Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Σάλος από ανάρτηση στο facebook υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο

«Αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...»
ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

       Ο Ανδρέας Καραγιάννης, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να αρχίσουν να μαζεύουν πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά και αναπτήρες για να καταστείλουν όπως αναφέρει την κρατική βία!
     Στο μήνυμα το οποίο και κάνει το γύρω του διαδικτύου έγραψε: "Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι....και μη ξεχνάτε...αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες,ρόπαλα,καδρόνια,τούβλα,μάρμαρα,σίδερα,σχοινιά,αναπτήρες,τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία..."..........



     Θυμίζουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. Καραγιάννης συγκεντρώνει τα φώτα της δημoσιότητας εκφράζοντας ελεύθερα τις απόψεις του, ενώ έχει γίνει ευρέως γνωστός καθώς τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια δράση διαμαρτυρόμενος για τα χαράτσια και τις αυξήσεις της ΔΕΗ, αρνούμενος να πληρώσει τους λογαριασμούς. (δείτε εδώ σχετικά ).
    Ο ίδιος σε δήλωση του στο cityVoice.gr ανέφερε ότι δεν θα του απαγορεύσει κανείς να λέει την γνώμη του την στιγμή που καθημερινά μέσω της κίνησης επανασύνδεσης ρεύματος στην οποία και συμμετέχει έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας να τα βγάλουν πέρα και να μπορέσουν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς.


Να διαγράψει τον Ανδρέα Καραγιάννη, καλεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα 

     Να διαγράψει τον Ανδρέα Καραγιάννη, καλεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα τονίζoντας με ανακοίνωση που εξέδωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση και να αποσταθεροποιήσει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση στη χώρα το Σεπτέμβριο, για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της προς την έξοδο από την κρίση. Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του Ανδρέας Καραγιάννης προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες.
Εντός ωρών ο κ. Τσίπρας πρέπει να διαγράψει το στέλεχός του και να το καταδικάσει δημοσίως, όχι βέβαια όπως (δεν) έκανε με το Νάσο Θεοδωρίδη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει».


1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΗΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ .........ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΑΣ ...........ΡΕ ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ?????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο