Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τον «κάρφωσε» πρώην Χρυσαυγίτης

        Προθεσμία ενός… τετάρτου έδωσε η δικαστική έδρα στον πρώην φρουρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση προκειμένου να βρει νέο δικηγόρο και να τον ενημερώσει για την υπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε κανονικά, λοιπόν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και στον αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ.
    Σύμφωνα με το onairnews ο Αθηναίος δικηγόρος του πρώην φρουρού του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση δεν πήγε στο δικαστήριο. Ετσι ο αστυνομικός, πλησίασε στην έδρα και ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί για την υπόθεση ο νέος δικηγόρος του, από το Αγρίνιο......



   Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η έδρα του απάντησε ότι του δίνει προθεσμία. Ενός τετάρτου όμως…
      Συγκεκριμένα, του είπαν να βγει από την αίθουσα, να ενημερώσει τον νέο δικηγόρο του και… να επιστρέψουν μαζί σε ένα τέταρτο.

      Ο 45χρονος τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ. Αμέσως μετά, ο ίδιος ξεκίνησε τις διαδικασίες για να κάνει έφεση.
     Υπενθυμιζεται ότι ο 45χρονος, συνελήφθη μετά τις έρευνες της Αστυνομίας στα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.
    Προχθές, είχε εμφανιστεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων και είχε οριστεί δικάσιμος για σήμερα.

Τον «κάρφωσε» πρώην Χρυσαυγίτης
       Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που κατέθεσαν στο δικαστήριο έκαναν την έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο όταν, ενώ είχαν βάρδια, δέχθηκαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο οποίος τους προέτρεψε να πάνε στα γραφεία για έρευνα γιατί είναι γεμάτα με όπλα και εκρηκτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο