Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Κωνωπίνα: Εργολάβος καταπάτησε ξένο χωράφι και το μετέτρεψε σε νταμάρι!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Φανταστείτε την έκπληξη κάτοικου της Κωνωπίνας (Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας) όταν επισκέφτηκε το κτήμα του, που είναι δίπλα στο γήπεδο και το αντίκρισε να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο παράνομο λατομείο γεμάτο πέτρες και βράχια.
      Η παράνομη ύπαρξη και δραστηριότητα του λατομείου χωρίς καμία απολύτως αδειοδότηση από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού έχει αλλοιώσει βάναυσα το τοπίο, ισοπέδωσε το τόπο, ξερίζωσε όλα τα δέντρα και έχει προξενήσει  μεγάλη καταστροφή στο περιβάλλον.
        Όπως διαπιστώθηκε εργολάβος από γειτονικό χωριό είχε εγκαταστήσει σπαστήρα και χωματουργικά μηχανήματα χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη της έκτασης και μετέφερε από εκεί τεράστιους όγκους αδρανών υλικών, με φορτηγά οχήματα για μεγάλο έργο που κατασκευάζεται στην Κατούνα........




     Ήδη ο κάτοικος του χωραφιού προσέφυγε στην Αστυνομία και στο δασαρχείο για τις παράνομες πράξεις που αποδεδειγμένα έχουν τελεσθεί για να προβούνε στις ενέργειες που απορρέουν από τις αρμοδιότητες τους ώστε να επιβληθούν οι νόμιμες ποινικές κυρώσεις.


2 σχόλια:

  1. ετσι μειναι μαθημενοι οι συγκεκριμενοι ασ τουσ σταματησει καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όνομα του Θεού "της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ βρε παιδιά".Δεν καταλαβαινετε οτι για την ανάπτυξη γίνονται αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο