Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ο Ν.Α.Ο.ΑΣ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

   Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ) και υπογράφει η πρόεδρος Πανωραία Πανταζή, τονίζονται τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Α.Ο.ΑΣ
    Σχετικά με σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε ιστολόγια (Ξηρόμερο news,  Ξηρομερίτης, Μύτικας press) και αφορούσαν τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αστακού,από την διοίκηση του Ν.Α.Ο.ΑΣ ανακοινώνονται τα εξής:
1.-Σκοπός δημιουργίας του ΝΑΟΑΣ, του οποίου οραματιστής και εμπνευστής του  είναι ο Απόστολος  Νικολάου Πανταζής,  είναι πάνω απ’όλα η αγάπη  για τον τόπο μας και τους κατοίκους του. Έτσι λοιπόν  βασική επιδίωξη του Ομίλου είναι αρχικά τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, και ειδικότερα με τον θαλάσσιο αθλητισμό, αλλά και να γνωρίσουν μέσα από διάφορες δραστηριότητες περισσότερα για το θαλάσσιο περιβάλλον αναπτύσσοντας έτσι και μία σχέση σεβασμού και συνύπαρξης με την φύση...........



     Επίσης, η συστηματική καλλιέργεια και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, η ανάπτυξη του πνεύματος της άμιλλας, της ομαδικότητας της αλληλεγγύης και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων.

2.-Στους λίγους αυτούς μήνες παρουσίας μας στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Αστακού προσπαθήσαμε να κινηθούμε πάντα προς αυτό το σκοπό  διοργανώνοντας παράλληλα  και  διάφορες ψυχαγωγικές κυρίως εκδηλώσεις με στόχο να συμβάλουμε όσο μπορούμε στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.
    Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια μας  και αποδεικνύεται αυτό από την πολυπληθή παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
   Επιπλέον αναγνώρισε, και γι αυτό άλλωστε μας επιβράβευσε με την συμμετοχή του σε όλες τις εκδηλώσεις, ότι στα όσα κάναμε μέχρι σήμερα ήταν πάντα με γνώμονα την αγάπη μας για το καλό του τόπου μας και όχι για κανέναν άλλο λόγο.

3.- Ο ΝΑΟΑΣ  λοιπόν κέρδισε την με την αξία του, με την δημιουργικότητα και την ομαδική και σκληρή δουλειά των μελών του, μια θέση στην καρδιά των κατοίκων του Αστακού , του Ξηρομέρου  και όχι μόνο. Γι αυτό λοιπόν δεν θα επιτρέψουμε να μεταβληθεί σε κάτι άλλο, δηλαδή σ’αυτό που έγραψαν κάποιοι  ότι έχει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.

4.-Ο Ν.Α.Ο.ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ   ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

5.-Ο ΝΑΟΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.

6.-Ο ΝΑΟΑΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Ο ΝΑΟΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ  ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ.

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ


ΠΑΝΩΡΑΙΑ.Ν.ΠΑΝΤΑΖΗ

29 σχόλια:

  1. Μα τοσο πολυ ενοχλει ο ομιλος τα αιωνια τεμπελικα γατακια?
    Το εργο του ΝΑΟΑΣ και η πορεια του εχουν να δειξουν πολλα και να διδαξουν ακομα περισσοτερα,δεν υπαρχει πολιτικη σκοπιμοτητα,υπαρχει αθλητισμος,παιδεια και τελος παντως ΚΑΤΙ που θα γλυτωσει τα παιδια μας απο τα καφενεια και το τεμπελιο.Κακοηθης θα υπαρχουν παντα Προεδρε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,τα παιδια μας μαθαινουν καντηλιτσα ενω αυτοι ξερουν μονο την svetlana.
    Πολυ υπουλο παντως να μπλεξουν τον Ομιλο σε αυτο το παιχνιδι,ετσι εχουν μαθει τα κομματοσκυλα και τα τσιμπουρια της κακομοιριας-ρουφιανιας.Μη μασατε ο ομιλος εχει να δωσει πολλα ακομα,ουτε ζεσταμα δεν εχει κανει!!!
    Προεδρε παμε γερααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POLY KALA TA LEEI EPREPE NA EIXE BGEI NORITERA ANAKOINOSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ . ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΠΕΣΤΕΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΝΑΟΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ .....ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Ο ΑΠΟΣΤΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ...ΤΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΟΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το πάπλωμα όμως δε μας λέτε τίποτα. Είναι ο κ. Πανταζής, που τόσο μας τον εκθειάζετε, φίλος και και πολιτικός υποστηρικτής του Γαλούνη ή όχι; Γιατί αυτό μας είπε ο τελευταίος, δίνοντας στη δημοσιότητα το τραπέζωμα που έκανε για την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα. Γιατί δεν το διαψεύδετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ, ΕΤΣΙΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΝΑΟΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙς ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΙΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΑΡΑΤΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΦΤΑΙΤΕ . ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΑΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΕΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟΑΣ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΟΥΣΑΜΕ ΤΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ . ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ Κ.Λ.Π. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕΤΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΕΚΤΟΝ ΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://xiromeronews.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5472.html O NAOAΣ το εχει δηλώσει απο την αρχή της ύπαρξης του πως δεν εχει καμια σχέση με την πολιτική,ειναι μεγάλο λάθος να εμπλέκετε τον ομιλο. Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση και δείτε και την ημερομηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΝΑΟΑΣ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ .ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ . ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΣΕ . ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ..ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πως αφησαν τον αποστολη και εκτεθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    Ο ΔΕ ΓΑΛΟΥ ΝΗΧ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οτι και να κανει ο ΝΑΟΑΣ και αλλες ομαδες για το καλο του ΑΣΤΑΚΟΥ ο περισσοτερος κοσμος εχει τοσο λιγο μυαλο, ειναι αχαριστος και δεν μενει καθολου ικανοποιημενος με τπτ!!!το γνωριζουμε καλα! Πανωραια εχεις απολυτο δικιο εσυ κανε οτι καλυτερο για τον τοπο μας και αστους να λενε!!! οσο αφορα για τις κατηγοριες που λενε (μια για τα λεφτα μια για τα πυροτεχνηματα μια για τις εκλογες)κ γενικα για τον ΝΑΟΑΣ ξερεις γιατι γινονται ολα αυτα???! λογω ΖΗΛΕΙΑΣ!!!τελος ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΑΟΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!!! ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!!!!! ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ? ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩΡΑΙΑΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΔΡΥΣΕ ΞΑΙ ΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΦΙΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ????ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ?
    ΣΤΙΡΙΖΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ,ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΜΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΜΑΝ,ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ.... Ε Λ Ε Ο Σ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ!!!ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ??? ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΩΡΕΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;; ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΝΩΝΤΑ; ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ;; ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΑΙΑ ΕΒΑΛΑ ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πανωραια πολυ καλα τα λες . μην πτοεισαι. εβαλες τα πραγματα στην θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ Η ΠΑΝΩΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠανωραιΑ ε χεις δικιο και μπραβο που τα λες τοσο ωραια .αλλα απο εδω και στο εξης να προσεχετε .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για καθίστε ρε παιδιά ο ναυτικός όμιλος ειναι κόμμα και δεν το γνωρίζω ;δίνει κατεύθυνση και ψηφίζουν ανάλογα οι ψηφοφόροι ;που ζούμε ;ο καθένας ορίζει τον εαυτό του και κάνει αυτο που θεωρεί σωστό .εγω βλέπω μια ομάδα παιδιών που κάνει καλα την δουλεια της για την προβολή του τόπου της και των παιδιών της . ΝΑΟΑΣ μην μασάς ,κλείστε τα αυτιά και προχωρά μπροστά .εξαλλου με τον καιρό θα αποδείξεις την αξία σου .την κορυφή όλοι την χτυπούν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΛΕΠΩ ΕΥΧΕΣ,ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΕΣ,ΚΟΝΤΡΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ,ΚΟΛΑΚΙΕΣ,ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ, ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΙΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 6'07 μμ ''ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ???'' ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ? {!.!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για εμένα να μην βγει να διαψεύσει τίποτα ,γιατι να το κάνει;γιατι να απολογηθει; Τι ειναι ;βουλευτής ,υπουργός ή πρωθυπουργός ;οτι θέλει θα κάνει ,αναφορα θα δώσει στον καθένας σας ;άμα πια ,σας παρακολουθώ τόσες μέρες ,δεν πάτε καλα ,απο την τσέπη σας τα βγάζει ,και κάτω κάτω της γράφεις αναψσας τα δώσει μην τα πάρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ίσως τόσο καιρό δεν ξεκαθαρίστηκε διότι απλά δεν υπήρχε τέτοια σκέψη απο την πλευρα του ΝΑΟΑΣ... ούτε περιμέναν οι προσωπικες επαφες του Αποστολη να αποτελέσουν λαβή για σχολιασμο όπου η τρίχα γίνεται τριχιά... ας πει ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ποτε ειδε σε εκδηλωση του ΝΑΟΑΣ να γίνεται πολιτικη κουβεντα η να ειναι καλεσμενο πολιτικοποιημενο προσωπο... να σας απαντησω ΟΥΔΕΠΟΤΕ... κρατηστε τη λασπη σας αγαπητοι.. ο ΝΑΟΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ... και ουδεμια σχεση εχει με πολιτικη... αντι να ευγνομονουμε τον Πανταζη και το συμβουλιο του ομιλου που εδωσαν πνοη στον Αστακο... που τα παιδια του Αστακου παυουν να ασχολουνται μονο με καφετερια και υπολογιστη βγαζουμε ολη μας τη χολη... η μηπως κ εδω ζηλευουμε που οταν ειμασταν παιδια εμεις δεν ειχαμε αυτη τη δυνατοτητα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διαβάζοντας σε διάφορα site τα ανώνυμα επικριτικά σχόλια για τον κο Πανταζή Αποστόλη απόρησα και αναρωτήθηκα τι ζητάνε τελικά όλοι αυτοί, που κρυπτόμενοι πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας σχολιάζουν ένα άνθρωπο που μέχρι σήμερα μόνο προσφορά έχει να επιδείξει σε αυτόν τον τόπο. Μήπως τους χαλάει τη μαγιά και φοβούνται ότι αυτός ο τόπος θα προχωρήσει τελικά έστω και χωρίς αυτούς ; Η μήπως πιστεύουν ότι η ενασχόληση και στήριξη του αθλητισμού παίζουν σημαντικό ρόλο στις εκλογές ; Αλήθεια γιατί η τεράστια οικονομική βοήθεια που πρόσφερε σε όλες τις ομάδες - και όχι μόνο - ανεξαρτήτου δραστηριότητας δεν σχολιάστηκε θετικά ; Και γιατί οι δραστηριότητες του ΝΑΟΑΣ που πρόσφερε τόση δημοσιότητα στον τόπο και τόση χαρά στα παιδιά με τις δραστηριότητες του καλοκαιριού και όχι μόνο πέρασαν απαρατήρητες ; Δυστυχώς σε αυτό τον τόπο κατακρίνουμε ανθρώπους που προσφέρουν και αδρανούμε για ανθρώπους που τραβάνε τον τόπο προς τα πίσω. Μήπως ορισμένοι αντί να κρύβονται και να συκοφαντούν πρέπει να ρίξουν τις μάσκες και να επιλέξουν τον φανερό και ειλικρινή διάλογο ,γιατί απ όσο γνωρίζω ο Αποστόλης και συζητήσιμος είναι και τα λάθη του ξέρει να διαχειρίζεται , αλλά και το δικαίωμά του να δρα ελεύθερα δεν το διαπραγματεύεται με τίποτα όπως όλοι μας άλλωστε.

    Μ. Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΝΑΟΑΣ είναι αθλητικός όμιλος και όχι πολιτικό κόμμα. Το αν γίνονται τραπεζώματα ή όχι αυτό είναι το δικαίωμα κάθε ελεύθερου ανθρώπου. Σ' αυτό τον τόπο μην σε δουν να μιλάς ή να κάθεσαι με κάποιον κατευθείαν να βγάλουν συμπεράσματα που στο 99% είναι πάντα βρώμα. Είμαστε στο 2013 επιτέλους ας πάμε ένα βήμα μπροστά και όχι εκατό πίσω. Εγώ σαν μέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον όμιλο και την προεδρό του για τις εκδηλώσεις του και ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής για τα παιδιά μας και όχι μόνο. Αυτός ο όμιλος έφερε άλλη πνοή και αέρα στον Αστακό και εύχομαι να συνεχίσει έτσι γερά και δυνατά. Αυτά τα ΛΙΓΑ άτομα που όντως στηρίζουν τον ΝΟΑΣ χωρίς κάποιο συμφέρον θα είναι πάντα εκεί μαζί του. Ο καλός ο καπετάνιος (που είναι η Πανορέα) στις φουρτούνες φαίνεται και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει επειδή έτσι μας έχει δείξει. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο