Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Τα βλαχοχώρια χθες έπαιξαν μπάλα, για τον πολιτισμό...



     Την Πέμπτη 8  Αυγούστου 2013  και ώρα 18.00 στο γήπεδο των Οχθίων διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων:  -ΜΙΚΤΗ: ΒΛΑΧΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ( Αγράμπελο-Παλαιομάνινα -Στρογγυλοβούνι )  
-ΜΙΚΤΗ : ΒΛΑΧΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ( Γουριώτισσα- Όχθια – Στράτος).  Το  ματς έγινε για τη σύσφιξη των σχέσεων, και την αλληλογνωριμία, μεταξύ των κατοίκων των βλαχόφωνων χωριών του Νομού Αιτωλοακαρνανίας......


   Στα πλαίσια των καλοκαιρινών αθλητικών εκδηλώσεων με γκολ και θέαμα αποζημίωσαν οι ποδοσφαιριστές τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Και πράγματι πάλεψαν, ίδρωσαν, πέτυχαν 6 γκολ και στο τέλος έφυγαν όλοι αγκαλιασμένοι,χαρούμενοι και κατενθουσιασμένοι. Το βλαχοχώρια έμειναν στο 3-3 το σημαντικό είναι το καλό κλίμα «δέσιμο» μεταξύ των παικτών. Το αθλητικό απόγευμα θα μείνει αξέχαστο σε όλους  τους παίχτες, και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου.

Υ.Γ: Όλοι μαζί  ευχαριστούμε τους :
Χρήστο Κουτσομπίνα  από Παλαιομάνινα Πρόεδρό. της ομάδας  φλόγα Παλαιομάνινας για την κάλυψη των εξόδων και για τις εμφανίσεις της ομάδας.
Τον Γιάννη Αδάμο  από τα ¨Οχθια, πρόεδρο της ομάδας  Πανοχθιακού για τις εμφανίσεις

 Τον Κώστα Κωνσταντίνου επιχειρηματία  από Γουριώτισσα του καφέ μπαρ lalou (Ηλία Ηλιού 3 Αγρινίου) για τα παγωμένα νερά κατά την διάρκεια του αγώνα σε όλους 

























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο