Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήρια επιστολή Κωνσταντίνου Καραγκούνη για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

 Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες της Αιτωλοακαρνανίας που κατάφεραν να υλοποιήσουν το ονειρό τους και να εισαχθούν στις ανώτατες και ανώτερες σχολές της χώρας μας...........


       Οι πανελλαδικές εξετάσεις ήταν η πρώτη μεγάλη μάχη που κλήθηκαν να δώσουν προκειμένου να κατακτήσουν τους στόχους τους και να δημιουργήσουν τις προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.
        Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους επιτυχόντες η εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να αποτελέσει την αφετηρία μια νέας πορείας προς την δικαίωση των προσωπικών τους αγώνων για την εκπλήρωση των στόχων τους.
            Όσοι μαθητές και μαθήτριες είδαν τις προσπάθειες τους να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, δεν θα πρέπει να απογοητεύονται. Ο συνεχής αγώνας δεν κρίνεται από μία μάχη. Με υπομονή, θέληση και δύναμη οι κόποι τους θα ανταμειφθούν.
            Θερμά ευχαρηστήρια επίσης στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς για την αμέριστη συμπαράσταση που παρείχαν στα παιδιά.


                                                                                      Βουλευτής Ν. Αιτωλ/νίας

                                                                                    Καραγκούνης Κωνσταντίνος

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ.ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΓΩ ΚΑΙ 3 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΚ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 700 ΕΥΡΟ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛ Η ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΧΕ.ΗΤΑΝ ΒΕΒΕΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο