Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΟΝΙΤΣΑ: Στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση για το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο! Γιατί;

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας (ωρα: 4:48 μμ) δεν υπάρχει καμια ανακοίνωση για το σημερινό που αρχίζει στις 7:00.. δημοτικό συμβούλιο!!!...

         Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα Δευτέρας 30-9-2013, στις 7 μμ το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Βόνιτσας, χωρίς να έχει κοινοποιηθεί η σχετική πρόσκληση στην ιστοσελίδα του Δήμου, ούτε εστάλει για ανάρτηση στα ΜΜΕ, ώστε να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι πολίτες του Δήμου για τα προς συζήτηση θέματα του οργάνου.
     Για ποιο λόγο ωστόσο δεν κοινοποιήθηκε η πρόσκληση εγείρει πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί η δημοτική αρχή Ακτίου-Βόνιτσας που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους στη μεθόδευση αποκλεισμού και φίμωσης των δημοτών......



   Απ ότι γνωρίζουμε με τον Κανονισμό Λειτουργίας η πρόσκληση του Δημοτικού  Συμβούλιου δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου και επιδίδεται ή γνωστοποιείται στους συμβούλους τρεις (3) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίζεται για τη συνεδρίαση.
        Τα ερωτήματα μας γιατί δεν κοινοποιήθηκε η πρόσκληση, περιμένουν απάντηση τόσο από τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας  Νίκο Σολδάτο όσο και από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Καταγή.

  Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης: (Η πληροφόρηση προέρχεται από Δημοτικό Σύμβουλο, ο οποίος έκανε τον κόπο να μας κοινοποιήσει την πρόσκληση): 




1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο