Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Βραβεύτηκε από το Σύλλογο Μπαμπίνης η αντιδήμαρχος Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά για τη στήριξη στο φεστιβάλ θεάτρου

         Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κ. Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωστούλα για τη βοήθεια και τη στήριξη στο φεστιβάλ θεάτρου στη Μπαμπίνη ''ΘΕΑΤΡΟΥ'' ΔΡΑΣΕΙΣ.
       Η κ. Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το Δ/Σ του Συλλόγου για την τιμή που τις έγινε και διαβεβαίωσε το Σύλλογο ότι θα είναι πάντα κοντά τους. Καθώς όπως είπε έμεινε ενθουσιασμένη από τις εκδηλώσεις στη Μπαμπίνη και κυρίως από την καταπληκτική ατμόσφαιρα και την συμπεριφορά των Μπαμπινιωτών στη διάρκεια των εκδηλώσεων..............



       Μετά την επιτυχία του ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ο Σύλλογος σκέφτεται να διοργανώσει και του χρόνου το φεστιβάλ και να γίνει προσπάθεια ώστε να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο θεατρικό γεγονός.



2 σχόλια:

  1. Το φεστιβάλ θεάτρου της Μπαμπίνης ήταν αναμφισβήτητα η κορυφή των πολιτιστικών εκδηλωσεων στο Ξηρόμερο φέτος. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές οι οποίοι δούλεψαν ατέλειωτες ώρες για να προσφέρουν στους επισκέπτες ένα πρόγραμμα ποιότητας για κάθε ηλικία. Είδα την τελευταία παράσταση του "Προμηθέα" από το θεατρικό εργαστήρι Πρέβεζας, μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Κάτι γίνεται εκεί στη Μπαμπίνη και κάθε χρόνο μεγαλώνει. Τ' ακούμε εδώ στον Αστακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωπα τι έγινε εδώ, για τον Άρη που σήκωσε όλο το βάρος της διοργάνωσης των εκδηλώσεων και για την ομάδα που εργάσθηκε μαζί του, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο