Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Σύλλογος Φυτειών «Ακαρνανικό Φως»: Η ψηφοθηρία στις πλάτες των γονέων και των παιδιών που αγωνιούν, δεν συγχωρείτε!

        Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» με φωνή ήρεμη και ψύχραιμη μέσα στον εκκωφαντικό θόρυβο που άφησε πίσω της, η επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου, με θέμα τις Λυκειακές τάξεις Φυτειών, τονίζει σε ανακοίνωση του: «Οι οποιεσδήποτε πολιτικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων στο θέμα των Λυκειακών Τάξεων των Φυτειών είναι κατακριτέες και δεν μας απασχολούν, το θέμα είναι λεπτό και μας αφορά όλους, την Δημοτική Αρχή και αυτούς που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να βοηθήσουν». 
      Και καταλήγει: «Η ψηφοθηρία στις πλάτες των γονέων και των παιδιών που αγωνιούν, δεν συγχωρείτε» και ζητά από τον Δήμο Ξηρομέρου χαρτί υπογεγραμμένο από την περιφέρεια η τον Δήμο Ξηρομέρου με την τροποποίηση των δρομολογίων για να διατηρηθούν οι Λυκειακές τάξεις Φυτειών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

       Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» παραβρέθηκε στο περασμένο τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο  με σκοπό να ενημερωθεί για το θέμα των δρομολογίων για την σχολική χρόνια 2013-2014 καθώς σε λίγες μέρες αρχίζει και δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Ξηρομέρου για τα δρομολόγια...............



       Οι οποιεσδήποτε πολιτικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων στο θέμα των Λυκειακών Τάξεων των Φυτειών είναι κατακριτέες και δεν μας απασχολούν, το θέμα είναι λεπτό και μας αφορά όλους, την Δημοτική Αρχή και αυτούς που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να βοηθήσουν. Η ψηφοθηρία στις πλάτες των γονέων και των παιδιών που αγωνιούν, δεν συγχωρείτε.
       Ο Σύλλογος, ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του Δήμου Ξηρομέρου σχετικά με τα δρομολόγια, αλλά τελικό χαρτί υπογεγραμμένο από την περιφέρεια η τον Δήμο Ξηρομέρου με την τροποποίηση των δρομολογίων δεν έχει πάρει στα χέρια του, αναμένουμε όμως…


Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο: 
Σαλτογιάννης Βασίλης, Ζανιάς Δημήτρης, Μπέτσης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο