο και αφουγκράζομαι τις ανάγκες τους,παρακολουθώ δημοτικά συμβούλια του Δήμου μας,ανταλλάζω απόψεις με πολιτικά πρόσωπα και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων ως ενεργός πολίτης).Πολιτικό και κοινωνικό ον είμαι (μικροπαραταξιακό και μικροκομματικό δεν είμαι),έχω άποψη για την σύγχρονη πραγματικότητα και πολλά άλλα στοιχεία που μπορούν αν αναδείξουν και να επιλύσουν τα προβλήματα του Ξηρομέρου.Η ατζέντα θεμάτων είναι ευρεία και ποικίλη και πολύ ευχαρίστως να σας την αναπτύξω όταν έρθει εκείνη η ώρα.Όσο αν έχω το δικαίωμα υποψηφιότητας ,αν είσθε πολιτικός επιστήμονας ,θεωρώ άστοχη την παρατήρησή σας.Όταν και αν γίνει ανακοίνωση υποψηφιότητας θα χαρώ να σας ειδοποιήσω.Το βιογραφικό μου είναι στη διάθεσή σας.
    Με εκτίμηση
    Τριανταφυλλάκης Λ Ιωάννης
    Επιμ Κυ Αστακού-Πι Μαχαιράς
    Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός
    -Εξειδικευμένος στην Κλινική Διατροφή στα κ/α νοσήματα
    -Επιμορφωμένος στη Αγωγή Υγείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυριε Κύρτση

    Αναφορικά με την δημοσίευση σας θα μου επιτρεψετε αρχικα να την χαρακτηρισω λιαν εριστική ισως και ειρωνικη.
    Το να μην καταγεται κάποιος απο έναν συγκεκριμενο τοπο, δεν σημαινει οτι αυτο τον κάνει λιγότερο ΠΟΛΙΤΗ του συγκεκριμενου τοπου. Ουτε και του αφαιρεί το δικαιωμα να επιθυμει να βελτιωσει τα κακως κειμενα τοσο για τον ιδιο οσο και για την οικογενεια του που ΔΙΑΜΕΝΕΙ σε αυτον τον τοπο.
    Απ' οσο γνωριζω, ο Κος. Τριανταφυλλακης δεν εχει ακομα δηλώσει επίσημα την υποψηφιοτητά του, παρα μονο την επιθυμία του να ασχοληθει με τα κοινά. Ισως θα ήταν λοιπον φρόνιμο να περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση πριν αρχίσουμε να ζητάμε περγαμηνές.
    Θεωρώ επίσης ο Κος. Τριανταφυλλάκης είναι αρκετά γνωστος στην τοπική κοινωνία εδώ και 3 χρονια τόσο για την προσφορά του σαν Ιατρός και σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ όσο και για το ενδιαφέρον του για την αναπτυξη του τόπου μας.
    Θεωρω οτι καλό θα ηταν να ενθαρρύνουμε την ενασχόληση νεων ανθρώπων με ΟΡΕΞΗ, ΙΔΑΝΙΚΑ και ΟΡΑΜΑ, πολυ περισσοτερο δε, ανθρωπους που ΔΕΝ κατάγονται απο τον τοπο αυτο αλλα τελικα φαινεται να τον "πονανε" περισσότερο απο πολλους "Ξηρωμεριτες".
    Αλλωστε Κυριε, μην ξεχναμε οτι κανεις δεν γεννηθηκε ΕΜΠΕΙΡΟΣ, αλλα ΕΓΙΝΕ. Αυτο σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει η ΔΥΝΑΜΙΚΗ. Ας μη τα ισοπεδώνουμε λοιπον όλα εν ονοματι της εμπειριας, την οποια σε τελικη αναλυση δεν μπορειτε να γνωριζετε αν έχει η οχι.
    Ευχαριστω για τον χρονο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΎΡΙΕ ΚΥΡΤΣΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ,ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΕΡΟ Κ.Λ.Π. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ Η ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ¨. ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε πολιτικέ επιστήμονα καλύτερα να κατεβείτε από κάτω στην στοά για ένα καφεδάκι και απολαύσετε την θέα της πλατείας εκεί στην Δραγατσανίου,τουλάχιστον εκεί περνάει και κανένας άνθρωπος,εδώ έχουν ερημώσει ολα.
    Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους που δεν θα κλέβουν και θα μαυρίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για 60 μέρες σύμβαση στο δήμο η για ένα μισθό 500 ευρό στα ψάρια.
    Ο Κος Τριανταφυλλάκης είναι σοβαρός επιστήμονας αγαπητός εδώ στο Ξηρομερο,βοηθάει παντού και είναι παρών σε όλες τις δραστηριότητες τις περιοχής εδώ και χρόνια και όχι εδώ και 2 μήνες όπως αλλοι.Το σχόλιο σας "δεν είναι δημότης" δεν το καταλαβαίνω πραγματικά.... και εσείς που είστε τι κάνατε; που είσαστε; ας μην βιαζόμαστε λοιπόν να βγάλουμε συμπεράσματα για τον καθένα.
    Το ξηρόμερο θέλει νέους ανθρώπους νέα πρόσωπα και σίγουρα ο Κος Τριανταφυλλάκης είναι ένας από αυτούς.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. FYGE MAKRIA,THA SE KATASPARASKOYN,THA VREIS TO MPELA SOY GIANNI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟ 4ΕΤΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙ ΑΚΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ.ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΙΝΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε Κύρτση,

    για δύο λόγους θέλω ν'απαντήσω στο σχόλιό σας κι όχι λόγω συμπαράστασης στο συνάδελφο Τριανταφυλλάκη (που δεν τη χρειάζεται άλλωστε). Πρώτον γιατί ξέρω ότι είναι αρκετοί που σκέφτονται σαν εσάς και δεύτερον γιατί ακόμα ηχούν στο μυαλό μου τα λόγια "Αστακιώτη" δημοτικού συμβούλου (όχι όμως κάτοικου Αστακού) που όταν πήγαμε να εκθέσουμε στο δημαρχείο τα προβλήματα του κέντρου υγείας, είπε πάνω κάτω "εδώ θα κλείσουνε το τάδε νοσοκομείο, με το κέντρο υγείας Αστακού θ'ασχολούμαστε;"
    Εμ βέβαια! Όποιος δε ζει εδώ δε νοιάζεται αν οι κάτοικοι του δήμου Ξηρομέρου έχουν ή όχι ιατρική περίθαλψη, δε νοιάζεται αν το νερό στον Αστακό κόβεται κάθε μέρα, δε νοιάζεται ότι πρέπει να αγοράσει πόσιμο νερό, δε νοιάζεται οτί από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα νεκρούς στον παράδρομο της αερογέφυρας, δε νοιάζεται αν η σκεπή στο νηπιαγωγείο είναι ετοιμόρροπη ή όχι και τα παιδιά του κινδυνεύουν να πλακωθούν ή να γεμίσουν νερά, δε νοιάζεται ότι ο Αστακός δε διαθέτει αποχετευτικό δίκτυο, δε νοιάζεται για πολλά πράγματα γιατί απλούστατα, ΔΕ ΖΕΙ ΕΔΩ. Κι επειτα, κάτι άλλο δεν κατάλαβα. Τί θα πει απειρία; Απειρία σε τί; Στη λαμογιά μήπως; Εδώ απόφοιτοι δημοτικού και έχουν ασχοληθεί λαμπρώς με τα κοινά και δε θα μπορέσει να το κάνει ένας απόφοιτος πανεπιστημίου;
    Σας εύχομαι λοιπόν να περνάτε καλά όποτε έρχεστε στον Αστακό αναπολώντας ίσως το Ξηρόμερο των παιδικών σας χρόνων και να επιτρέπετε σε όποιον ζει μόνιμα σε τούτο εδώ τον όμορφο τόπο να εκφράζει την άποψη του για τα διάφορα προβλήματα.

    Με τιμή

    Παναγιώτης Κούστας
    Ειδικός Γενικός Ιατρός

    Υ.Γ.1 Και ο Στάικος δεν είναι από εδώ αλλά απ'όσο ξέρω πήγε το νερό στα Βλυζιανά όταν διάφοροι στολίζαν τους κατοίκους τους με διάφορα "κοπλιμέντα"...
    Υ.Γ.2 Κι εγώ και ο Τριανταφυλλάκης διαλέξαμε και ήρθαμε στο Κέντρο Υγείας Αστακού - το κατ'εσάς μικρό ΕΣΥ (sic) - και σας βεβαιώ οτί δεν πρόκειται να μείνουμε άνεργοι ακόμα κι αν κλείσει (εγώ πιθανόν θα φύγω για έξω). Είναι τύχη για την περιοχή να έχει ένα γιατρό σαν τον Τριανταφυλλάκη και θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τα λόγια σας, αν μη τι άλλο από σεβασμό για τις ζωές που έχει σώσει.
    Υ.Γ.3 Η έκφραση "καποιο μικρο αγροτικο χωριο της περιοχης το Αχιλειον η’Βασιλοπουλον" είναι όλα τα λεφτά! Αυτό το μικρό, ίσως κακεντρεχές σχόλιο θα μου το επιτρέψετε ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κυριε Τριανταφυλλακη,

    Σας Χαιρετω και παλι,

    Σημερα ειναι πιεσμενη η μερα μου και δεν θα μπορεσω να διαθεσω αρκετο χρονο,θα ειμαι παρα μα παρα πολυ βιαστικος - ελπιζω να μην με παρεξηγησετε για αυτο.
    Ωφειλω ομως νας νας απαντησω οπως και εσεις επιθυμειτε αλλωστε καθως αναφερεται στο μηνυμα σας.
    Σας ευχαριστω για την διορθωση του ορθογραφικου λαθους που εκανα,πιθανον να ηταν διοτι δεν χρησιμοποιω την αυτοματη διορθωση του υπολογιστη που πιθανον εσεις χρησιμοποιειτε,παντως αυτο δειχνει οτι δεν ειστε ανθρωπος της ουσιας και καταπιανεστε απο ανουσια πραγμματα και φυσικα επιβεβαιωνει για μια ακομη φορα την αλλαζονεια που σας διακατεχει.
    Δεν νομιζω οτι πρεπει να γινεται λογος για τον τροπο η την βιοπαλη των γονεων σας να σας μεγαλωσουν και σπουδασουν οπως εσεις λετε,παντως συγχαρητηρια στους ανθρωπους που το καταφεραν αυτο οπου μαλιστα το ενα απο τα παιδια τους,τον αδελφο σας τον σπουδασαν στο εξετερικο συγκεκριμενα στην Ρουμανια,πραγμα πραγματικα δυσκολο για ανθρωπους του μεροκαματου.δεν νομιζετε?
    Αναφερετε οτι εψαξα για εσας,Κυριε Τριανταφυλλακη,ειστε πλεον δημοσιο προσωπο μιας και ασχολειστε με συλλογους ,ομιλους κτλ,και ποσο μαλλον τωρα που επιθειμιτε να ασχολιθειτε με τα κοινα.
    Σωστα αναφερατε την καταγωγη σας και το οτι μεγλωσατε στην Αθηνα.

    Θα σας διορθωσω ομως οτι τα ορια Δημου Ξηρομερου δεν ειναι καθολου κοντα στην Κατοχη.
    Στο Ξηρομερο εργαζεστε και διαμενετε τα τελευταια 3 και οχι 5 χρονια.
    Παρατηρω οτι προσπαθειτε να αποφυγετε να απαντησετε ευθεως σε καποιες απο τις ερωτησεις μου,δεν σας εθεσα μια ερωτηση για να μουν την επιστρεψετε και να σας την απαντησω εγω,Εφοσον ομως το επιθυμειτε οπως αναφερετε τοτε λοιπον θα σας απαντησω.
    Επανερχομαι σε αυτο που λετε οτι εγω ψαξει για εσας,ο καθε πολιτης εχει αυτο το δικαιωμα μιας και οπως προανεφερα ειστε δημοσιο προσωπο,θελετε να ασχοληθειτε με τα κοινα και πρεπει ο καθε απλος πολιτης να γνωριζει αυτον που θα εμπιστευθει με την ψηφο του.
    Λοιπον,δεν ψηφιζετε στον Δημο Ξηρομερου και ποτε δεν το κανατε αυτο,τα πολιτικα σας δικαιωματα ειναι αλλου και ουτε καν φροντισατε ν ατα μεταφερετε μιας και τοσο πολυ αγαπατε τον τοπο του Ξηρομερου.
    Μεχρι προ λιγων μηνων ειχατε εκφρασει την πληξη σας στην περιοχη και αναζητουσατε εργασια σε μεγαλες πολεις,κανατε μαλιστα και σκεψεις να μεταναστευσετε στο εξωτερικο,τωρα ξανφικα τι εγινε και αλλαξατε γνωμη?

    Λετε οτι κανοντας την αυτοκριτικη σας ο σεβασμος ειναι ενα απο τα προτερηματα σας,μπορειτε λοιπον να μας πειτε εαν σεβεστε το εραγσιακο σας περιβαλλον και τον ορκο που εχετε δωσει,πειτε μας εαν ισχυει και πιοι ειναι οι λογοι που ενω εχετε υπηρεσια εγκαταλειπετε και προσκολλησθε σε παρεες που διασκεδαζουν σε μη οικογενειακα καταστημα η μη οικογενειακους χωρους (σε συνεχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. (η συνεχεια)
    Πειτε μας,ποια ειναι η πραγματικη σας σχεση με τις φαρμακευτικες εταιρειες?
    Πειτε μας,ισχυει οτι ενω ειστε διορισμενος πραγματοποιειτε ιδιωτικες επισκεψεις,ποιες οι απολαβες αυτων και πως εκπιπτουν στις αρμωδειες οικονομικε υπηρεσιες?
    Επισης ισχυει το οτι η αξιοτημη συζηγο σας οπου ειναι διορισμενη και υπηρετη στο ιδιο ΕΣΥ με εσας τα τελευταια χρονια εχει και αλλες (νομιμες)απολαβες απο διαφορους Αγροτικους συναιτερισμους.
    Πειτε μας ισχυει η απομακρυνση σας απο τον Ναυτικο ομιλο Ξηρομερου και πιοι οι λογοι?


    Αναφρετε οτι ειναι αστοχη η παρατηρηση μου στο οτι εαν εχετε δικιωμα υποψηφιοτητας και εαν ειμαι Πολιτικος Επιστημονας νας απαντησω εγω,Λοιπον,δεν το γνωριζω αυτο εαν μεχρι την ημερα των εκλογων θα εχετε η θα σας στερηθει αυτο το δικαιωμα.

    Επιση αναφερετε το εξεις¨’’’Οταν και αν γινει ανακοινωση υποψηφιοτηατας’’’ αραγαγε τωρα προκυπτει και θεμα αδυναμειας,μην κοροιδευετε φτωχο κοσμο...........


    Οσον αφορα το βιογραφικο σας,οχι δεν το χρειαζομαι κρατηστε το,ειναι αρκετα αυτα που λετε τα οποια εαν εσεις νομιζετε οτι ειναι πλουσια-ουδεν σχολιον.
    Επανελχομαι να σας απαντησω εαν ειμαι πολιτικος Επιστημονας,αυτο λοιπον και την αρμοδιοτητα μου θα σας τα αποδειξω οταν σας επισκεφθω εγω η καποιος συναδελφος μου η μαλλον οταν θα μας επισκεφθειτε εσεις.

    Η αυτογνωσια ειναι η γνωση του εαυτου μας,των αρετων η αδυναμιων μας.Ειναι σκληρο γιαυτους που θελουν να διατηρουν το προσωπειο,ειναι ομως ευλογια για οσους αγαπουν την αληθεια.
    ...........Οταν πεσουν οι μασκες ολα βγαινουν στο φως............



    Α ΚΥΡΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κύριε Κύρτση,
    Πολύ καλημέρα σας.Τα λάθη είναι ανθρώπινα που χαίρομαι που τα αναγνωρίζετε στον εαυτό σας.Η ουσία για μένα είναι μια …φοβάστε εσείς και τα αφεντικά σας.Και καλά κάνετε.
    Ο αδερφός μου σπούδασε στη Ρουμανία και αναγνώρισε στον ΔΟΑΤΑΠ με αδιάβλητες εξετάσεις την επάρκειά του με την πρώτη φορά που έδωσε. Πρόσφατα ,μετά από εξετάσεις πήρε τον τίτλο του Γενικού –Οικογενειακού ιατρού μετά από εξετάσεις στο Υπουργείο Υγείας( για όσους γνωρίζουν την δυσκολία και των δύο διαδικασιών κάτι μπορεί να σημαίνει αυτό).Πιστεύω να μην υποτιμάτε συναδέρφους και πολλά παιδιά που για λόγους καθαρής τύχης δεν κατάφεραν να περάσουν με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων στην χώρα τους να αναζητήσουν το όνειρο τους στο εξωτερικό.Όντως για τους γονείς μου ήταν πολύ δύσκολο να μας σπουδάσουν… Αναγκάστηκαν από τις συνθήκες να κάνουν διπλοβάρδιες και υπερωρίες,να στερούνται απλές καθημερινές απολαύσεις ,να υπολογίζουν και την τελευταία δραχμή που χαλάνε,μόνο με ένα σκοπό …να σπουδάσουν τα παιδία τους.Ακόμα θυμάμαι την μητέρα που δούλευε σε φασόν υποδημάτων να κάθετε σε μια μηχανή και να γαζώνει μέρες και νύχτες ατελείωτες. Δεν νομίζετε ότι σε αυτούς τους ανθρώπους αξίζει σεβασμός;Αν βέβαια ξέρετε τι σημαίνει αυτό.Τα όρια του Δήμου Ξηρομέρου δεν περιλαμβάνουν όντως την Κατοχή (όμως αν γνωρίζετε τοπογραφικά η Κατοχή περιλαμβάνονταν στην περιφέρεια Βονίτσης Ξηρομέρου).Στο Ξηρόμερο διαμένω τα τελευταία 5 χρόνια.3,5 χρόνια σαν επιμελητής ,6 μήνες σαν επικουρικός ιατρός και νωρίτερα στα πλαίσια της ειδικότητας άλλους 10 μήνες..Αν θέλετε να μάθετε που ψηφίζω μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου στον Κο Μακρή ή στην Κα Πανταζή.Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετές προτάσεις για εργασία στο εξωτερικό με αξιοσέβαστες αμοιβές βάσει προσόντων μου.Δέν επιθυμώ όμως να εγκαταλείψω αυτόν τον τόπο γιατί έχω δεθεί μαζί του.Αν σέβομαι τον εργασιακό μου χώρο αυτό σίγουρα δεν το ξέρετε εσείς,αλλά μόνο οι ασθενείς μου και η προϊστάμενη αρχή. Όπως θα ξέρετε δεν ζητώ τα προβλεπόμενα ρεπό και άδειες γιατί αντιλαμβάνομαι την έλλειψη προσωπικού και την ανάγκη να βάλουμε «πλάτη» με τους άλλους συναδέρφους να κρατήσουμε ανοιχτό το Κέντρο Υγείας της περιοχής μας. Αν έχετε αντίρρηση για την διασκέδαση μου ,θα περιμένω να με προσκαλέσετε στο Μέγαρο Μουσικής όταν είστε εύκαιρος.
    Η πραγματική μου σχέση με τις φαρμακευτικές εταιρίες είναι πολύ καλές .Ενημερώνομαι συχνά για τις εξελίξεις στο χώρο ,με αποτέλεσμα οι ασθενείς μου να απολαμβάνουν καλύτερη και πιο σύγχρονη ποιότητα υπηρεσιών Πολλές φορές έχω καλεστεί για επείγοντα περιστατικά και για ανθρώπινους λόγους (έχουμε να κάνουμε με ζωές) μου ζητείται να προσφέρω υπηρεσίες σε ασθενείς που δε δύνανται να μετακινηθούν.Εσείς θα τους αφήνατε.Όσοι με γνωρίζουν ότι ξέρουν ότι δεν χρηματίζομαι(συγγνώμη για κάποια αυγά ή άλλα δώρα που μου κάνουν ).Η σύζυγός μου είναι ιατρός, το ΕΣΥ είναι ένα (δεν υπάρχει ίδιο και διαφορετικό) και στα πλαίσια της ειδικότητάς της κάνει 10 μηνο σε κέντρο υγείας(το ΚΥ Αστακού ανήκει στο ΓΝ Μεσολογγίου).Όταν σκεφτούμαι πως θα εξελιχτεί επαγγελματικά η σύζυγός μου θα σας ενοχλήσουμε να μας κατατοπήσετε.Όσο για απολαβές από συναιτερισμούς δεν γνωρίζω κάτι.Μπορείτε να μου υποδείξετε που πρέπει να πάω για να μάθω.Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου αποχώρησα μετά από αιτησή μου γαι να προστατέψω τον ΝΑΟΑΣ από πυρά που θα δεχόταν οτι πολιτικοποιείται.Βέβαια όποτε μου ζητηθεί ρποσπαθώ να ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα ,γιατί σαν πρωτοβουλία είναι οτι καλύτερο έχει να επιδείξει ο τόπος μας για τα παιδιά μας.Συμφωνείτε;;Όσο για τις μάσκες θα ήθελα το τηλέφωνο σας και τα ακριβή στοιχεία του γραφείου σας να σας στείλω το βιογραφικό μου9αν έχετε γραφείο).Στα πλαίσια πολιτικού πολιτισμού θα ήθελα να παραδέσετε τα αντίστοιχα στοιχεία και για τους υπόλοιπους υποψηφίους για να χει ο κόσμος κριτήριο και για να ελεγχτεί η αξιοκρατεία και η ισονομία.Και για να ελέγξει και ο κόσμος την αξιοπιστία σας και τα καλά σας αισθήματα για τον τόπο.ΓΑΤΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κε Τριανταφυλλάκη μην ασχολείστε με κακοήθειες .ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ .ΚΥΡΤΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑΣΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΝΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ.....
    ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ?ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ....ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ....
    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΘΕΣΜΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ 'Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ....'Η ΚΑΠΟΙΟΙ....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΤΣΗ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗ !!!
    Γ.Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Κύριε" Κύρτση

    Άιντε χαιρετήστε μας τον πλάτανο και την κρύα βρύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. GIANNI GERA MH MASAS EAN HKSERAN THN OIKOGENIA SOY KAI TO TI KANATE ESY KAI O ADERFO SOY GIA NA SPOYDASETE THA NTREPONTAN HLHKRINA. EISAI NEOS KAI AFTHARTOS PROXORA TOYLAXISTON ESEI DOYLEYEIS OXI SAS KAPOION ALLON POY DEN KSEREI TI PAEI NA PEI DOYLEIA KAI EXEI SPITI ME ENA EKATOMIRIO STO AGRINIO...KAI EPEIDOTITE KAI H GYNEKATOY KAI H PETHERA TOY... GIA NA MHN ANAFERO POS BGEIKE PROEDROS STHN EAS JHROMEROY..... MEGALH KOMPINA POY THA THN ANAFERO ARGOTERA ME OLA TA STOIXIA ARETAKIA PROS TO PARON KOIMHSOY ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρουσφέτι


    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    Το Ρουσφέτι στην Ελληνική κοινωνία (από την Τουρκική rüşvet "δωροδοκία"[1]) αναφέρεται στην πρακτική της (συχνά αναξιοκρατικής) εύνοιας κάποιων ατόμων εις βάρος άλλων, ενίοτε με σκοπό την εξαγορά υπηρεσιών. Για παράδειγμα, η «πώληση» ψήφων σε πολιτικούς που αποσκοπούν να κατέβουν σε εκλογές με σκοπό την πρόσληψη στο δημόσιο (γνωστή και ως «κομματική πρόσληψη») ή η μετάθεση σε ευνοϊκότερη θέση κατά την στρατιωτική θητεία. Φυσικά, οι έννοιες «πωλητής» και «πελάτης» στην προκειμένη έννοια μπορούν να παρθούν αντίστροφα, π.χ. η πώληση θέσεων με σκοπό την αγορά ψήφων· η έννοια «ανταλλαγή» ίσως να είναι κοντινότερα στην έννοια. Υπό αυτήν τη σκοπιά το Ρουσφέτι μπορεί να αποτελεί μορφή δωροδοκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. GIANNI GERA MH MASAS EAN HKSERAN THN OIKOGENIA SOY KAI TO TI KANATE ESY KAI O ADERFO SOY GIA NA SPOYDASETE THA NTREPONTAN HLHKRINA. EISAI NEOS KAI AFTHARTOS PROXORA TOYLAXISTON ESEI DOYLEYEIS OXI SAS KAPOION ALLON POY DEN KSEREI TI PAEI NA PEI DOYLEIA KAI EXEI SPITI ME ENA EKATOMIRIO STO AGRINIO... THA ANAFERO ARGOTERA ME OLA TA STOIXIA ARETAKIA PROS TO PARON KOIMHSOY ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΓΑΠΗΤΕ Ή ΑΓΑΠΗΤΗ 8,52...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ Ή Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ,ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ....ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ .????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑΤΙ XIROMERO NEWS ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εχω στειλει απαντηση στον Κο Τριανταφυλλακη αλλα το Ξηρομερο δεν την δημοσιευει.
    Θα το κανω λοιπον μεσω αλλου Blog.

    Α.ΚΥΡΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο